- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
- Konu Sahibi GoldenVenus
-
SelammmmmGünaydınlar
gojibeeren bugün seni bilmem ama ben artılardayım Peki moral bozuyomuyuz tabi ki hayır durmak yok yola devam
Tebrik ederim canım çok güzel gidiyosun,şartlama kendini öyle durakmasadan devam edersin inşallahSelammmmmAynen öyle hiç moral bozmak yok. Bence regl öncesi diye öyle. Sonra birden gidicek hepsi Biz onlardan daha inatçıyız Bu arada benim -400 Hayırdır insallah. Ama kesin yakında 1 haftalık duraklamaya girerim. Bugünlerin tadını çıkarayım
İnşallah canım. 59.9 u göreyim havalara uçucamTebrik ederim canım çok güzel gidiyosun,şartlama kendini öyle durakmasadan devam edersin inşallah
İlk hafta zordu ama şuan alıştım canım ani acıkmalar,abur cubur isteği,tatlı isteği,halsizlik hiç biri kalmadı kendimi çok dinç hissediyorum bide hastalığı atlatırsam daha da dinç hissedicem inşallahİnşallah canım. 59.9 u göreyim havalara uçucamDukanla en az 60.2 yi görmüştüm. Yavaş yavaş yine oraya geliyorum yaklaşık 2 kilo sonra. Şimdiden kendimi çok daha iyi hissediyorum. Bi ara tartıya çıkmaya bile korkuyodum neyseki o günler geride kaldı Bu arada sen de süper gidiyosun. 11 gün şekersiz kalmak kolay iş değil. Tebrik ederim iradenden dolayı. Gerçi dukanla kaç kilolar vermiş nelere direnmiş insansın. Şekersiz de rahat rahat yaparsın. Bravo sana
Ben de bugün +200Günaydınlar
Aldığım +200 eve kaldığımız yerden devam
Oluyo canım öyle yediğimizin içeriğine ya da tuz miktarına göre bile 200-500 gr lık farklar oluyo kadın vücudu bi acaip gerçektenBen de bugün +200Bir ileri iki geri devam
Aynen canım. Ama bu sefer moral bozukluğu pes etmek yok artık daha kararlıyım. 55 olana kadar bırakmicam ve bu benim son diyetim olucakOluyo canım öyle yediğimizin içeriğine ya da tuz miktarına göre bile 200-500 gr lık farklar oluyo kadın vücudu bi acaip gerçektenonlar sonra toptan gidiyo güzel oluyo
Evet canım bende artık kaç senedir al ver al ver hep üstüne koya koya gittim bide hamilelik emzirme derken hayatımda görmediğim kiloları gördüm artık kalıcı bi zayıflama istiyorum sıkıldım gerçekten bu şekilde yaşamaktanAynen canım. Ama bu sefer moral bozukluğu pes etmek yok artık daha kararlıyım. 55 olana kadar bırakmicam ve bu benim son diyetim olucakBu arada herkes nerde hiç haber yok ?
Hmm iyi bari nasıl gidiyor diyet?Çocuktan bir fırsat bulup ta giremedim kızlar burdayım :)
Valla süper gidiyor hala hiç kaçamak yapmadım sadece bugün tavuğu biraz fazla kaçırdım ok drHmm iyi bari nasıl gidiyor diyet?
HarikasınValla süper gidiyor hala hiç kaçamak yapmadım sadece bugün tavuğu biraz fazla kaçırdım ok dr
Yağ koymadim kendi yağıyla pisti :)HarikasınTavuk iyidir bir de yağlı değilse metabolizmanı da hızlandırır
Yağ koymadim kendi yağıyla pisti :)HarikasınTavuk iyidir bir de yağlı değilse metabolizmanı da hızlandırır
O zaman yarın eksi görüceksin bak görYağ koymadim kendi yağıyla pisti :)
Inş çok mutlu olurum :)O zaman yarın eksi görüceksin bak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?