- 13 Eylül 2016
- 353
- 881
- 33
- Konu Sahibi GoldenVenus
-
Canim benim yaptigim donemden sonra belki degisiklikler olmustur ama en onemlileri bol bol su,karbonhidrat icin mutlaka yulaf kepegi ve vitamin icin mutlaka goji berry bunlari atlamadigi ve doyana kadar yedigin surece normal sartlarda sorun yasamazsiniz ama tabi her bünye farkli eger kendinde olumsuz bisey hissedersen mutlaka kan degerlerine baktirTeşekkür ederim cevabın içinVallahi gerçekten öyle. Sizi haftalarca dizi izlermiş gibi okudum. Şimdi cevap da alınca kendimi izlediğim dizinin içindeymişim gibi hissediyorum Dukanla ilgili bir çok olumlu yazı okuduğum gibi pek çok da olumsuz şeyler okudum. Ama hem sizden hem de kendi deneyimlerimden ötürü bu diyete çok güveniyorum ve böyle bir cevap almak da içimi rahatlattı. En çok da annem için emin olmak istedim. Çünkü bel fıtığı ve dizlerinde kireçlenme var. Kilo verirse bu problemlerinin azalacağına inandığım için onu da başlatmak istiyorum. Tiroid problemi de var. Hayatında hiç diyet yapmış bir insan değil ve bana çok güveniyor. Onun sağlığını tehlikeye atıcak bir şey yapmak istemem
Gel canim gel kendinden bahset biraz kac yasindasin kilon boyun kac neler yaparsin evlimisin coluk cocuk varmiO zaman artık ben de burdayım hem de bu defa aktif olarakDukan grubu çok başarılıydı çoğu kez kaçamaklarımı bu şekilde engelledim bu grupta da aynı potansiyeli görüyorum Hedefe kadar tam gaz devam
Aslinda faydalarini düşününce abartmadan yedigin surece zararindan cok yarari vardir diye dusunuyorum canimBu arada ben de 2-3 günde bir yoğurduma chia ekliyorum 1 yk. Hem sağlıklı hem kilo vermeye yardımcı diye (Aslında yoğurt yememi keyifli hale de getirdiği için çıtır çıtır) Ama acaba dukanda yasak mı? Yağlı gibi geldi de bana biraz
super canim tebrik ederimGünaydınnnnBugüne -500le uyandım çok mutluyum
Gel canim gel kendinden bahset biraz kac yasindasin kilon boyun kac neler yaparsin evlimisin coluk cocuk varmi
Masallah canim cok guzel kilo vermissin ve çocuk düşünmeden once zayiflayarak cok iyi etmissin ve yapabilirsen karin kaslarını guclendirmeye calis ben suan ceremesini cekiyorum27 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, 1.5 yıldır Almanya'da yaşıyorum, çocuğum yok dahaBoyum 1.65. 25 Temmuz'da 68.9 kiloyla Dukan diyetine başladım. Şu an 60.2 kiloyum Bol bol su içiyorum, her gün mutlaka yulaf kepeği ve goji tüketiyorum. Spor yapmak konusunda tembelim ama kaçamak yapmayarak bunu dengelemeye çalışıyorum. Şu ana kadar yaptığım kaçamaklar yağlı süt ürünleri ve 1 kaşık dondurma
Masallah canim cok guzel kilo vermissin ve çocuk düşünmeden once zayiflayarak cok iyi etmissin ve yapabilirsen karin kaslarını guclendirmeye calis ben suan ceremesini cekiyorum
