- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
bunu bana mı diyorsun. göğüs asimetrisi olan bana
evet bende atlatamadım hatta evlenmeye yakın hep acabalarım oldudüşün eşit olmayan bir görüntü..Ama hiç de taktığım gibi olmadı. O yüzden ömrü heba etmeye değmez. Kendimizle barışık olmamız lazım.

güzelim asimetri masimetri var mı var işte
 hiç olmamasından bin kat iyi olmayınca ne giydiğin adam akıllı duruyor üstünde ne başka bir şey
hiç olmamasından bin kat iyi olmayınca ne giydiğin adam akıllı duruyor üstünde ne başka bir şeyhayatı heba etmeye değmez tabiki ama etrafında senle alay eden bir ablayla ben yaşadım senelerce adım memesize çıkmıştı evlendiğin adam bir bakacak aa hiç birşey yok diyecek diyordu son 15 senemi zehir etmişti bana
 ama ben 1 senedir evliyim mutlu mesut yaşıyorum o hala evlenmeyi bekliyor önemli, olan göğüs küçüklüğü büyüklüğü değil belki ama işin psikolojik yönüne söz geçiremiyorsun malesef. birde allah vergisidir böyle şeyler kimse göğüsleri küçük ya da büyük diye alay konusu olamaz kendimiz seçmiyoruz bunu ama etrafımda o kadar çok duydum ki göğüslerin büyümedi daha olsaydı kı9yafet çok güzel dururdu laflarını ama artık takmıyorum çok şükür bizim milletimiz herkesi dış görünüşüyle yargılamaya bayılıyor malesef
 ama ben 1 senedir evliyim mutlu mesut yaşıyorum o hala evlenmeyi bekliyor önemli, olan göğüs küçüklüğü büyüklüğü değil belki ama işin psikolojik yönüne söz geçiremiyorsun malesef. birde allah vergisidir böyle şeyler kimse göğüsleri küçük ya da büyük diye alay konusu olamaz kendimiz seçmiyoruz bunu ama etrafımda o kadar çok duydum ki göğüslerin büyümedi daha olsaydı kı9yafet çok güzel dururdu laflarını ama artık takmıyorum çok şükür bizim milletimiz herkesi dış görünüşüyle yargılamaya bayılıyor malesef

büyük göğüs sevmiyorum pek, sanki daha hamileliğin bu zamanından bile fazla şişti gibi geliyor bana herhalde doğumdan sonra iyice ağzımın içine girecekler nerdeyse
 büyük göğüs sevmiyorum pek, sanki daha hamileliğin bu zamanından bile fazla şişti gibi geliyor bana herhalde doğumdan sonra iyice ağzımın içine girecekler nerdeyse