- 13 Eylül 2016
- 353
- 881
- 33
- Konu Sahibi GoldenVenus
-
Ne demek canım. Birbirimize destek olmak için burdayız. Hepimizin yaşadıkları aşağı yukarı aynı şeyler. Diyet yapmak kolay değil sağlam irade ve moral gerekiyo. Biz şurda birkaç kiloyu vermek için bu kadar uğraşıyoruz. Allah obezite seviyesidekilerin yardımcısı olsunBide dediğiniz gibi deniyim sağolun :)
Bende geçen hafta öyle oldum biliyosun canım hiç bozmadığım halde artı 400-500 leri gördüm kendi kendime sıkma canını aynen devam et sen yanlış bişey yapmıyosun sudur onlar ama bi taraftan sen yağ yakıyosun sadece şuan tartıya yansımıyo sular gidince düşecek tartıda da dedim bak aynen öyle oldu 2 günde 1 kg gittiBugün gördüm ki gerçekten de öyleTartıda eksileri görünce insan motive oluyo daha sıkı sarılıyo diyete. Dukan da kitabında bu durumdan bahsetmişti. Dün kıymalı poğaça yaptım söylemesi ayıp, tadına bile bakmadım Kendimi hep telkin ettim yeme dayanabilirsin o orda yok şu an diye Ama bugün mükafatını aldım. Yarın + görüp diyeti bozmaktan korkuyorum. Direkt düşüyo motivasyonum. Bu konuda da kendimi telkin etmem lazım
Ahh ahh bi kaç kilo dediğin benim tam 20e yakın vermem lazımNe demek canım. Birbirimize destek olmak için burdayız. Hepimizin yaşadıkları aşağı yukarı aynı şeyler. Diyet yapmak kolay değil sağlam irade ve moral gerekiyo. Biz şurda birkaç kiloyu vermek için bu kadar uğraşıyoruz. Allah obezite seviyesidekilerin yardımcısı olsunÇok zor. Ama imkansız değil Yeniyıla hepimiz daha hafif giricez
umutsuz olma canım bak benimde 15 kg ama 3 ü gitti bile 1o günde,kaldı 12 kilo.Yani gözünde büyütme aceleci olma 100 gr bile gitse eksiye gidiyo diye sevin.Bunları niye söylüyorum çünkü ben bu hataları çok yaptım hep bu yüzden pes ettim ve başa sardım ama şuan daha yaza çok var ayda 2-3 kg bile versek hazirana kadar 14-20 kg arası gider e daha önce biterse ne ala tabiAhh ahh bi kaç kilo dediğin benim tam 20e yakın vermem lazım
Aynen canım. Dediğin gibi 100 gr 200 gr bile gitse hatta almasak bile kârdır. Kışın zaten bünye yağ tutmaya müsait. Havalar ısındıkça daha da kolaylaşacak işimiz. Bi 60'ın altına düşsem kendimi çok daha iyi hissedicem. Şimdiye kadar gördüğüm en düşük kilo 58. Eşim daha altına düşmemi istemiyo. Dukan da bana 59 demişti. Ama ben 55 olmak istiyorum. Nolur nolmaz. 2-3 kilo stepne dursun demiBende geçen hafta öyle oldum biliyosun canım hiç bozmadığım halde artı 400-500 leri gördüm kendi kendime sıkma canını aynen devam et sen yanlış bişey yapmıyosun sudur onlar ama bi taraftan sen yağ yakıyosun sadece şuan tartıya yansımıyo sular gidince düşecek tartıda da dedim bak aynen öyle oldu 2 günde 1 kg gitti
Yok canım bende aynen 55 e kadar zorlamak istiyorum.Ben şuan kendime psikoloji şaşırtması yapıyorumAynen canım. Dediğin gibi 100 gr 200 gr bile gitse hatta almasak bile kârdır. Kışın zaten bünye yağ tutmaya müsait. Havalar ısındıkça daha da kolaylaşacak işimiz. Bi 60'ın altına düşsem kendimi çok daha iyi hissedicem. Şimdiye kadar gördüğüm en düşük kilo 58. Eşim daha altına düşmemi istemiyo. Dukan da bana 59 demişti. Ama ben 55 olmak istiyorum. Nolur nolmaz. 2-3 kilo stepne dursun demiSenin hedefin 65 ama 65 olunca bırakmican diyeti demi?
