Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gittiğim okul şehrin en iyi anadolu lisesi evet,kaldı ki ben onlara böyle söylemedim. X Anadolu Lisesi'ne gidiyorum dedim o şehri bilen herkes biliyor zaten orasının en iyi anadolu lisesi olduğunu. Yalan bir şey söylemiyorum ki. Veya onlar gibi övmüyorum.Bebeğim sen kendini görgülü mü zannediyorsun
Gerçekler acıdır,tavsannn Sizin gibi birisiyle muhatap olmak istemiyorum. İyi eğlenceler.
Nasıl yani? Ben hangi konumda yazlığımız var diye övündüm? Yazlığımız var evet,bu övünülecek bir şey değil. Bu devirde herkes tatile gidiyor. Bir konuyu anlatırken onu da belirtmek zorunda kalıyorum.Misal 'Yazlıktayız şu an,o yüzden okul arkadaşlarımla pek görüşemiyorum'gibi.Sizin aşağılık kompleksiniz var bana göre.Bütün konularınız
"Yazlığımız var.
Yazlığımızdaki arkadaşlarım.
Yazlıktaki kuaförüm." Vs.
Şimdi de
Ben ŞEHRİN EN İYİSİNDE okuyorum.
Kompleksiniz mi var ?
O zaman ben kız meslekli olarakBir düz liseli olarak bu konuya çok icerledim![]()
O zaman dans yapacak bir şey yokO zaman ben kız meslekli olarak![]()
Daha küçüksün farkında değilsin işte karşıya aksettirdiklerini cnm iyi bir Anadolu lisesi demiş olsaydın tepki çekmezdinNasıl yani? Ben hangi konumda yazlığımız var diye övündüm? Yazlığımız var evet,bu övünülecek bir şey değil. Bu devirde herkes tatile gidiyor. Bir konuyu anlatırken onu da belirtmek zorunda kalıyorum.Misal 'Yazlıktayız şu an,o yüzden okul arkadaşlarımla pek görüşemiyorum'gibi.Sizin aşağılık kompleksiniz var bana göre.
İyi de onlar da bir şey söylememiş, kızın fen lisesine gittiğini söylemiş. Yani gittiğin lise bir Galatasaray, Kabataş, Cağaloğlu liselerinden biri değilse, fen lisesi senin okulundan daha iyidir.Benim gittiğim okul şehrin en iyi anadolu lisesi evet,kaldı ki ben onlara böyle söylemedim. X Anadolu Lisesi'ne gidiyorum dedim o şehri bilen herkes biliyor zaten orasının en iyi anadolu lisesi olduğunu. Yalan bir şey söylemiyorum ki. Veya onlar gibi övmüyorum.
Yok tatlım düpedüz övünüyorsun. Kendini de kandırma bizi de. Kaldi ki insanın başarılarıyla gurur duyması normal bir şey. Yani onların yaptığı seyde de bir anormallik göremiyorum. Bence fazla kompleks yapmışsın.Benim gittiğim okul şehrin en iyi anadolu lisesi evet,kaldı ki ben onlara böyle söylemedim. X Anadolu Lisesi'ne gidiyorum dedim o şehri bilen herkes biliyor zaten orasının en iyi anadolu lisesi olduğunu. Yalan bir şey söylemiyorum ki. Veya onlar gibi övmüyorum.
Aklıma şey geldi, çocuğu tıpı kazanmış anne kasılması capsi :))
Kafanıza takacağınız bi nokta yok, evet kendilerini övmüşler, kendilerince yarış havası estirip "Birinci belli ikinci kim?" olayına da girmişler ama önemli mi? Hayatınızda ne gibi bi değerleri var ki o kibirli hava size tesir etsin?
Annemin gün arkadaşlarından biri geldi bak aklıma, üni sınavına gireceğiz filan, sürekli zaten "Okul bitti mi yavrum, nereyi kazandın çocum ne olmak istiyorsun kızım?" darlamaları, alışkınım da günde on kişi soruyor, öyle bi - Hadi şu ergeni hayatından bezdirelim- sorgusunda millet. Her yeni jenerasyonda vardır böyle teyzeler eksik olmazlar.
Ben de resim bölümü istiyorum, annemlere çaktırmadan pislik yapıp gitme peşindeyim, bilerek ÖSSden baraj puan kadar yapıp çıktım, hani yetenek sınavı filan derken annemlerin bana emrivakisine ben de böyle emrivaki yapacağım.
Ben sallamadan girip çıkayım sınava, sen yine normal bi puan gel, yıkıldım. Annemler yazdıracaklar istedikleri yeri... Teyze de gelmiş oğluşum tıp kazandı diye. Ben de Anadolu mezunuyum, ortaokul da özel fen bursluLisede yine güç bela Anadolu lisesine geçiş yaptırmıştım, mümkün değil annemler istemez çünkü yaptığım şey tam salaklık çünkü puanlamaya göre
maksat ise o..
Ama okuldan deli puan gelince (başarı puanı yüksekti) işte benim hesaplar uymadı. Teyze "Aa sen zeki kızdın, tıp kazanamadın mı, fen lisesinden de yapamadığın için ayrılmıştın galiba" filan böyle darlar. "Herkesin hedefi tıp olmak zorunda mı deyzeeaa, resim istiyom ben" demiştim. Kadın zekayı tıp kazanıp kazanamamaya göre ölçüyordu :)) Ne günlerdi ya. O da bin kere sorduğu ve benim derdimin puanımı düşürmek olduğu dönemlerde yaşandığından çok net kalmış aklımda.
Gül geç, hatta "Maşallah maşallah boncuk olsa da yanımızda takıversek" de gül geç. Sen ne olduğunu bilmiyor musun da bu kadar dert oldu bu sana? Gerek mi var yav?
Kızım ne diyosun sırf şu endamı yakalıyım diye gıdı bıraktımAhahahsjdjs
Sen yine vakurlu kadınsın, sende eğreti durmaz Namem, inşallah da olur. :)
Ya ne günlerdi, sürekli sorarlar sürekli. Yeminim var vallahi oğlum rasta kafa çıkıp gelse, gezgin heykeltıraş olacağım dese içimdeki inmeleri dışıma yansıtmayacağım, ol çocum diyeceğim.![]()
Kızım ne diyosun sırf şu endamı yakalıyım diye gıdı bıraktım
Birde yarıya inmiş permalı saçlarımda olursa piyuuuu![]()