Ya hahaha çok iyi bir çözüm ama malesef koca olayına daha çok var. Kendi başıma halletmem gerek sanırım.Az önce ders anlatırken gök gürledi masanın altına girecektim nerdeyse. Küçücük çocuğa rezil olduk.
Hemen evlenip yanında yatacağın bir koca buluyorsun, korkunca koynuna giriyorsun. Çözümü bu
ayette şöyle diyor yıldırım neymiş asıl siz onu yaradandan korkun onun gücü yıldırımdan daha şiddetlidirMerhaba
Kuran-ı Kerim'de gök gürültüsünün Allahı hamd ile tenzih ettiğini okumuştum. Rad suresi 13. ayete bakabilirsiniz
Gök gürültüsünden korkanlara bu ayeti söylüyorum, aslında korkulacak değil dikkat çeken bir yanı varmış
Bu açıdan bakarsanız belki daha rahat olursunuz
Ay yalnız değilim keşke sizde korkmasanız ama yalnız olmamak çok güzel bişey bende artık abarttığımı ve gerçekten çocukça davrandığımı düşünmeye başlamıştım42 yasindayim 12 yaşındaki kizima her gökgürültüsü oldugunda rezil oluyorum..Galiba bunun bir çözümü yok..
Ben de çok severim. Tüm doğa olaylarına hayranım aslında.Benim gibi olan var mı peki?
Ben bayılıyorum gökgürültüsüne saatlerce durmasın isterim şimşekler çaksın gök gürlesin
İçim içime sığmaz doyamam
Çok haz alırım
43 yaşındayım, ben hala yenemedim.22 yaşındayım ve ne zaman gök gürlese kalbimin atışı saniyede Bi milyon oluyo çok fazla korkuyorum.Bir kaç kere annemle babamın yanına gittim yatmaya ama onlarda korkumu çocukça görüp laf ettiler koca kız oldun diye . Bende o yüzden artık onların yanına gitmek istemiyorum. Ama tek başına kalınca da çok korkuyorum. Nasıl yenebilirim sizce?
Ya o degilde elektrik gitmese iyi ya...o cok sinirimi bozuyor,burdaki elektrik tellerine hep çakıyor
Benim gibi olan var mı peki?
Ben bayılıyorum gökgürültüsüne saatlerce durmasın isterim şimşekler çaksın gök gürlesin
İçim içime sığmaz doyamam
Çok haz alırım
Ben de çok severim. Tüm doğa olaylarına hayranım aslında.
Anlatılmaz bir zevk saatlerce izleyip dinleyebilirimBen de çok severim gök gürültüsünü, bir de şöyle şakır şakır yağmur yağsın, değmeyin keyfime.
Sanki o şimşek bütün elektriği alıyor, yağmur da temizliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?