Göbek göbeğe verip eritelim

Kızlar "kilo kontrolü ve sindirim için; zencefil, protein ve yağların sindirimi için gerekli enzimleri yani tükürüğü harekete geçirir ve kalori yakmak için metabolizmanın ısısını arttırır. " Victoria Zak-Çayın 20.000 sırrı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hıc veremedım pazartesı. Başlamıştım reglı gunlerım ondandır dıye umuyorum göbek bolgemın sıkılasmasına yarıyormu pekı

squat + abs var youtubedan bulursun mıdeyıde calıştırıyor.. ama her spordan sonra mekik cekmek avantajlı...

Benım sıkıntım göbek kalça ve bacaklarında sorun yok soyle yapsam ben o zaman nasıl olur kosu bandında 40 dk tempolu yürüsem ve ardından hergun çoğaltarak mekık çeksem etkılıbem olurmu

Benım sıkıntım göbek kalça ve bacaklarında sorun yok soyle yapsam ben o zaman nasıl olur kosu bandında 40 dk tempolu yürüsem ve ardından hergun çoğaltarak mekık çeksem etkılıbem olurmu

olur tabi neden olmasın mekik göbeğe çok faydalı düzenli yapılınca kilo da verince dümdüz sıkı oluyo göbüşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…