GoldenVenus ' ün Zayıflama Günlüğü

G

Günaydın bravo sana tebrik ederim seni
Teşekkürler canım
Şeker orucunun da etkisi var tabi inşallah daha hızlı gider kilolar
Evet canım onun büyük etkisi var direk bel karın bölgem bacaklarım inceldi 1 haftada olmayan ya da sıkan kıyafetler rahat oluyo ve dün ilk defa iştahsızlık hissettim porsiyonlarım kendiliğinden küçülmeye başladı aralarda aklım ıvır zıvıra gerçekten kaymıyo sanırım 1 haftada bile vücudumun insülin ayarları normale dönmeye başladı
Ben de bu sabah 56.9 çıktım

süper canım tebrikler

Tabi canım ben 100 gr bile olsa seviniyorum düşünsene günde 100 gr bile versen ayda nerdeyse 3 kg yapıyo.ARtıya gitmekten ya da yerinden saymaktan her zaman daha iyidir
Bu kadar yememe dukanı bozmama rağmen yine de seviniyorum bu kiloda olmama. Çok daha kötü olur başlangıca dönerim diye düşünüyordum. Yaklaşık 2 ay oldu diyeti bırakalı ve nasıl yedim biliyo musunuz sanki diyetten intikam alıyomuşum gibi canım istemese de yedim Ama sayenizde tekrar topluyorum kendimi ve istediğim kiloya gelene kadar bırakmak yok Bugün güzel bir dukan kahvaltısı yaptım. Protein gerçekten tok tutuyo ve iştahımı kapatıyo sadece birkaç günü atlatmam lazım Bütün problemim aburcuburla. Ama başarıcaaaz Sağolun kızlarrrr

Günaydınlar -500 gr ile uyandım 2 günde 1 kg gitti ama tabi geçen günlerde regl öncesi yerinde sayma durumu olunca şimdi de birden gidiverdiler

Son düzenleme:
Kızlar bende şeker orucuna basladim ama çok sinirlayamiyorum kendimi canım çok tatli isterse nutellaya sarilmamak adına muz yiyorum yada bitane hurma yiyorum gene de nutella kasiklamaktan iyidir ama bunun dışında hiç şeker almıyorum

canım tabiki herkesin alışkanlıkları farklıdır sen kendi metabolizmanı daha iyi bilirsin ama ben kendi adıma geriye dönüp bakınca gerçekten şeker aburcubur vs bağımlısı olmuşum ve abur cubur ambalajlı hazır gıdaların isterse tuzlu bi ürün olsun tümündeki katkı maddeleri başta insülin olmak üzere hormonel dengelerimizi bozuyor ve vücudumuz enerji için yağ yakmak yerine glikoz ve türevlerini öncelikli kullanmaya başlıyor.Ben şuan kuru meyve yaş meyve dahil doğal şeker dahi almayarak o metabolizmayı tersine çeviriyorum ve gerçekten 10 günde en yağlı bölgelerinde bariz incelme içerisindeyim.Yaklaşık 10-11 gün daha bu şekilde gidip sonra yavaş yavaş sağlıklı şeker olan kuru ve yaş meyveleri işin içine sokucam.Bende ilk hafta zorlandım ama dayandım 1 haftanın sonunda iyice tavan yapıyor ve ondan sonra rahatlama başlıyo iştahım azaldı canım hiç ıvır zıvır istemiyo yemeklere saldırmıyorum ama ana 3 öğünümü güzel doyurucu yapıyorum arada acıkırsam çiğ ceviz fındık badem yiyorum bikaç tane.Uzatmışım yine sormak istediğin bişey olursa cevaplarım canım

Canım ben hafif aç kaldığım zaman ne oluyor bilmiyorum ekim ayağım titriyor ter basıyor halsiz oluyorum uyku hali falan oluyor oda geçsin diye mecbur muz veya hurma yiyorum çünkü o anda ya tatli yemem lazım yada abur cubur yemem lazım bende bi sorun var farkındayım ama ne hala doktora gitmedim gitmem lazım aslında

Canım bende de aynı sorun var yemeklere çok düşkün değilim ama özellikle akşamları aburcubur alışkanlığım var. Tatlıya çok düşkünüm. Bir süre tatlıyı kesince bünye alışıyo eskisi kadar çıldırmıyo. Sana tavsiyem kendini aç bırakma. En çok aç olunca geliyo tatlı krizi. Yemenin serbest olduğu şeylerden bol bol ye mideni doldur canın çok aburcubur istemiyo o zaman. Ben öyle yapıyorum. Bi de atıştırma için ve hafif şeker istediğinde gojiberry yemeni öneririm. Dukandan alışkanlık Hem sağlıklı da. Meyve yemiyosanız c vitamini için iyi olur .

canım işte o kısır döndü insülinin dengesizliğinden oluyo bende ilk günler böyle olduğum için hep başa sarıyodum ama 1 hafta dayansan inan gerisi geliyo ama önemli olan gojiberenciminde dediği gibi kendini aç bırakmamak 3 ana öğünün bol protein sebze ya da yeşillik içerikli doyana kadar yap acıkırsan abartmadan çiğ kuruyemiş yoğurt salatalık vs tarzı şeylerle geçiştir inan o döngü insülin dengeye girdikçe kırılıyo ama sen acıktıkca muz hurma vs gibi şeker oranı yüksek şeyler yiyince sağlıklı atıştırmalık bile olsa ilk etapta vücudun şekersizliğe alışmasına müsade etmiyo

Günaydınnnn -900 Nasıl oluyo bu anlamadım da üzümünü yiyim bağını sormiyim
Canım süperrrr çok sevindim senin adına bak görüyomusun herşeyin başı moral olumlu düşünüp zayıflıcam dedikçe vücut ona göre çalışıyo ama umutsuzluğa kapıldıkça stres hormonu artıyo ve yağ tutumu artıyo

Bugün gördüm ki gerçekten de öyle Tartıda eksileri görünce insan motive oluyo daha sıkı sarılıyo diyete. Dukan da kitabında bu durumdan bahsetmişti. Dün kıymalı poğaça yaptım söylemesi ayıp, tadına bile bakmadım Kendimi hep telkin ettim yeme dayanabilirsin o orda yok şu an diye Ama bugün mükafatını aldım. Yarın + görüp diyeti bozmaktan korkuyorum. Direkt düşüyo motivasyonum. Bu konuda da kendimi telkin etmem lazım

Bide dediğiniz gibi deniyim sağolun :)

o zaman bugünden sonra meyvede yok hurmada tamam çok sağolun verdiğiniz bilgiler için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…