GoldenVenus ' ün Zayıflama Günlüğü

Günaydın Can'ım sıkma canını hergün eksileceksin diye birşey yok ki sen pes etme sadece bak Nasıl çıtırlaşıyorsun
Öyle tabi canım yediklerimize göre vücudun ödem yaptığıda oluyo bakalım bozmadan aynen devam
Salı günü kg 59.9
Bugün kg 57.6 ben bağırsaklarımı dinlendirdim detox gibi iyi geldi
Süper bi sonuç canım nasıl bi şey uyguladın neler yedin mesela
Beni de ekler misin
Eklerim tabi canım ordaki başlıklara göre bilgilerini yaz buraya ben eklerim

Ne güzel
Şimdi Dukan diyeti ile mi devam ediyorsun
yok canım emzirdiğim için dukan biraz ağır kaçar hem bebeğede o kadar fazla protein zararı dokunabilir.Şuan öncelikle 2 haftalığına şekerli ve abur cubur türü şeyleri kestim alıştıkça karbon hidratları iyice aza indirmek hedefim yani kısaca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum

bu arada kızlar günlük aldığım karbonhidratıda 50-75 arası sınırlı tutmaya çalışıyorum karbonhidrat diyeti gibi zaten şuan yaptığım o tarz bişey ama sağlıklı karbonhidratlarıda abartmamak lazım yoksa zayıflanmıyo maalesef

Oluyo canım arada öyle sıkma canını pazartesiye daha çok var.Asıl yarın eşimle sinemaya gidicez dışarda da yeriz ızgara salata falan atlatmam lazım uymıcam şeytana
ızgara salata zararsız Can'ım ne olacak ki ama kararında benim de eşim onunla yemek yemezsem kırılıyor mecbur onunla yiyorum yani ne erken yeme şansım var ne de ben yemeyeceğim demeye offf

Can'ım insan kendi vücudunu daha iyi tanır bence ideal bir aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…