Göbek konusu :/

Tembeliko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
14
3
86
30
1-2 başlık inceledim bununla ilgili. Birinde plates önerilmiş bir de diyet. Diğerindeyse mekik. Diyet konusuna baktım zaten genelde yiyip içmediğim şeyler verilmiş. Top filan da bana çok yararlı gelmiyor. Bu yüzden mekik ile beraber yapabileceğim bir şeyler önerir misiniz ?

Ben 1.70 boyunda 58 kiloyunm. yaşım 19. Eskiden göbeğim yoktu ki şimdi bile bi çok kişi göbeğin yok diyor ama ben göbeğimi ellediğim de yağ tabakası gibi bişi hissediyorum. Ayrıca oturduğumda filan baya ortaya çıkıyor. eskiden böyle bir şey yoktu bi kaç ayda filan oluştu ve gittikçe büyüyor çoğalıyor. Ama kilom aynı :/ . Nedenini anlayamasam da bunu durdurmak ve eski halime dönmek istiyorum. Ayrıca belimde her hangi bir yağlanma yok eskisi ile aynı incelikte sadece karın bölgem bu hale geldi :S .

O zaman abs çalışmalısın. Bununla ilgili çok video var. Akşam belli bir saatten sonra da hiçbir şey tüketme onlar direkt bel bölgesinde depolanıyor.

Anlıyorum bu videodakini de deneyecem . Vakit buldukça her ay işe yarayıp yaramadığını yazarım . teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…