• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görgüsüz İnsanlar!

Hakikaten ya sütüyle övünen düzgün kadın kılıklı hanzolara gıcık oluyorum.etraf ukala cahil kadınla kaynıyo bu tipler yüzünden kimseyle muhattap olmamak en iyisi gibi geliyo.normal insan kalmamış
Çocuğum yok ama geçen otobüste bi abla bana bile sütünü övdü foşur foşur geliyo musluk gibi durduramıyoruz falan diyo shsbd :D

Merhaba. O kadar sinirliyim ki. Bugün annemle birlikte kuaföre gittik. Saçlarımızı kestirecektik. Gittik sıramızı bekliyoruz. Yanımızda da bizim gibi sıra bekleyen bir kadın ve benim yaşlarımda olduğu anlaşılan bir genç kız var. Annemle bu kadın sohbet etmeye başladılar. Biz şu anda yazlıktayız. Kışın başka bir şehirde yaşıyoruz. Öğrendik ki o teyze ve kızı da bizimle aynı şehirde yaşıyormuş. Öyle öyle sohbet ilerledi. Kızla yaşıt olduğumu öğrendim. Bu arada bu teyze bana sordu,hangi liseye gidiyorsun diye. Ben şehrin en iyi anadolu lisesine gidiyorum. Söyledim okulumun adını. İkisi de burun kıvırdı,anadolu liseleri de lise mi dercesine. Teyze övüne övüne,benim kızım fen lisesine gidiyor dedi. Ben hiçbir şey demedim,ne güzel,ne mutlu size dedim yalnızca. Kadın devam etti yok kızı okul birinciliğini birkaç puanla kaçırmış da,yok öğretmenlerin bile eksiğini yakalayan bir öğrenciymiş de,yok cerrah olacakmış da. Daha sonra bana alanımın ne olduğunu sordular. Eşit ağırlık olduğunu ve iç mimarlık istediğimi söyledim. Yine aynı edayla burunlarını kıvırdılar. Kız oradan atılmasın mı, ama canım Edebiyatı herkes yapar diye. Ve en can alıcı nokta ise şuydu. Kadın yine konuşmaya,kızına methiyeler düzmeye devam etti. Şöyle dedi: Kızım lise tercihlerinde Galatasaray Lisesi'ni tutturdu ama gitmek istemedi. Çünkü orası sözel ağırlıklı bir okul dedi.
Yahu insaf be teyze o kızın gittiği fen lisesini biliyorum ben,en fazla 480-490'lar ile öğrenci alıyor. O puanla Galatasaray Lisesi'ne mi girilir? Uyduracak bari mantıklı bir yalan uydursun. Çok sinirlendim. İnsanlar böyle kendilerini aşırı abartılı bir şekilde övmekle ne elde ediyorlar anlamıyorum!
Ooo ne versiyonları var bu insanların.
Baktın ortalık görgüsüzlük, yerlere göklere çıkarma kokuyor direk iletişimi kes.
Ben hemen ya kafamı çevirir ya da koltuk değiştirdim.

konu sahibi kardeşim herkesin söylediklerine bu kadar kızıyorsan kendine neden bu kadar takıyorum diye sor ama sende anlatırken biraz karşı tarafı küçümser ve kendini yüceltir gibi anlatmışsın yapma bunu sonuçta istediğin okulda mısın mutlu musun gerisi boş bunları düşünüp canını sıkacağına geleceğin için çalışmanı öneririm

Hakikaten ya sütüyle övünen düzgün kadın kılıklı hanzolara gıcık oluyorum.etraf ukala cahil kadınla kaynıyo bu tipler yüzünden kimseyle muhattap olmamak en iyisi gibi geliyo.normal insan kalmamış

Benim südüm fışkırıyordu te ötedeki duvara. Günde beş kıyafet değiştiriyordum süt akmasından. Başa çıkamayınca köydeki danaları falan emzirdim. Benim südümü emen danalar o sene kurban bayramında kaç milyara satıldı biliyon mu? Olsun üzülme senin de südün fena sayılmaz. Su iç su. Şerbetli tatlı ye. Evet süd.

poff hiç tanımadığımız insanlarla nasıl bu kadar yakinlasabiliyorsunuz?

Muhabbeti açmayan insanlarla konuşmayı devam ettirmeniz hata.
Telefonla görüşecek gibi kalkardım. Sonra başka bir yere otururdum. Saçmasabalak insan dolu ortalık.

