- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi GoldenVenus
-
Bugünkü menumu yazayım fırsatım olmadı yazmayaInş çok mutlu olurum :)
Çok iyi yemişsin benceBugünkü menumu yazayım fırsatım olmadı yazmaya
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
Yağsız peynir
5 zeytin
Tarcinli sut
Öğlenden sonra 3 gibi : bir kase yoğurt
Şekersiz türk kahvesi
Aksam: kendi yağında baget tavuk :)
olsun canim tavuktan zarar gelmezValla süper gidiyor hala hiç kaçamak yapmadım sadece bugün tavuğu biraz fazla kaçırdım ok dr
afiyet olsun gayet güzel olmuşBugünkü menumu yazayım fırsatım olmadı yazmaya
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
Yağsız peynir
5 zeytin
Tarcinli sut
Öğlenden sonra 3 gibi : bir kase yoğurt
Şekersiz türk kahvesi
Aksam: kendi yağında baget tavuk :)
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar kuzucuğa.Sıkma canını böyle dönemlerde olur o kadar canım bence korkma biran önce tartıl ki son durumu bilesin ona göre takrar diyete sarılasın.Yoksa erteleye erteleye iyice koparsınGünaydın kızlar kızım hastaydı giremedim kusura bakmayın
Haliyle diyet miyette gitti
Son kg yi bilmiyorum tartılmak istemiyorum mutsuzum
Maşallah Can'ımŞeker Orucu : 13. Gün
Toplam Giden Kilo : 3,2 kg
Kızlar şimdi tartıldım tok karnıma 57.6
Çok üzgünüm
Bıktım artık en başa dönmekten çok ama çok üzgünüm
Ah Can'ım ah bu çektiğimiz ne bizimCanım umutsuzluğa kapılma,dikkat edemediğin için sudur onun çoğu merak etme sen hiç bişey olmamış gibi kaldığın yerden devam et çabucak gider o gelenler.Hem bak bizim şuan hayal ettiğimiz kilolardasın sen yolun daha kısa üzme kendini
Çok teşekkür ederimPembe Umutlar canım çok geçmiş olsun. GoldenVenus'e katılıyorum. Çok fazla kilon yok zaten fıstık gibi bir annesin Moralini hiç bozma aynen devam et birkaç gün içinde her şey yoluna giricek
Aynen öyle bu sefer gerçekten son inanıyorum pes etmek yokÇok teşekkür ederim
Ama insanoğlu işte bir an gaflete düşüyor
Anlık pes ediyor
Umarım toparlanırım
Sende moralini bozma yavaş yavaş gidecek sabredelim lütfen bu defa olsun bu defa pes etmeyelim
Sende iyiki varsin canim hem tok karna tartilmissin yarin eksi bile çıkabilirsin sasirmaAh Can'ım ah bu çektiğimiz ne bizim
Dert bitmiyor ki
Kaldığım yerden devam edeceğim
İyi ki siz varsınız
Sagol canım sende merak etme eger sen yanlis bisey yapmiyosan onlar geldigi gibi giderler bikac guneKızlar benim bugün yine +100Neden nedennn GoldenVenus canım harika gidiyosun tebrik ederim. Ben yine yükselişteyim inşallah sendeki gibi olur benim de birkaç güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?