- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
- 18
- Konu Sahibi GoldenVenus
-
Günaydın canımGünaydın kızlar
Mutlu bir hafta olsun
Kilo 57.1
Maşallah Can'ım darısı 56 yaGünaydın kızlar benimde bu gün 66,6 uğurlu rakamı tutturdum
İnşallah canım şimdiden farkı fark ediyorum.Bide şeker orucuna 70 den başladım ama bikaç hafta öncesinde 72lerdeydim aslında toplamda 5-6 kilo civarı gitti sayılır ve kıyafetlerim falan çok rahat olmaya başladı kendimide daha rahat hissediyorum özlemişim bu duyguyu.Bu bile daha da gaza getirdi beniMaşallah Can'ım darısı 56 ya
İyi yaparsın Can'ımBu arada dün ilk defa azıcıkta olsa tatlı bişey yedim ve yaşadığım mide bulantısını anlatamam ilk yedim zaten yerken aşırı tatlı geldi 5-10 dk sonra bi mide bulantısı geldi anlatamam kusacak gibi hissettim ve etkisi azalsada 2-3 saat devam etti.2 haftada gerçekten metabolizmamda fark yaratmışım emin oldum ve çok mutlu oldum hayatımda ilk defa 2 kaşık tatlıdan midem bulandı ilerisi için sevindirici olduAma şeker orucu bozdum olarak saymıyorum çünkü aynen devam ediyorum ve diğer öğünlerimi ona göre ayarladım ve sabah eksimide gördüm o yüzden artık yavaş yavaş meyveleri falan ekleyerek devam edicem
Evet canım hem vitaminsiz kalmamak için meyve abartmadan yemek lazımİyi yaparsın Can'ım
Meyve şekerine ihtiyacın var
İnşallah kilolardan kurtulacağız
Moral bozmak yokSelam kızlarrrHerkes harika bu hafta tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim. Ben azıcık bozdum diyeti. Bugünkü kilom 62.3. Halbuki haftaiçi 61.9 u görmüştüm Ama moral bozmak yok. Aynen devam. Haftaya inşallah
İnşallah canım çok sağol iyi ki varsınızMoral bozmak yok
Gayet iyi gidiyorsun istikrarla
devam ediyoruz.. Yaza daha çok var yavaş yavaş gidecek kilolar merak etme sen
Bu hafta 60 lı rakamları bile görürsün bak okur sever demişti dersin
Dengeli ve sağlıklı beslenmeye devam
Spor ve su da olmazlardanımız olsun hayatımızda
Ben inanıyorum hepimiz zayıf olucaz. İstemek başarmanın yarısıdır. Bu yola çıktık artık dönüşü yokİyi ki sizde varsınız
Hepimiz zayıf olalım lütfen
uzme kendini canim acelemiz yok önemli olan az ya da cok eksiye gitmek ve komple birakmamakSelam kızlarrrHerkes harika bu hafta tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim. Ben azıcık bozdum diyeti. Bugünkü kilom 62.3. Halbuki haftaiçi 61.9 u görmüştüm Ama moral bozmak yok. Aynen devam. Haftaya inşallah
Yok eşim ise gitmicekti normalde bugün gitti çıkamadım bende dışarı zaten bugün bir sürü kaçamak yaptım kaç zamandır ilk defaCilekli Turtam canim naptin tartildin mi bugun
canim keske az kacirsaydin cok olunca kacamaktan öte oluyo ve bizi hep geriye goturup daha da motivasyonumuzu bozuyo artik olan olmus eger amacina ulasmak istiyosan biran önce hic bisey olmamis gibi devam et ve mutlaka yarin tartilmaya caliski nedir durum anlayasinYok eşim ise gitmicekti normalde bugün gitti çıkamadım bende dışarı zaten bugün bir sürü kaçamak yaptım kaç zamandır ilk defa
Valla zayiflayamiycam herhalde ben en iyisi biraksam mi ne yapsam yaacanim keske az kacirsaydin cok olunca kacamaktan öte oluyo ve bizi hep geriye goturup daha da motivasyonumuzu bozuyo artik olan olmus eger amacina ulasmak istiyosan biran önce hic bisey olmamis gibi devam et ve mutlaka yarin tartilmaya caliski nedir durum anlayasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?