Benim südüm fışkırıyordu te ötedeki duvara. Günde beş kıyafet değiştiriyordum süt akmasından. Başa çıkamayınca köydeki danaları falan emzirdim. Benim südümü emen danalar o sene kurban bayramında kaç milyara satıldı biliyon mu? Olsun üzülme senin de südün fena sayılmaz. Su iç su. Şerbetli tatlı ye. Evet süd.
Süd zehri de alır hem puhahaha:KK70:

Merhaba. O kadar sinirliyim ki. Bugün annemle birlikte kuaföre gittik. Saçlarımızı kestirecektik. Gittik sıramızı bekliyoruz. Yanımızda da bizim gibi sıra bekleyen bir kadın ve benim yaşlarımda olduğu anlaşılan bir genç kız var. Annemle bu kadın sohbet etmeye başladılar. Biz şu anda yazlıktayız. Kışın başka bir şehirde yaşıyoruz. Öğrendik ki o teyze ve kızı da bizimle aynı şehirde yaşıyormuş. Öyle öyle sohbet ilerledi. Kızla yaşıt olduğumu öğrendim. Bu arada bu teyze bana sordu,hangi liseye gidiyorsun diye. Ben şehrin en iyi anadolu lisesine gidiyorum. Söyledim okulumun adını. İkisi de burun kıvırdı,anadolu liseleri de lise mi dercesine. Teyze övüne övüne,benim kızım fen lisesine gidiyor dedi. Ben hiçbir şey demedim,ne güzel,ne mutlu size dedim yalnızca. Kadın devam etti yok kızı okul birinciliğini birkaç puanla kaçırmış da,yok öğretmenlerin bile eksiğini yakalayan bir öğrenciymiş de,yok cerrah olacakmış da. Daha sonra bana alanımın ne olduğunu sordular. Eşit ağırlık olduğunu ve iç mimarlık istediğimi söyledim. Yine aynı edayla burunlarını kıvırdılar. Kız oradan atılmasın mı, ama canım Edebiyatı herkes yapar diye. Ve en can alıcı nokta ise şuydu. Kadın yine konuşmaya,kızına methiyeler düzmeye devam etti. Şöyle dedi: Kızım lise tercihlerinde Galatasaray Lisesi'ni tutturdu ama gitmek istemedi. Çünkü orası sözel ağırlıklı bir okul dedi.
Yahu insaf be teyze o kızın gittiği fen lisesini biliyorum ben,en fazla 480-490'lar ile öğrenci alıyor. O puanla Galatasaray Lisesi'ne mi girilir? Uyduracak bari mantıklı bir yalan uydursun. Çok sinirlendim. İnsanlar böyle kendilerini aşırı abartılı bir şekilde övmekle ne elde ediyorlar anlamıyorum!
Benim de eltim ayni sekilde kardeslerini over kardesinin biri zengin bi adamla evlendi balsyina parise gitiler 15 tane evi var kardesimin arabasi sizin araba gibi sarsmiyor(arabamizda jetta kendilerin hic yok) bu arada. guzelligini over boyum uzun kimse iki cocugum olduguna inanmiyor vs seklinde Allah var gercekten genc gorunuyor ama ovunmesi sinir bozucu.cocuklarini over asla toz kondurmaz.40 yilin basi bi gelir kayinvalidemgile milleti sinir eder gider esim ozellikle nefret ediyir kendisinden. diger kardeslerinin de universteyi bitirmesini over.bu arada biz esimle sozlenirken de bizim ev hakkinda iki elti su sekilde konusmus, bu ev acaba onlarin mi digeri de, onlarin olsa kac yazar prizleri bile cikmis deyip dalga gecmisler.bunu esime anlattigimda onlarin ikiside o kadar fakirki birinin ailesine koy aciyip kucuk bi oda vermis birinin de evlenirken tuvaletinin kapisi bile yoktu onlari hic takma ve cok muhatap olma demisti. bizim evimizde ne cok luks ne de yerilecek siradan bi daire.insanin maddi durumu olmayabilir ama gorgu baska bisey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela suraya bakalim. Kalin yazilar asıl diyalog, geri kalan konu sahibinin kompleksi.
İki yasit bi araya gelince kadin sormus hangi liseye gidiyorsun, o demis anadolu lisesine gidiyorum, digeri demiş fen lisesine gidiyor. Diyalogun normalligine bakar misiniz?
Konu sahibinin zaten “ben sehrin en iyi anadolu lisesine gidiyorum” diye bize belirtmesi her seyi ele veriyor
Bende katılıyorum size “ben şehrin en iyi anadolu lisesine gidiyorum” bu nedir peki karşı taraf görgüsüz de sen?

Niye sürekli insanların söylediklerine odaklı yaşıyorsunuz ki? Kadın görüşünü belirtmiş işte amma doğru amma yanlış. He he deyip geçseniz ya..

ne fen lisesi ne anadolu lisesi mezunlarını süper lise diplomamla cebimden çıkardım zamanında :) hiç üzülme bunlar bitmez ileride doktor olur mühendis olur bunlar sonra ortamlarda en ufak bir genel kültür muhabettinde gümlerler. Benim çevrem bu teyze ve kızı gibilerden dolu . hiç takmıyorum hatta çoğunu dalgaya alıyorum da fark etmiyorlar bile. eşim bile der hatta Allah senin diline düşürmesin diye . :) unutmayın siz kendi hayatınızın oyuncususunuz nasıl mutluysanız öyle devam :)

Back
X