Görgüsüz İnsanlar!

Sözde şehrin en iyi anadolu lisesine gitmişsin ama ahlaki eğitimin sıfır. Terbiyesiz...

O değilde, bu genç arkadaşımız aspergerdi , google,'dan okuyup kendi kendine teşhis koymuştu . Bide kabullenmişti o hastalığı 'biz şöyleyiz, böyleyiz diye ' anlatıyordu:) sonra 2 kere psikologa gitti, artık nasıl mübarek bir psikolog ise ; bir açıldı pir açıldı , seçimlerde mahalle muhtarı adayı olursa hiç şaşırmayacağım . Restaurantta filan ailesi adına çatır çutur kavga ediyor , millete laf yetiştiriyor . Kayinvalidelerine ,kocalarına laf edemeyen hanımlar , alıverin şu psikoloğun adresini , size de bi bakıversin

daha yolun başındasın bunlardan çok göreceksin. onlar değişmeyecek sen takılmamayı ne kadar erken öğrenirsen o kadar mutlu olursun. yani kusura bakma da hayatın boyu belki bi daha görüşmeyeceğin insanlar, 3 ay sonra onlar seni hatırlamayacakken sen niye saatler sonra vaktini zihnini onları ve yaptıklarını düşünerek meşgul ediyorsun? maşallah ne güzel de geç aç kuaförde bi dergi, al telefonu eline. herkesin hayatı kendine

Kızlarını pazarlayan anneler vardır, para ile pazarlamaktan bahsetmiyorum :) yani olmayan şeyleri bile şöyle akıllıdır böyle düzenlidir, şöyle beceriklidir gibi... Bir de o teyzeyi kızını kendi yaşıtlarına hele de oğlu olanlara nasıl anlattığını düşün kızını pazarlayan teyzeler durdurulamaz, yapacak bir şey yok.

Gerçekten sinir bozucu

Yahu dikkatimi çekti. Bakın ben size "siz"diye hitap ediyorum. Olması gereken bu zaten. Siz ise şahsıma karşı sürekli, bebeğim,tatlım diye hitap ediyorsunuz.Ben 18 yaşındayım,sizse üniversite öğrencisi olduğunuzu söylüyorsunuz. Aramızda en fazla üç,haydi bilemediniz dört yaş fark var. Annem yaşında bir üye bana böyle hitap etse hadi bir nebze... Ama sizinki çok tuhaf kaçıyor kusura bakmayın.

Konuma girip bu şekilde sabote etmeye hakkınız yok. Psikoloğa en çok ihtiyacı olan insanlardan birisiniz gözümde.
Ama aslında galiba *sorun* olan şey şu ki ; ben hayvanları bazı insanlardan daha çok seviyorum , yanı yakın çevremde olan kişiler içinde de , allah korusun hep düşünüyorum yangın filan çıksa önce köpeğimi çıkarırım, o insanlardan önce diyorum .
Bakın bu yazı size ait. Bir insanın yangında cayır cayır yanmasına vicdanı elveren birisiyle muhatap olmayacağım.

Kiblesen ne olacak ben cezamı aldım zaten ban yedim. En nefret ettiğim insan tipisin aileyi hakaret olarak kullanan bir insan. Hem de ahlak üzerinden. Halbuki bunun insanı ne kadar yaralayan bir şey olduğunu bilmen gerekirdi senin de sorunlu bir annen olduğu için.

Hanımefendi düzgün okumadınız sanırım. İlk önce o benim anneme ve bana hakaret etti.

Hanımefendi düzgün okumadınız sanırım. İlk önce o benim anneme ve bana hakaret etti.
Evet okudum yazdıklarınız arasında dağlar kadar fark var annen gibi çemkiriyosun demek farklı ahlaksız ablana çekmişsin onlar gibi şerefsizsin demek farklı.
Neyse tartışmak istemiyorum boşuna zaten fikrin değişmeyecek yazdığımı görmezden gelebilirsin

22 yaşındayım senden 4 yaş büyüğüm. Sana tatlım demem mi çok tuhaf kaçıyor? Benden 5 yaş küçük kuzenime de öyle hitap ediyorum. Kendimi abla gibi gördüğümden. Kusura bakma asla demem bir daha.
5 günde düşünüp bu cevapla mı geldin anlamadım

Yok tatlım demekte bir problem yok da... Sizin deyiş tarzınız kinayeli geldi bana. Ayrıca 5 gün bunu düşünmedim tabii ki. Banlanmıştım. Neyse... İyi akşamlar size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…