Benim de bu ara derdim goguslerim oldu.goguslerim hic birlesik degil cok ayriklar( okulda falan arkadaslarim baslarini koyunca bom bos orasi.arkadaslarim egildiginde falan ister istemez gozum kayiyo,benden kucuk gogusleri olanlarin ki birlesik benimkinin arasindan tren gecer ya bu durum morelimi cok bozuyo ayri olduklari icin de daha kucuk duruyolar,karsidan bakinca hic yokmus gibi duruyolar.ama yandan bakinca oyle degil tabi.gecen gun forumda gezerken gordum biri sutyen askilarini carpraz takin oyle daha dik daha iri ve birbirine degiyormus.denedim bende gercekten dolgun gosterdi ama yine de birlesmediler ( bir de goguslerimi buyutmek istiyorum onun icin ne yapabilirim
evlen ellenince büyür
evlen ellenince büyür
millet boşuna estetik oluyo yaa accık elletince büyoyolarmış bak, öğreneceğin çok şey var kuzu
evlen ellenince büyür
Evlenmeme daha var.kendim ellesem olur mu kid
okulda memüşlerinin arasına erkedeşlerin başınımı koyuyo...
benmi yanlış anladım
bide üstüne bomboşlar
Benim de bu ara derdim goguslerim oldu.goguslerim hic birlesik degil cok ayriklar( okulda falan arkadaslarim baslarini koyunca bom bos orasi.arkadaslarim egildiginde falan ister istemez gozum kayiyo,benden kucuk gogusleri olanlarin ki birlesik benimkinin arasindan tren gecer ya bu durum morelimi cok bozuyo ayri olduklari icin de daha kucuk duruyolar,karsidan bakinca hic yokmus gibi duruyolar.ama yandan bakinca oyle degil tabi.gecen gun forumda gezerken gordum biri sutyen askilarini carpraz takin oyle daha dik daha iri ve birbirine degiyormus.denedim bende gercekten dolgun gosterdi ama yine de birlesmediler ( bir de goguslerimi buyutmek istiyorum onun icin ne yapabilirim
Sana KK'ya ara verme gel dediğimde işte bunlardan bahsediyordum
Öldüm ya...
Göğüs arasına kafanız girse nolur, girmese nolur... Ayrıca sütyen denen bişey var. En kötü ihtimalle içi dolgulu olup birleştiren sütyenlerden takarsınız.
Olur biter...
millet boşuna estetik oluyo yaa accık elletince büyoyolarmış bak, öğreneceğin çok şey var kuzu
Evlenmeme daha var.kendim ellesem olur mu kid
ben evlendim yine büyümedibenimkiler de küçük
özlemişim. işlerimde yok full onlineyim
birleşik olunca nolcak ben onu hala idrak edemedim
evlen ellenince büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?