Görgüsüz İnsanlar!

Yok tatlım demekte bir problem yok da... Sizin deyiş tarzınız kinayeli geldi bana. Ayrıca 5 gün bunu düşünmedim tabii ki. Banlanmıştım. Neyse... İyi akşamlar size.
Forumda benden küçüklere çok rastlamadığım için kullanmıyorum zaten kullanmamalıyım da sanırım. Banının açılması hayırlı olsun iyi akşamlar

Konuya göre yaş farkı değişiklik gösteriyor, bazı konularda 20 yaşında, ben sadece eğlenmek için okuyorum, siz de öyle yapın. Ciddiye alınca sinir bozucu oluyor.

O abartmış sende sinirlenmissin canım ya bosverrrrrrr yolun cok basindasin tatlım o tatil canını neden uzuyorsunki şanslısınız ki böyle insanlara gittiğiniz mekanlarda karşılaşıyorsunuz....... ya biz ne yapalım en az üç -beş var hayatimda

Forumda benden küçüklere çok rastlamadığım için kullanmıyorum zaten kullanmamalıyım da sanırım. Banının açılması hayırlı olsun iyi akşamlar
Sakın yanlış anlamayın. Kalp kırmak gibi bir niyetim asla yok. Hakkınızı helal edin yine de. Teşekkür ederim

Konuya göre yaş farkı değişiklik gösteriyor, bazı konularda 20 yaşında, ben sadece eğlenmek için okuyorum, siz de öyle yapın. Ciddiye alınca sinir bozucu oluyor.
Hanımefendi sizin bu yaptığınız iftiradır. Ben hangi konumda 20 yaşındayım dedim? O konumu bulup getirin bana. Bekliyorum.

Hanımefendi sizin bu yaptığınız iftiradır. Ben hangi konumda 20 yaşındayım dedim? O konumu bulup getirin bana. Bekliyorum.

Gördüğüme eminim, daha önce de belirtmiştim yaş muhabbetini değiştirmediyseniz eğer konu içeriklerini, özür dilerim kendi adıma. İftira atmak bana bir şey kazandırmaz sonuç olarak?

Gördüğüme eminim, daha önce de belirtmiştim yaş muhabbetini değiştirmediyseniz eğer konu içeriklerini, özür dilerim kendi adıma. İftira atmak bana bir şey kazandırmaz sonuç olarak?
Bakın iftira atıyorsunuz. Ben 18 yaşındayım. 2000 senesi doğumluyum. Kayıt olurken yanlışlıkla 1998 diye kaydetmişim.Haliyle profilimde 20 yazıyor. Ki bunu da belirtmiştim. Hiçbir konumda da 20 yaşımdayım yazmadım. Yazmam da, çünkü 18 yaşındayım. Niye 20 yazayım? Konu içeriği değiştirdi filan da demeyin. İftira atıyorsunuz çünkü. İddianızda ısrar ederseniz iftiradan kibleyeceğim. Haberiniz olsun.

Kibleyebilirsiniz, böyle bir şeyle tehdit etmeniz beni ancak güldürür. Hayatım buradan ibaret değil çünkü, sizin aksinize. Eğer yanlış gördüysem özür dilerim de dedim. Devam ettirmek istiyorsanız buyrun ettirin. En fazla diğer insanlara yaptığınız gibi benim de geçmişte yazdıklarımı gündeme getirip hakaret edersiniz. Bu da beni çok etkilemez açıkçası. Ama ne yapacağım biliyor musunuz, hâlâ çok içten troll olduğunuza inanıyorum ve bundan sonra beslemeyeceğim. Eğlenceli konular için tişikkirlir.

Sizin gibi birisiyle muhatap olmak hata.

Yavrum daha neler görecek nelere şaşıraçaksın bir bilsen..şimdiden gelecek için hazırlık yap ve komplekslerini törpüle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…