GoldenVenus ' ün Zayıflama Günlüğü

Bu arada ben de 2-3 günde bir yoğurduma chia ekliyorum 1 yk. Hem sağlıklı hem kilo vermeye yardımcı diye (Aslında yoğurt yememi keyifli hale de getirdiği için çıtır çıtır) Ama acaba dukanda yasak mı? Yağlı gibi geldi de bana biraz

Canim benim yaptigim donemden sonra belki degisiklikler olmustur ama en onemlileri bol bol su,karbonhidrat icin mutlaka yulaf kepegi ve vitamin icin mutlaka goji berry bunlari atlamadigi ve doyana kadar yedigin surece normal sartlarda sorun yasamazsiniz ama tabi her bünye farkli eger kendinde olumsuz bisey hissedersen mutlaka kan degerlerine baktir

O zaman artık ben de burdayım hem de bu defa aktif olarak Dukan grubu çok başarılıydı çoğu kez kaçamaklarımı bu şekilde engelledim bu grupta da aynı potansiyeli görüyorum Hedefe kadar tam gaz devam
Gel canim gel kendinden bahset biraz kac yasindasin kilon boyun kac neler yaparsin evlimisin coluk cocuk varmi

Aslinda faydalarini düşününce abartmadan yedigin surece zararindan cok yarari vardir diye dusunuyorum canim
Günaydınnnn Bugüne -500le uyandım çok mutluyum
super canim tebrik ederim

Gel canim gel kendinden bahset biraz kac yasindasin kilon boyun kac neler yaparsin evlimisin coluk cocuk varmi

27 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, 1.5 yıldır Almanya'da yaşıyorum, çocuğum yok daha Boyum 1.65. 25 Temmuz'da 68.9 kiloyla Dukan diyetine başladım. Şu an 60.2 kiloyum Bol bol su içiyorum, her gün mutlaka yulaf kepeği ve goji tüketiyorum. Spor yapmak konusunda tembelim ama kaçamak yapmayarak bunu dengelemeye çalışıyorum. Şu ana kadar yaptığım kaçamaklar yağlı süt ürünleri ve 1 kaşık dondurma

Masallah canim cok guzel kilo vermissin ve çocuk düşünmeden once zayiflayarak cok iyi etmissin ve yapabilirsen karin kaslarını guclendirmeye calis ben suan ceremesini cekiyorum

Masallah canim cok guzel kilo vermissin ve çocuk düşünmeden once zayiflayarak cok iyi etmissin ve yapabilirsen karin kaslarını guclendirmeye calis ben suan ceremesini cekiyorum

Ben Almanya'ya geldikten sonra 10 kilo aldım. Alıştığım markaları ürünleri burda bulamayınca her şeyi deneme sürecine girdim ve aç kaldıkça soluğu Fast food çularda aldım. Aylarca su bile içemedim, susuzluğumu meyve sularıyla ve meyve aromalı sularla giderdim. Bu nedenle hızla kilo aldım. Yaz gelince geçen yıl giydiğim hatta bol geldiği için atmayı düşündüğüm kiyafetlerin içini doldurunca hatta bazıları dar gelince çok moralim bozuldu ve acilen diyete başladım. Şimdiye kadar en az 58 kilo olduğum için Dukan amca 59'u uygun gördü. Ama ben 55 kilo olmak istiyorum. Şimdiye kadarki kiloları sporsuz kolayca verdim çünkü 1 yıllık kilolardı. Bundan sonra sanırım daha zor olucak. Birkaç haftadır 1 ileri 2 geri devam ediyor. Dün 500 verdim bugün 700 aldım. Artık 50leri görmek istiyorum

olsun canim sıkma canini odemdir onlar bazen yedigimiz sebzenin turune gore bile vucut su tutabiliyo eger firsatin varsa en azindan yuruyus yapabilsen bu sureci daha kolay atlatabilirsin

Heyyy millet Herkes nerde diyet yapan yok mu Bugün Dukan'dan beri görüşmediğim 2 arkadaşımla buluştum. Beni görünce şok oldular. Naptın hiçbi şey yemedin mi dediler Ben de dedim tam tersi normalde yemediğim kadar çok yedim

Bayram dönüşü 6 günlük işle boğuşuyorum sıyırma mod : on

Ayyy kolay gelsinBiz de eşimin işi dolayısıyla taşınıyoruz. Şu an mutfağı boşaltıyorum. Pazar günü 3 haftalığına Tr'ye gidiyorum. Eşyalar salı günü taşınıyo (bensiz ) 3 hafta sonra dönüşüm muhteşem olacakkk (ponponlar temizlik bezi niyetine hahaha)

Sana da kolay gelsin canım taşınma işleri de çok yoruyo insanı topla yerleştir temizlik vs ama en azından taşıma kısmından yırtmışsın

canıımmmmm yarın görüşürüz gelemedim yoğunluktan...
bende bayram evdeydim ve cuma ise gittim dogru duzgun buraya yazıcak zaman olmadi menulerinde ayari kacti pazartesiden itibaren yine haftalik ornek menu hazirlayip ona gore gitmeye calisicam gecen hafta oyle yaptim daha kontrollu oluyo

bende bayram evdeydim ve cuma ise gittim dogru duzgun buraya yazıcak zaman olmadi menulerinde ayari kacti pazartesiden itibaren yine haftalik ornek menu hazirlayip ona gore gitmeye calisicam gecen hafta oyle yaptim daha kontrollu oluyo
ahh canım bende aynı, bayramda hiç evde kalamadım desem yeridir... bayramıda güzel geçirdim ama cuma günü şu hapa yeniden başladım ve 3. günde 1,9 gr artı gördüm ve şunu anladım hapta sırasıyla 2 renk var geçen ayda beyazlarda felaket artı olmuştu kahvelere geçince gelen artılar gitti sanırım bu ayda aynı olacak daha fazla olmasında buna da razıyım, hiç kullanasım yok ama mecbur... yani anlıyacağın çırpın çabala aynı yere dönüyorum.. ama pes etmek yok.

Bende araya bayram girince bozulan düzenimi toplayamadım menü belirlemezsem ucu kaçıyo tartılmaya korkuyorum ama gerçeklerle yüzleşmem lazım yoksa yine ve yeniden salıcam iyice kendime çok kızıyorum bazen,eskiden hiç böyle değildim bişeye karar verdim mi sonuna kadar giderdim şimdi olmuyo

olmalı canım... ben karatayla devam etmeye ve beslenmemi bu kez tamamen karatay çevirmeye karar verdim..

Edit : Bu sefer olacak diye diye 31.10.2016 ya geldik.Bu sefer kendimce ŞEKER ORUCU yapıyorum.İlk etapta sadece saf şeker,abur cubur,tatlılar,meyveler ve gazlı şekerli içecekleri 2 hafta tüketmemek amacım.2 hafta sonunda bu duruma alışmış olmayı bekliyorum ki bilimsel olarakta öyle olduğunu okudum.Ondan sonrada elimden geldiğince diğer karbonhidratlarıda asgari düzeyde tüketmeye çalışıcam.

GoldenVenus

Başlangıç : 31.10.2016
Başlangış Kilo : 70,0 kg
Geçen Pazartesi : 70,0 kg
Bu Pazartesi : 70,0 kg
Güncel Kilo : 68,4 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…