Göğüslerimm://

75 b ? Ne bildigimiz 75. Demi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
75 sırt ölçüsü B cup meme ölçüsü Evet B cup .
Benim de 75 b Küçük ama idare ediyoruz
Birtek banamı büyük geliyor bu memeler ya Küçük değil büyükte değil ortası yahu iyi yani estetik vucudum büyük değil hafif dolgun hatlarım var gayet orantılı duruyor 90 C-D memem olup 90 cm popom 50 kg olursam ortalıkta patlarım Olmaz orantı olacak kadında

biraz..

benim de 75 b ama küçük geliyor yapısıyla mı ilgili acaba

Anaaa goguslerimi nasil ayrik halinden kurtaririm diye konu actim nereye gelin gidecegimi buldunuz ilahi kizlar iyi ki varsiniz valla cok guldum

Valla yaşlılar genelde öyle diyodu küçüklükten nasıl yer etmişse kafamda

kiminde tutyor kiminde tutmuyor örnek bi arkadaşımın da öyle anasının burnunun dibinde oturuyor ayrık olmasına rağmen

Memleketler öyleymiş galiba gelinle damadın memleketi uzak oluyomuş. Bilemedim şu evlenince göğüsler büyür efsanesi gibi bi'şey bu da

Ayyyy insqllqh:))) .

Ahah Allah gönlümüze göre versin, işimiz bunlara kalırsa sakat inanmayın

Mangoyada benzio

benim armuta daha çok benziyor

dipnot: evet açıp baktım
Ben de baktım Benim ki o yüzden büyük duruyor bomble ve dik bırak beni der gibi
Benimki armuta benzio.s

​Armut kötüümü kızz ne hareket çekiyorsun Herkesin kendine özgü memesi var .. ( çok meme dedim ya )

Bana küçük geliyo ya niye ki Vücuduma göre iyidir belki, ama bize dayatılan seksi hatunun memeleri 90 ölçüsünde olmalı ya belki de ondan küçük geliyodur

Ben de baktım Benim ki o yüzden büyük duruyor bomble ve dik bırak beni der gibi

​Armut kötüümü kızz ne hareket çekiyorsun Herkesin kendine özgü memesi var .. ( çok meme dedim ya )

of zaten kocam japon göğüslü diye seviyor beni onlaerın küçük oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…