- Konu Sahibi hemensorupgidicem
-
yukledimfotomu
alt tarafın ne güzell zayıf yaa avantajlısın işte kilolu durmuyorsn sadece spor yapsan saana yarar gerçekten 1 2 kilo ver spor yap arada kaynar onlar...altındakde çok şıkmışşş
Benım sıkıntım göbek kalça ve bacaklarında sorun yok soyle yapsam ben o zaman nasıl olur kosu bandında 40 dk tempolu yürüsem ve ardından hergun çoğaltarak mekık çeksem etkılıbem olurmu
Oldukça zayıf ve hoş fızıgınız varEki Görüntüle 1025835 becerdim galiba
yürüyüş yapmak haaaa en faydalısı en iyisi eğer yürürsen hiç bir problemın kalmaz çok faydası var....birde mekikk birşeycik kalmaz ..
[QUOkTE=upsydaisyy;34481153]Eki Görüntüle 1025834 Eki Görüntüle 1025837 kızlar adetimin ikinci günündeyim o yüzden karnımın alt kısmında şişlik var
canım ben de hep memnundum alt tarafımdan ama bacaklar kalınlaştı bu aralarspordan ben de umutluyum gidecek inşallah kilolar altımdakine gelince annem dayıma almış yollamış izne geldiğinde bu ne böyle kız şeyi gibi giyemiyorum daracık diye getirdi ben de kaptım hemen
Evet canım reglıyken kıloverımı cogu bayanda durur hatta vücut ödem yapar tartıda avdetin ılk uç gunü+ 2 kılo bıle fazla çıksan olabilir bunlar normal seyler
iyi ya hepimizin az sorunları varrrrr
Oldukça zayıf ve hoş fızıgınız var
sagol ugrasiorum napim bu kadr zayiflayabildim
gerçekten güzel vücudun var squatli halın mı fotodaki :):) çok beğendimm
iyi zayıflamışsın bence kal böyle daha fazlası kötü olur
gobek gitti sporlan simdi de kilo alip kalca bolgesini kaldiriorum :) bir iki aya dha gzl olr foto da attrm
yeni halim ara vermistim ondan pek iyi dgl fizik :S squat yap bide karin kaslari yap ve yere yat ayaklarini kaldir one dogru uzat geri cek
ilaydaaaa nerdesin çaylara bakcam diye kayboldun sardı herhaldesenden de bir foto bekliyoru sayın konu sahibi
Yok yok biraz da ders çalışayım dedim
Hemen gelsin o zaman bendende deneyeyim atmayı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gobek gitti sporlan simdi de kilo alip kalca bolgesini kaldiriorum :) bir iki aya dha gzl olr foto da attrm
bekliyoruuuzzzzsonra çalışmana dön ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?