- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
- Konu Sahibi GoldenVenus
-
Allahtan benimki ısrar etmez akşam genelde erken yiyorum geç saatte yemiyim diye,böyle kararlı olduğum zamanlarda dışarı çıkınca da karışmaz zorlamaz yoksa çok zor bi bozdum mu önünü alamıyorumızgara salata zararsız Can'ım ne olacak ki ama kararında benim de eşim onunla yemek yemezsem kırılıyor mecbur onunla yiyorum yani ne erken yeme şansım var ne de ben yemeyeceğim demeye offf
Afiyet olsun gider inşallah fazlalıklarGünaydın canım,herkese günaydın...
Sade kahvemide aldım işlere koyuldumdüne göre eksideyim ama hala artıdayım bakalım pazartesiye kadar göndericem inşallah
inşallah cnaım senin nasıl gidiyo bu arada kaç aylık bebeğinAfiyet olsun gider inşallah fazlalıklar
Maşallah canım Allah bağışlasın benimki de 14.5 aylık yakınlarmışŞimdilik iyi Can'ım 13 aylık bebiş var
Merhaba kızlar kg 57.1Kızlar günaydın bende hafta ortası ne güzel 68.1 leri görmüştüm bir ara çıktı bugün de ancak 68.2 ye düşebildim ama regl olmak üzereyim ondan sanırım.Şeker orucumuda hala bozmadım dün gerçekten tavan yaptı zor durdum ama tuttum kendimi.Cumartesi çıktığımızda da tavuklu bişeyler yedim kaçamak yapmadım neyse tablomuzuda düzenliyim
Kızlar günaydın bende hafta ortası ne güzel 68.1 leri görmüştüm bir ara çıktı bugün de ancak 68.2 ye düşebildim ama regl olmak üzereyim ondan sanırım.Şeker orucumuda hala bozmadım dün gerçekten tavan yaptı zor durdum ama tuttum kendimi.Cumartesi çıktığımızda da tavuklu bişeyler yedim kaçamak yapmadım neyse tablomuzuda düzenliyim
Hadi kızlar pes etmek yok bu defa vazgeçmeyeceğiz bu hafta bizim haftamız olsun gitsin kilolarSelam kızlarrrH.sonu yazamadım. Ben bugün yine 63.3 üm Hiç ilerleme yok. Doğru düzgün diyet de yapmadım zaten canım ne isterse yedim Bi türlü başlayamıyorum ciddi ciddi motivasyona ihtiyacım var
canım dukan ı pat diye bırakma gerçekten emeklerin boşa gider ona devam edemiyosan bile dengeli dikkat ederek devam etmeye çalış en azındanSelam kızlarrrH.sonu yazamadım. Ben bugün yine 63.3 üm Hiç ilerleme yok. Doğru düzgün diyet de yapmadım zaten canım ne isterse yedim Bi türlü başlayamıyorum ciddi ciddi motivasyona ihtiyacım var
oo süper canım tebrik ederimMerhaba kızlar kg 57.1
aynen canım önümüzdeki haftaya bu ödemleride birden atıp iyi bi ilerleyiş yapacağımı düşünüyorum zaten acelemde yok haftada 500 gr bile versem bana yeter ama fazlası da olsa hiç hayır dememHadi kızlar pes etmek yok bu defa vazgeçmeyeceğiz bu hafta bizim haftamız olsun gitsin kilolar
aynen öyle hiç acelemiz yok tam kilo verme mevsimindeyiz yaza çok var biz o zamana dek inşallah fit olacağız kiloları kovacağız yeter ki pes etmeyelimcanım dukan ı pat diye bırakma gerçekten emeklerin boşa gider ona devam edemiyosan bile dengeli dikkat ederek devam etmeye çalış en azından
oo süper canım tebrik ederim
aynen canım önümüzdeki haftaya bu ödemleride birden atıp iyi bi ilerleyiş yapacağımı düşünüyorum zaten acelemde yok haftada 500 gr bile versem bana yeter ama fazlası da olsa hiç hayır demem
evet canım genelde yaz yaklaşınca insanın kafasına dank ediyo ve o sürede de istediğimiz gibi bi sonuç olmaz diye düşünerek insan toptan bırakıyo en azından şuan daha yaza var diye düşünmek bile psikolojik olarak olumlu etkiliyo insanıaynen öyle hiç acelemiz yok tam kilo verme mevsimindeyiz yaza çok var biz o zamana dek inşallah fit olacağız kiloları kovacağız yeter ki pes etmeyelim
Aynen kızlar süpersinizevet canım genelde yaz yaklaşınca insanın kafasına dank ediyo ve o sürede de istediğimiz gibi bi sonuç olmaz diye düşünerek insan toptan bırakıyo en azından şuan daha yaza var diye düşünmek bile psikolojik olarak olumlu etkiliyo insanı
Olucaz tabi olucaz yeter bu yükleri hergün üzerimizde taşıdığımızAynen kızlar süpersinizİşte aradığım motivasyon Hepimiz bu yaz fıstık olucaaaz
Günaydın bravo sana tebrik ederim seniGünaydınlar
Kaç gündür üstüme yapışıp kalan gramlar bugün toptan 500 gr olarak ayrılmış bulunmakta
Şeker orucu 9. Gün giden toplam 2,3 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?