GoldenVenus ' ün Zayıflama Günlüğü

Günaydınlar

gojibeeren bugün seni bilmem ama ben artılardayım Peki moral bozuyomuyuz tabi ki hayır durmak yok yola devam
Selammmmm Aynen öyle hiç moral bozmak yok. Bence regl öncesi diye öyle. Sonra birden gidicek hepsi Biz onlardan daha inatçıyız Bu arada benim -400 Hayırdır insallah. Ama kesin yakında 1 haftalık duraklamaya girerim. Bugünlerin tadını çıkarayım

Tebrik ederim canım çok güzel gidiyosun,şartlama kendini öyle durakmasadan devam edersin inşallah

Tebrik ederim canım çok güzel gidiyosun,şartlama kendini öyle durakmasadan devam edersin inşallah
İnşallah canım. 59.9 u göreyim havalara uçucam Dukanla en az 60.2 yi görmüştüm. Yavaş yavaş yine oraya geliyorum yaklaşık 2 kilo sonra. Şimdiden kendimi çok daha iyi hissediyorum. Bi ara tartıya çıkmaya bile korkuyodum neyseki o günler geride kaldı Bu arada sen de süper gidiyosun. 11 gün şekersiz kalmak kolay iş değil. Tebrik ederim iradenden dolayı. Gerçi dukanla kaç kilolar vermiş nelere direnmiş insansın. Şekersiz de rahat rahat yaparsın. Bravo sana

İlk hafta zordu ama şuan alıştım canım ani acıkmalar,abur cubur isteği,tatlı isteği,halsizlik hiç biri kalmadı kendimi çok dinç hissediyorum bide hastalığı atlatırsam daha da dinç hissedicem inşallah

Perşembe Menüm;

Kahvaltı: Yumurta,peynir,zeytin,salatalık,domates

Öğle : Mercimek çorbası,salata,2 köfte kadar tavuk

Akşam : Mercimek çorbası,salata,3 köfte kadar et

3,5 lt su,1 Türk kahvesi,bitki çayları

Oluyo canım öyle yediğimizin içeriğine ya da tuz miktarına göre bile 200-500 gr lık farklar oluyo kadın vücudu bi acaip gerçekten onlar sonra toptan gidiyo güzel oluyo
Aynen canım. Ama bu sefer moral bozukluğu pes etmek yok artık daha kararlıyım. 55 olana kadar bırakmicam ve bu benim son diyetim olucak Bu arada herkes nerde hiç haber yok ?

Aynen canım. Ama bu sefer moral bozukluğu pes etmek yok artık daha kararlıyım. 55 olana kadar bırakmicam ve bu benim son diyetim olucak Bu arada herkes nerde hiç haber yok ?
Evet canım bende artık kaç senedir al ver al ver hep üstüne koya koya gittim bide hamilelik emzirme derken hayatımda görmediğim kiloları gördüm artık kalıcı bi zayıflama istiyorum sıkıldım gerçekten bu şekilde yaşamaktan
Kızlar görünmüyo @Okur sever Cilekli Turtam nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…