• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerimm://

:9::9::9::9::9:bunu bana mı diyorsun. göğüs asimetrisi olan bana :60:

evet bende atlatamadım hatta evlenmeye yakın hep acabalarım oldu :27: düşün eşit olmayan bir görüntü..Ama hiç de taktığım gibi olmadı. O yüzden ömrü heba etmeye değmez. Kendimizle barışık olmamız lazım.:31:

güzelim asimetri masimetri var mı var işte:34:hiç olmamasından bin kat iyi olmayınca ne giydiğin adam akıllı duruyor üstünde ne başka bir şey

hayatı heba etmeye değmez tabiki ama etrafında senle alay eden bir ablayla ben yaşadım senelerce adım memesize çıkmıştı evlendiğin adam bir bakacak aa hiç birşey yok diyecek diyordu son 15 senemi zehir etmişti bana:47: ama ben 1 senedir evliyim mutlu mesut yaşıyorum o hala evlenmeyi bekliyor önemli, olan göğüs küçüklüğü büyüklüğü değil belki ama işin psikolojik yönüne söz geçiremiyorsun malesef. birde allah vergisidir böyle şeyler kimse göğüsleri küçük ya da büyük diye alay konusu olamaz kendimiz seçmiyoruz bunu ama etrafımda o kadar çok duydum ki göğüslerin büyümedi daha olsaydı kı9yafet çok güzel dururdu laflarını ama artık takmıyorum çok şükür bizim milletimiz herkesi dış görünüşüyle yargılamaya bayılıyor malesef:31:

kesin :9:

ya ne bileyim emzirirken de büyük olur herhalde :1:

ordan 1.5 yıl yırttık

8 tane doğursam ufak ufak topla iki beden atarım :60:

8 hamilelik 9 aydan 72 ay yapar. 72 ay 6 yıl eder. her birini 2 yaşına kadar emzirdin mi 16+6=22..
22 yıl boyunca paçayı kurtarmış olursun. sonrası Allah kerim:27::27:

ilk günkü haline dönmüyor ama özellikle emzirme dönemi bitince bu ne la diyorsun kendi kendine:25:
not: demişi konuşuyor..

o zaman bu benim sevineceğim birşey :D büyük göğüs sevmiyorum pek, sanki daha hamileliğin bu zamanından bile fazla şişti gibi geliyor bana herhalde doğumdan sonra iyice ağzımın içine girecekler nerdeyse :27:

8 hamilelik 9 aydan 72 ay yapar. 72 ay 6 yıl eder. her birini 2 yaşına kadar emzirdin mi 16+6=22..
22 yıl boyunca paçayı kurtarmış olursun. sonrası Allah kerim:27::27:

2 yaşına kadar çocuk emer mi kız :26:
ben 6 ay falan emmişim de tuhaf geliyor :26:

ama neyse sonra zaten 45-46 olurum o yaşta da napalım artık yaşlandım derim :37:

insanı gıdıklamaz mı ya emerken :27:
ya da acıtmaz mı :27:

bu senin tampon sorusuna benzedi :9:

çocuk büyüdükçe rahatsızlık da artıyor tabii.. en olmadık yerde anne meme demeler, hatta hiç sorma gereği duymadan bluzu sıyırmaya çalışmalar:27: ama kıyamıyorsun. e doktorlar da 2 yaşını doldurana kadar emzirin diyor.:34:

:60: :60: :60:
dimi ya :9::9:

:23::23::23::9::9:

konu sahibi arkadaşım iyi ki yazdın .sayende tebessüm ettik bol bol.:9: herkesin var bir yerinden şikayeti işte.

Ben estetik düşünmüştüm bir ara :9: dr. bana açık açık önermem demişti. Acı ağrısı bir de çocuk olunca kanallardan süt gelmeme olasılığı da varmış..

Bak Beckham'a o yapay teneffüslerini aldırdı o da sonunda.:1: Özünde kalmak gibisi yok.

Valla bende cok guluyorum yorumlari okurken :D

Yazan oldu mu bilmiyorum küçükken duyduğum şeyi yazıp kaçayım:27:

Göğüsleri ayrık olanlar uzağa gelin gidermişmiş:9::9:

Ahahhaha ewet ewet hatırlıyorum hep öyle derlerdiiii :52: :52:

Benim de öyle, erkek arkadaşımın memleket tee 13 saat uzaklıkta hadi bakalım göğüslere göre bu iş tamamdır:37::9::9::9::9::9:

Anaaa goguslerimi nasil ayrik halinden kurtaririm diye konu actim nereye gelin gidecegimi buldunuz :D ilahi kizlar iyi ki varsiniz valla cok guldum :D

Ay iyi de herkes 80-90 memesi yok ki :ssz:

Benim de 75 B Ama la senzada yarım dolgu YARIM takında 85 gibi duruyor dolgun dolgun B de iyi ..

Büyük çabuk sarkar , deforme olur küçük meme , çocuk emzirene kadar iyi kalıyor emzirince çoğu arkadaşımın sönmüş limona dönüyormuş , o ayrı tabi .. Bunu da neden yazdım hiç bilmiyorum ama yaşın kaç merak ettim ?

Benim de öyle, erkek arkadaşımın memleket tee 13 saat uzaklıkta hadi bakalım göğüslere göre bu iş tamamdır:37::9::9::9::9::9:

kiminde tutyor kiminde tutmuyor örnek bi arkadaşımın da öyle anasının burnunun dibinde oturuyor ayrık olmasına rağmen :1:

Benim de 75 B Ama la senzada yarım dolgu YARIM takında 85 gibi duruyor dolgun dolgun B de iyi ..

Büyük çabuk sarkar , deforme olur küçük meme , çocuk emzirene kadar iyi kalıyor emzirince çoğu arkadaşımın sönmüş limona dönüyormuş , o ayrı tabi .. Bunu da neden yazdım hiç bilmiyorum ama yaşın kaç merak ettim ?

75 b ? Ne bildigimiz 75. Demi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de 75 b :23::23: Küçük ama idare ediyoruz :1:

Back
X