GoldenVenus ' ün Zayıflama Günlüğü

Aslında zayiflamam için almam gereken kalori 1600 ben 800 900 civari alıyordum bugün 1600 civari oldu ama olsun sonuçta benim hedefimden çok oldu

Valla zayiflayamiycam herhalde ben en iyisi biraksam mi ne yapsam yaa (
Canım sakın bırakma. Diyeti bırakınca böyle kalmicaksın daha da üstüne ekliceksin kiloların ve yine mutsuz olucaksın yine diyete başlicaksın ve bu sefer yolun daha da uzamış olucak. Sakın vazgeçme. Bir süre yapamadıysan bile en azından eminim ki yine de kontrollü yedin. Şimdi kaldığın yerden aynı şekilde devam et. Diyeti bırakman hiç bir zaman kazanç değil. İyi düşün.

Vazgeçtim kuzum yA İNAT ettim birakmiycam iki ileri bir geri devam edicem hedefe kadar 72 kiloyum en azından 60a kadar direnmek istiyorum cok ta değil ama azda değil olsun

Vazgeçtim kuzum yA İNAT ettim birakmiycam iki ileri bir geri devam edicem hedefe kadar 72 kiloyum en azından 60a kadar direnmek istiyorum cok ta değil ama azda değil olsun
Süpersin aynen öyle Ben de çok bıktım artık diyet yapmaktan sürekli canımın bişeyler istemesinden ve yiyememekten gerçekten bıktım. Eşimin hunharca yediği çikolatalar cipsler artık rüyalarıma giriyo Ama napalım Allah bizi böyle yaratmış Ben de bikaç gündür kaçamaklar kraliçesi oldum. Ama biliyorum ki diyette olmasam daha da çok yerdim. Belki veremicem bu bikaç gün ama almicam da. Önemli olan bu. Yemek bir anlık zevk ama zayıf olmak istediğini giymek tiril tiril kıyafetlerle yazın biyerlerini saklamaya çalışmadan gezmek pahabiçilmez. İki duyguyu da yaşadığım için çok iyi biliyorum. Ve zayıf olmayı yemeklere tercih ediyorum Vazgeçmek yok. Hiçbir şey emeksiz kazanılmaz

Katılıyorum sana bende zayif ligin tadını bilen birisiyim doğum yapmadan önce yiyip yiyip kilo alamayanlardan biri de bendim :)

Valla zayiflayamiycam herhalde ben en iyisi biraksam mi ne yapsam yaa (
Umitsizlige kapilma canim basaricaz yaza daha cok var azar azarda olsa yaza kadar bisey kalmicak tiril tiril kiyafetlerimizi bikinilerimizi giyicez tekrar
Aslında zayiflamam için almam gereken kalori 1600 ben 800 900 civari alıyordum bugün 1600 civari oldu ama olsun sonuçta benim hedefimden çok oldu
canim bence normalde aldigin kaloride cok az vucut bu sefer korumaya alir kendini az yedigini bile tutmaya baslar beyne kıtlık var sinyali yollamamak lazim diger konuda 1600 kalori alman gereken olabilir ama onu saglikli seylerden almakla sekerli karbonhidratli seylerden almak vucuda ayni etkiyi yapmiyo maalesef THAT SUGAR belgeselini izlemismiydin izlemediysen mutlaka izle gercekten insani cok aydinlatiyo ve bilinclendiriyo
Günaydın kızlar kilo 56.7

İnşallah bugün sizlerde eksi görürsünüz
super canim tebrikler
Tebrikler Can'ım son gaz devam ediyoruz
aynen canim tam gaz devam

Şekerim o belgeseli seyrettm dün haricinde sağlıksız hiç bişey yemiyorum 3 haftadir sadece dün yedim yani kaloriyi sağlıklı alıyorum + ben istemeden ok dr az kalori alıyorum sabah güzel bir kahvaltı yapıyorum kisitlamiyorum ara o gunde yoğurt yiyorum akşam çorba tavuk yada salata yiyorum çok fena doyuyor um 900 kalori ediyor aç olmadığım içinde yeme gereği duymuyorum napim ki şimdi ? abur cubur yemeyince böyle az kalori aliniyor

Can'ım beslenmen güzel görünüyor
Bir müddet yürüyüş yapmayı denesen eminim kilolar birer birer gidecek

Can'ım beslenmen güzel görünüyor
Bir müddet yürüyüş yapmayı denesen eminim kilolar birer birer gidecek
Yürüyüş yapamıyorum havalar soğuk bebeğimi bırakcak kimse yok ama bugünden itibaren evde spor yapmayı deniycem bakalim artik

Yürüyüş yapamıyorum havalar soğuk bebeğimi bırakcak kimse yok ama bugünden itibaren evde spor yapmayı deniycem bakalim artik
Can'ım ben de senin gibiyim hava soğuk bebiş küçük
Ama evde kendimce spor yapıp sürekli hareketli olmaya çalışıyorum
Merak etme sen istersen yaparsın
Ama Sak'ın pes etme eğer bırakırsan bir kaç ay sonra keşke bırakmasaydım şimdiye kadar istediğim kilodaydım diyip daha çok üzülürsün
Aldığın kilolarda cabası olur
Pes etme acelemiz yok bak yaza daha çok var mücadeleye devam

Doyuyosan sorun yok canim ara ogunlerde çiğ findik badem ceviz tavsiye ederim saglikli yağlar daha guzel zayiflamana yardimci olur

18 kilo vermem lazım kendime 6 ay müddet veriyorum 6 ay sonra o 18 kilo gidecek ınş :)

Doyuyosan sorun yok canim ara ogunlerde çiğ findik badem ceviz tavsiye ederim saglikli yağlar daha guzel zayiflamana yardimci olur
Cevizle fındık ali cam kendime bugün o zaman :) zaten sabah kalkamiyorum öğlen yapıyorum kahvaltiyi bide akşam yiyorum ara o gunde dediğin gibi ceviz fındık falan yerim yeterli :)

Katılıyorum sana bende zayif ligin tadını bilen birisiyim doğum yapmadan önce yiyip yiyip kilo alamayanlardan biri de bendim :)
Sen de mi onlardandın Ben hiçbir zaman öyle olamadım malesef Hep bir mücadele hep bir emek. Ama hiç değilse zamanında tadını çıkarmışsın değerini bil. Şimdi sabır zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…