Çok doğru süpersinYok canım bende aynen 55 e kadar zorlamak istiyorum.Ben şuan kendime psikoloji şaşırtması yapıyorumhedefler büyük oldukça gözümde büyüyo bi önce 65 i bi göreyim bakalım dedim inşallah bu ay sonuna kadar hedefim o.Sonra 1 ay içinde değil tabi ama belki 1.5 ay hedef koyabilirim 60 a düşmek sonrada 55 e doğru zorlamak.Bende uzun zamandır 62-64 den aşağısını bile görmedim genelde 58 ideal kilom ama ünideyken 54-56 arasıyken çook iyiydi tam istediğim gibi ne aşırı zayıf ne yağlı tam ideal oluyorum bakalım zaman ne gösterecek en önemlisi yine kendimi koyverip başa sarmak istemiyorum
Çilekli turtam hoşgeldinAhh ahh bi kaç kilo dediğin benim tam 20e yakın vermem lazım
Ay inşallah canım en büyük zaafım dışarı çıkınca kahveyle tatlılar yemek ve bide makarna bunlara tekrar dadanmazsam başa sarmam.Zaten 65 den sonra belki 2 haftada 1 kendime ödül vermeyi düşünüyorum ki sonra iyice saldırmıyım onlaraÇok doğru süpersinBu motivasyonla başarıcana inanıyorum
Tatlıları makarnayı ben de çok severim. Zaten sevdiğimiz ne varsa hep kilo aldıranlar. Yılbaşında yine 10 gün trye gidicem. Ben kaçamaklarımı o zamana sakliyim en iyisi. Kendimi biliyorum çünküAy inşallah canım en büyük zaafım dışarı çıkınca kahveyle tatlılar yemek ve bide makarna bunlara tekrar dadanmazsam başa sarmam.Zaten 65 den sonra belki 2 haftada 1 kendime ödül vermeyi düşünüyorum ki sonra iyice saldırmıyım onlara
hoş bulduk yok ben o bahsettiğin kişi değilim :) 73 kiloyum 1.63 boyundayim ilk hedefim 60olmak ondan sonra yapabilirsem 55 olmayı istiyorum yapamazsam 60da kalicam :)Çilekli turtam hoşgeldinBen seni Okur sever sandım. Okur sever nickini değiştirdi şeker orucuna başladı sandım Kaç kilosun boyun kaç hedef kilon ne?
Haklısın gerçi ben bi ara diyete basladim bu kkda 2 ay gibi sürede 10 kilo verdim ondan sonra azcik ara vereyim dedim bi verdim dahada diyete baslayamadim 5 ay yerimde yedim tabi hepsi yağdan olmadığı için verdiklerimin 5ini geri aldım 2gun önce gene basladim bu sefer ara vermeden hedefe doğru ilerliycem ınşumutsuz olma canım bak benimde 15 kg ama 3 ü gitti bile 1o günde,kaldı 12 kilo.Yani gözünde büyütme aceleci olma 100 gr bile gitse eksiye gidiyo diye sevin.Bunları niye söylüyorum çünkü ben bu hataları çok yaptım hep bu yüzden pes ettim ve başa sardım ama şuan daha yaza çok var ayda 2-3 kg bile versek hazirana kadar 14-20 kg arası gider e daha önce biterse ne ala tabi
Aynen canım o zamana kadar ne kadar versen kardırTatlıları makarnayı ben de çok severim. Zaten sevdiğimiz ne varsa hep kilo aldıranlar. Yılbaşında yine 10 gün trye gidicem. Ben kaçamaklarımı o zamana sakliyim en iyisi. Kendimi biliyorum çünkü
İstersen senide ekliyim canım bizim listeye pazartesileri tartılıyoruzhoş bulduk yok ben o bahsettiğin kişi değilim :) 73 kiloyum 1.63 boyundayim ilk hedefim 60olmak ondan sonra yapabilirsem 55 olmayı istiyorum yapamazsam 60da kalicam :)
İnşallah canım motivasyon çok önemli burdaki başlıklar gruplar takımlar vs çok etkili oluyo insan ara verince ipin ucu kaçıyo maalesefHaklısın gerçi ben bi ara diyete basladim bu kkda 2 ay gibi sürede 10 kilo verdim ondan sonra azcik ara vereyim dedim bi verdim dahada diyete baslayamadim 5 ay yerimde yedim tabi hepsi yağdan olmadığı için verdiklerimin 5ini geri aldım 2gun önce gene basladim bu sefer ara vermeden hedefe doğru ilerliycem ınş
Tamam canım olur :)İstersen senide ekliyim canım bizim listeye pazartesileri tartılıyoruz
Kusura bakma canım hoşgeldin tekrarhoş bulduk yok ben o bahsettiğin kişi değilim :) 73 kiloyum 1.63 boyundayim ilk hedefim 60olmak ondan sonra yapabilirsem 55 olmayı istiyorum yapamazsam 60da kalicam :)
Kusura bakma canım hoşgeldin tekrarBen de 68.9la başladım. 2 ayda falan 60lara düştüm sonra tatile gidince diyeti bıraktım şimdi tekrar basladım. Merak etme hepsini verirsin yavaş yavaş. Buraya yazmasam vallahi ben de başlayamazdım. Kendimi sorumluluk altında hissediyorum. Kaçamak yapıcaam zaman burası aklıma geliyo. Yarın kızlara + da olduğumu söylemek istemiyorum diye düşünüp yemiyorum Çok farkediyo gerçekten. Sağolun varolun kızlarrr
Önemli değil canım :) aynen iyiki varsınız hepimiz istediğimiz kilo lara inicez ınş :)Kusura bakma canım hoşgeldin tekrarBen de 68.9la başladım. 2 ayda falan 60lara düştüm sonra tatile gidince diyeti bıraktım şimdi tekrar basladım. Merak etme hepsini verirsin yavaş yavaş. Buraya yazmasam vallahi ben de başlayamazdım. Kendimi sorumluluk altında hissediyorum. Kaçamak yapıcaam zaman burası aklıma geliyo. Yarın kızlara + da olduğumu söylemek istemiyorum diye düşünüp yemiyorum Çok farkediyo gerçekten. Sağolun varolun kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?