- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
- Konu Sahibi GoldenVenus
-
Öyle tabi canım yediklerimize göre vücudun ödem yaptığıda oluyo bakalım bozmadan aynen devamGünaydın Can'ım sıkma canını hergün eksileceksin diye birşey yok ki sen pes etme sadece bak Nasıl çıtırlaşıyorsun
Süper bi sonuç canım nasıl bi şey uyguladın neler yedin meselaSalı günü kg 59.9
Bugün kg 57.6 ben bağırsaklarımı dinlendirdim detox gibi iyi geldi
Eklerim tabi canım ordaki başlıklara göre bilgilerini yaz buraya ben eklerimBeni de ekler misin
Canım daha önce yazıklarına göre ekledim ama değiştirmemi istediğin biyer varsa ona göre değiştiririzBeni de ekler misin
ohh yarasın afiyet olsun canım sonuçta güzel olmuşBol bol incir ceviz hurma yedim bol su içtim bu kadar Can'ım
inşallah canım hamilelikte gebelik şekeri çıkınca lıştım sade içmeye iyi olduAfiyet olsun kahven metobolizma hızlanır inşallah
yok canım emzirdiğim için dukan biraz ağır kaçar hem bebeğede o kadar fazla protein zararı dokunabilir.Şuan öncelikle 2 haftalığına şekerli ve abur cubur türü şeyleri kestim alıştıkça karbon hidratları iyice aza indirmek hedefim yani kısaca sağlıklı beslenmeye çalışıyorumNe güzel
Şimdi Dukan diyeti ile mi devam ediyorsun
Oluyo canım arada öyle sıkma canını pazartesiye daha çok var.Asıl yarın eşimle sinemaya gidicez dışarda da yeriz ızgara salata falan atlatmam lazım uymıcam şeytanaGünaydınnnnBen de bugün +dayım noldu bize nazar mı değdi 63.0
ızgara salata zararsız Can'ım ne olacak ki ama kararında benim de eşim onunla yemek yemezsem kırılıyor mecbur onunla yiyorum yani ne erken yeme şansım var ne de ben yemeyeceğim demeye offfOluyo canım arada öyle sıkma canını pazartesiye daha çok var.Asıl yarın eşimle sinemaya gidicez dışarda da yeriz ızgara salata falan atlatmam lazım uymıcam şeytana
Can'ım insan kendi vücudunu daha iyi tanır bence ideal bir aralıkbu arada kızlar günlük aldığım karbonhidratıda 50-75 arası sınırlı tutmaya çalışıyorum karbonhidrat diyeti gibi zaten şuan yaptığım o tarz bişey ama sağlıklı karbonhidratlarıda abartmamak lazım yoksa zayıflanmıyo maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?