olsun canim sıkma canini odemdir onlar bazen yedigimiz sebzenin turune gore bile vucut su tutabiliyo eger firsatin varsa en azindan yuruyus yapabilsen bu sureci daha kolay atlatabilirsinBen Almanya'ya geldikten sonra 10 kilo aldım. Alıştığım markaları ürünleri burda bulamayınca her şeyi deneme sürecine girdim ve aç kaldıkça soluğu Fast food çularda aldım. Aylarca su bile içemedim, susuzluğumu meyve sularıyla ve meyve aromalı sularla giderdim. Bu nedenle hızla kilo aldım.Yaz gelince geçen yıl giydiğim hatta bol geldiği için atmayı düşündüğüm kiyafetlerin içini doldurunca hatta bazıları dar gelince çok moralim bozuldu ve acilen diyete başladım. Şimdiye kadar en az 58 kilo olduğum için Dukan amca 59'u uygun gördü. Ama ben 55 kilo olmak istiyorum. Şimdiye kadarki kiloları sporsuz kolayca verdim çünkü 1 yıllık kilolardı. Bundan sonra sanırım daha zor olucak. Birkaç haftadır 1 ileri 2 geri devam ediyor. Dün 500 verdim bugün 700 aldım. Artık 50leri görmek istiyorum
Bayram dönüşü 6 günlük işle boğuşuyorumsıyırma mod : on
Sana da kolay gelsin canım taşınma işleri de çok yoruyo insanı topla yerleştir temizlik vs ama en azından taşıma kısmından yırtmışsınAyyy kolay gelsinBiz de eşimin işi dolayısıyla taşınıyoruz. Şu an mutfağı boşaltıyorum. Pazar günü 3 haftalığına Tr'ye gidiyorum. Eşyalar salı günü taşınıyo (bensiz ) 3 hafta sonra dönüşüm muhteşem olacakkk (ponponlar temizlik bezi niyetine hahaha )
bende bayram evdeydim ve cuma ise gittim dogru duzgun buraya yazıcak zaman olmadi menulerinde ayari kacti pazartesiden itibaren yine haftalik ornek menu hazirlayip ona gore gitmeye calisicam gecen hafta oyle yaptim daha kontrollu oluyocanıımmmmm yarın görüşürüz gelemedim yoğunluktan...
ahh canım bende aynı, bayramda hiç evde kalamadım desem yeridir... bayramıda güzel geçirdim ama cuma günü şu hapa yeniden başladım ve 3. günde 1,9 gr artı gördüm ve şunu anladım hapta sırasıyla 2 renk var geçen ayda beyazlarda felaket artı olmuştu kahvelere geçince gelen artılar gitti sanırım bu ayda aynı olacak daha fazla olmasında buna da razıyım, hiç kullanasım yok ama mecbur... yani anlıyacağın çırpın çabala aynı yere dönüyorum.. ama pes etmek yok.bende bayram evdeydim ve cuma ise gittim dogru duzgun buraya yazıcak zaman olmadi menulerinde ayari kacti pazartesiden itibaren yine haftalik ornek menu hazirlayip ona gore gitmeye calisicam gecen hafta oyle yaptim daha kontrollu oluyo
Bende araya bayram girince bozulan düzenimi toplayamadım menü belirlemezsem ucu kaçıyo tartılmaya korkuyorum ama gerçeklerle yüzleşmem lazım yoksa yine ve yeniden salıcam iyice kendime çok kızıyorum bazen,eskiden hiç böyle değildim bişeye karar verdim mi sonuna kadar giderdim şimdi olmuyoahh canım bende aynı, bayramda hiç evde kalamadım desem yeridir... bayramıda güzel geçirdim ama cuma günü şu hapa yeniden başladım ve 3. günde 1,9 gr artı gördüm ve şunu anladım hapta sırasıyla 2 renk var geçen ayda beyazlarda felaket artı olmuştu kahvelere geçince gelen artılar gitti sanırım bu ayda aynı olacak daha fazla olmasında buna da razıyım, hiç kullanasım yok ama mecbur... yani anlıyacağın çırpın çabala aynı yere dönüyorum.. ama pes etmek yok.
olmalı canım... ben karatayla devam etmeye ve beslenmemi bu kez tamamen karatay çevirmeye karar verdim..Bende araya bayram girince bozulan düzenimi toplayamadım menü belirlemezsem ucu kaçıyo tartılmaya korkuyorum ama gerçeklerle yüzleşmem lazım yoksa yine ve yeniden salıcam iyice kendime çok kızıyorum bazen,eskiden hiç böyle değildim bişeye karar verdim mi sonuna kadar giderdim şimdi olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?