- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
bunu bana mı diyorsun. göğüs asimetrisi olan bana
evet bende atlatamadım hatta evlenmeye yakın hep acabalarım oldudüşün eşit olmayan bir görüntü..Ama hiç de taktığım gibi olmadı. O yüzden ömrü heba etmeye değmez. Kendimizle barışık olmamız lazım.
kesin
ya ne bileyim emzirirken de büyük olur herhalde
ordan 1.5 yıl yırttık
8 tane doğursam ufak ufak topla iki beden atarım
ilk günkü haline dönmüyor ama özellikle emzirme dönemi bitince bu ne la diyorsun kendi kendine
not: demişi konuşuyor..
8 hamilelik 9 aydan 72 ay yapar. 72 ay 6 yıl eder. her birini 2 yaşına kadar emzirdin mi 16+6=22..
22 yıl boyunca paçayı kurtarmış olursun. sonrası Allah kerim
2 yaşına kadar çocuk emer mi kız :26:
ben 6 ay falan emmişim de tuhaf geliyor :26:
ama neyse sonra zaten 45-46 olurum o yaşta da napalım artık yaşlandım derim
benim anam bizi 24 ay dolana kadar emzirmiş. ben de 22ye kadar emzirdim. emen emiyor valla
insanı gıdıklamaz mı ya emerken
ya da acıtmaz mı
bu senin tampon sorusuna benzedi
Yazan oldu mu bilmiyorum küçükken duyduğum şeyi yazıp kaçayım
Göğüsleri ayrık olanlar uzağa gelin gidermişmiş
dimi ya
konu sahibi arkadaşım iyi ki yazdın .sayende tebessüm ettik bol bol.herkesin var bir yerinden şikayeti işte.
Ben estetik düşünmüştüm bir aradr. bana açık açık önermem demişti. Acı ağrısı bir de çocuk olunca kanallardan süt gelmeme olasılığı da varmış..
Bak Beckham'a o yapay teneffüslerini aldırdı o da sonunda.Özünde kalmak gibisi yok.
Ahahhaha ewet ewet hatırlıyorum hep öyle derlerdiiii
Ahahhaha ewet ewet hatırlıyorum hep öyle derlerdiiii
Benim de öyle, erkek arkadaşımın memleket tee 13 saat uzaklıkta hadi bakalım göğüslere göre bu iş tamamdır
Benim de öyle, erkek arkadaşımın memleket tee 13 saat uzaklıkta hadi bakalım göğüslere göre bu iş tamamdır
Ay iyi de herkes 80-90 memesi yok ki
Benim de 75 B Ama la senzada yarım dolgu YARIM takında 85 gibi duruyor dolgun dolgun B de iyi ..
Büyük çabuk sarkar , deforme olur küçük meme , çocuk emzirene kadar iyi kalıyor emzirince çoğu arkadaşımın sönmüş limona dönüyormuş , o ayrı tabi .. Bunu da neden yazdım hiç bilmiyorum ama yaşın kaç merak ettim ?
kiminde tutyor kiminde tutmuyor örnek bi arkadaşımın da öyle anasının burnunun dibinde oturuyor ayrık olmasına rağmen
Benim de 75 bAy iyi de herkes 80-90 memesi yok ki
Benim de 75 B Ama la senzada yarım dolgu YARIM takında 85 gibi duruyor dolgun dolgun B de iyi ..
Büyük çabuk sarkar , deforme olur küçük meme , çocuk emzirene kadar iyi kalıyor emzirince çoğu arkadaşımın sönmüş limona dönüyormuş , o ayrı tabi .. Bunu da neden yazdım hiç bilmiyorum ama yaşın kaç merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?