Gök gürültüsü

Umay_26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
9
2
1
30
22 yaşındayım ve ne zaman gök gürlese kalbimin atışı saniyede Bi milyon oluyo çok fazla korkuyorum.Bir kaç kere annemle babamın yanına gittim yatmaya ama onlarda korkumu çocukça görüp laf ettiler koca kız oldun diye . Bende o yüzden artık onların yanına gitmek istemiyorum. Ama tek başına kalınca da çok korkuyorum. Nasıl yenebilirim sizce?

Merhaba
Kuran-ı Kerim'de gök gürültüsünün Allahı hamd ile tenzih ettiğini okumuştum. Rad suresi 13. ayete bakabilirsiniz
Gök gürültüsünden korkanlara bu ayeti söylüyorum, aslında korkulacak değil dikkat çeken bir yanı varmış
Bu açıdan bakarsanız belki daha rahat olursunuz

Az önce ders anlatırken gök gürledi masanın altına girecektim nerdeyse. Küçücük çocuğa rezil olduk.

Hemen evlenip yanında yatacağın bir koca buluyorsun, korkunca koynuna giriyorsun. Çözümü bu
Ya hahaha çok iyi bir çözüm ama malesef koca olayına daha çok var. Kendi başıma halletmem gerek sanırım.

37 yasında ıkı cocuk annesıyım ve ınanılmaz korkarım gok gurultusunden.Gok gurlemeye baslayınca cocuklarım ıle beraber yorganın altına gırerız.Korkuyoruz ne yapalım

ayette şöyle diyor yıldırım neymiş asıl siz onu yaradandan korkun onun gücü yıldırımdan daha şiddetlidir
korkun korkun korkun
ya neden korkuyoruz
konu sahibi yıldırımı araştır öğren sebeplerini sonuçlarını kafanda basitleştir ve bitir
bilmemek bilmeye oranla çok daha az korkutucudur
olmadı bir uzmandan yardım al

Ayol bazen oyle gurluyoki ben bile korkuyorum : )) bi kez tv sistemi cokmustu tum net baglantisi vs. Korkmakta hakliyiz yani..

42 yasindayim 12 yaşındaki kizima her gökgürültüsü oldugunda rezil oluyorum..Galiba bunun bir çözümü yok..
Ay yalnız değilim keşke sizde korkmasanız ama yalnız olmamak çok güzel bişey bende artık abarttığımı ve gerçekten çocukça davrandığımı düşünmeye başlamıştım

43 yaşındayım, ben hala yenemedim.
hele bir de elektrikler giderse kombo oluyor.

Yenebilen bana da haber versin

Gök gürültüsü neden nasıl olusur araştır, gök gürlerken de onu düşün

30 yaşımdayım. Gök gürültüsü başladığı an ya aileden birileri evime geliyor ya da gelip beni sığındığım odadan alıp götürüyorlar. Kızım doğduğundan beri çaktırmayayım diyorum ama yok olmuyor, korkuyorum.

Ya o degilde elektrik gitmese iyi ya...o cok sinirimi bozuyor,burdaki elektrik tellerine hep çakıyor

Valla 1 sene görev yerimde yalnız yaşadım. Maşllah orası da kışın her gün gökgürültüsü yağmur şimşek yıldırım olmazsa hatrımın kalacağı bir yerdi.
Her akşambö gök gürler ama kükrer mübarek bi şimşek ardından bi yıldırım düşer bi yere apartmanda bi benim dairenin şalteri hem de apartman girişinden atar
Alırım elime feneri gider açarım. Bu böyle defalarca oldu.
E kendi başına kalınca insan her korkuyu yeniyor.

Benim gibi olan var mı peki?
Ben bayılıyorum gökgürültüsüne saatlerce durmasın isterim şimşekler çaksın gök gürlesin
İçim içime sığmaz doyamam
Çok haz alırım

Ben de çok severim. Tüm doğa olaylarına hayranım aslında.

Ben de çok severim gök gürültüsünü, bir de şöyle şakır şakır yağmur yağsın, değmeyin keyfime.
Sanki o şimşek bütün elektriği alıyor, yağmur da temizliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…