GoldenVenus ' ün Zayıflama Günlüğü

Yürüyüş yapamıyorum havalar soğuk bebeğimi bırakcak kimse yok ama bugünden itibaren evde spor yapmayı deniycem bakalim artik
Canım Okur sever'e katılıyorum. Belki biraz hareketini artırsan, daha fazla su tüketsen, yeşil çayla filan desteklesen hızlanırsın ama bence kendine haksızlık yapıyosun. Geçen haftadan bu yana 1 kilo vermişsin zaten. Her hafta 1 kilo verdiğini düşün, ayda 4 kilo, 2 ayda 8 kilodan kurtulucaksın. Az değil. Yeter ki böyle devam et. Ben de bu hafta 1 kilo verdim. Tabi ki insan istiyo daha çok olsun ama bu kiloları bikaç haftada almadığımız gibi bikaç haftada da gitmiyolar malesef. Biraz sabır

Yağdan gitsin de isterse 2 hafta 500 gitsin ama yağdan gitsin :)

Canım sana inanamıyorum bu ne hız maşallah Sadece şeker orucuyla mı oldu bütün bunlar onun dışında kısıtladığın neler var?
canim her sabah ekmeksiz yumurt peynir zytin vs klasik kahvaltimi yapiyorum oglen genel olarak protein yogurt salata aksamda genelde oyle arada corbada ekliyorum menuye en gec 5.30 gibi kapatiyorum cogu zaman ve mutlaka en az 3 3.5 lt su emzirdigim icin bazen 4 u bile geciyo

Hem daha sağlıklı sen ve bebeğin için, hem kilolarından kurtuluyorsun. Aslında hayatımız boyunca böyle beslenmeliyiz de işte aç gözlülük yapıyoruz. Bi de bizim Türk mutfağının lezzet ve kalorilerinin azizliğine uğruyoruz tabi.
Bikaç ay önce bi arkadaşım geldi ziyarete 2 hafta kaldı. Kız da ben bildim bileli hep formunu korur. Ben diyet yapıyorum filan bahsettik öyle. Ben dedi hayatımda hiç diyet yapmadım, nasıl yapılır protein ne karbonhidrat ne hiç bilmem dedi. Vay be dedim ne güzel. Bi yerlere gittiğimizde ben ne yersem baktım o da aynı yiyor. (Halbuki ben dukan yapıyorum) Bir paket çikolata alıyor mesela 1 haftada yiyor parça parça. (Benim diyet yapmadığım zamanda 3 dk içinde götürdüğüm çikoları) Kız meğersem hayatı boyunca diyette haberi yok. Boşuna da fit değil. Kıssadan hisse bizim de öyle olmamız lazım. Bunu diyet olarak değil beslenme şekli olarak görmemiz lazım. Biz de diyet bitse de doğru düzgün yemek yesek diye bekliyoruz Çok yanlış

Canim son söyledigin cok dogru resmen kafama dank etti aynen bi zayiflasak tekrar istedigimizi istedigimiz kadar yesek diye düşünüyoruz.oyle ola ola zaten basa sariyoruz koruyamiyoruz abartmadan devamli olmamak kaydıyla yeriz tabi ama cok yemenin bi faydasi olsa boyle olmazdik dimi

Günaydın Herkese

Dün normal günlerime göre biraz düzensiz ve abartılı bi gün oldu buda bana +200 olarak geldi neyseki buna şükür dünü dünde bırakıp bugunümüze bakıyoruz harika bi kahvaltı yaptım ve güne sağlam başladım hadi bakalım

Can'ım düzenini bozmadan devam et bu cumaya kadar eksiye bile düşersin
Afiyet olsun can

Kilo 55.7 detoxun etkisi var
Tebrikler canım nasıl bi detoks uyguluyosun

Can'ım düzenini bozmadan devam et bu cumaya kadar eksiye bile düşersin
Afiyet olsun can
Aynen canım kaldığım yerden devam ediyorum arada vücudu şaşırtmakta iyi oluyo tabi abartmadan çünkü devamlı aynı düzende gitmekten de vücut alışıyo kilo verme duruyo

Can'ım ceviz incir kuru kayısı ve bol su metabolizma dehşet bir şekilde çalışıyor
Evde kendimce yürüyüşte yapıyorum
Kızımın peşinden koşuyorum
Bana yardımcı olabilecek kimse de yok şimdilik tüm evin işini ben yapıyorum
Öyle işte Can'ım
Darısı sizin başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…