- 4 Mart 2014
- 384
- 482
- 303
işte eşimin de benimde korkum bu bi şekilde yiyorlar yani engel olamıyoruz herşeyi denedik eşim bile çok zor da olmasına ragmen çalışma çünkü o zaman hiç başedemeyiz para istemeseler eve gelirler çocugu bahane edip onu yapamasalar 2 maaş var ama bir ev alamıyorlar derler (zamnında demişlerdi) yani sıkıntı verirler kurslara git kitap oku gez dolaş ama takma kafana diyorBazı insanlar genelde 2. açıklamaya ihtiyaç duyarlar sorun sadece kavun mu derler.. ama bunu yadırgamamak lazım kp nasılsa onlar da belki öyledir sonuçta herkesin düzeni edebi bir değil..
bende herkes gibi iş bulup çalışmanızı öneririm.. ancak siz fazla yumuşak yüzlüsünüz sizin çalıştığınızı bilen kv ve kp daha çok gelip daha çok yiyip, içeceklerinden emin olabilirisiniz.. hatta para istemeye dolabinizdakileri alıp götürmeye de kalkarlar.. karın tokluğuna çalışırsınız böylece...bence önce tavrınızı değiştirin..
yiyici bunlar inan kin doluyum ama kendimi teskin etmeye çalışıyorumGörgüsüz ki hem de nasıl, ne hakla açıyor dolabınızı, hayır birde kaşıkla yemiş odun! Düşüncesiz! Sinir oldum ya maddi durumunuzu bildiği halde kendi alıp geleceğine evdekini yiyor birde.
Zırt pırt evime gelecek torunu için bir şey almayacak bende ona ikram edicem oldu!
duymazdan gelirdi hamileyken canım portakal çekmişti bana kızım bişey istiyormusun dedi o zamanlar 2 yıllık evliydik utanarak portakal demiştim de almamıştı geçen sene oglum çikolata istedi markete kv kp ve ben gitmiştik almadı
bana özel değil eltime kızının evinde ve baldızının kaynanasının evinde de aynı kavun oldugunu bilmiyordu ki canı çaksin yau düşün ki tek görümcem 1 haftalık evli yemege gittik kp dolabı açmış bir babaga ne varsa dolduruyor elma muz vs geçip odaya yiyor eni,ştenin rengi simsiyah oldu dah yeni geldin be adam otur bir hal hatır sor demi ! yokk ama mesela kaynım ablasının evinde de bizde de hiç sormaz odalara dalar mutfaga gider vsBence haklisiniz, tabiki esinizin babasindan bisey esirgenmez ama kim olursa olsun cat diye buzdolabi acilmaz ki bu k.peder yani. Daha agir olmasi gerekir, benim k.pederim birak dolabi mutfaga girmez ben mutfakta tekken. Hem kavun cani cektiyse alsin gelsin beraber yeyin. Oglunun evi nede olsa torunu da var. Hadi cani istemis soyler kesersiniz, hep beraber yenir. Ne alaka oyle davranisi sacma bence
kayınvalide de aynı ben etek aldım diye bir etege 35 tl mi verilirmiş g..tün büyüdü mü demişliği bile var yani eşimin parasını biz degil onlar yiyecek inanın bıktım sabrettim kavga ettim kovdum küstüm yok illallah ettim artıkMadem almayacak niye soruyor??? Hadi o erkek, kayınvalideniz de mi anlamıyor hamilenin halinden, torununun bir çikolata isteğinden? Bunlar ne biçim insanlar??? Sadece sizi sömürmek, yiyip içip yatmak için evinize geliyorlar. Bu nasıl babaanne, bu nasıl dede?
bildiğiniz evlat ayrımı da var bana almazlar ama eltime eliyle yedirir kp kv amann off ya ben kötüyüm yada onlarMadem almayacak niye soruyor??? Hadi o erkek, kayınvalideniz de mi anlamıyor hamilenin halinden, torununun bir çikolata isteğinden? Bunlar ne biçim insanlar??? Sadece sizi sömürmek, yiyip içip yatmak için evinize geliyorlar. Bu nasıl babaanne, bu nasıl dede?
bana özel değil eltime kızının evinde ve baldızının kaynanasının evinde de aynı kavun oldugunu bilmiyordu ki canı çaksin yau düşün ki tek görümcem 1 haftalık evli yemege gittik kp dolabı açmış bir babaga ne varsa dolduruyor elma muz vs geçip odaya yiyor eni,ştenin rengi simsiyah oldu dah yeni geldin be adam otur bir hal hatır sor demi ! yokk ama mesela kaynım ablasının evinde de bizde de hiç sormaz odalara dalar mutfaga gider vs
damat da nefret etti bende ama o damat oldugu için ses edemiyorlarAllah sabir versin. Boyle insan olurmu ya? Bu nasil bir aliskanlik, yazik gunah yani. O damat da nefret etmistir kesin
ilk mesajımı yada diğer mesajlarımı iyice okudunuz muarkadasim kusura bakma ama ben seni biraz bencil gordum. oglumda oglum , oglumun cani , oglumun istegi .Kayinpederin de senin baban yasindadir hos gorecektin. Gidip bir tane daha alirsin olur biter. Evine gelen kisinin yedigi yemege kadar laf etmisin.
yok okumadim . iki uc sayfa okudum sadece.ilk mesajımı yada diğer mesajlarımı iyice okudunuz mu
kayınvalide de aynı ben etek aldım diye bir etege 35 tl mi verilirmiş g..tün büyüdü mü demişliği bile var yani eşimin parasını biz degil onlar yiyecek inanın bıktım sabrettim kavga ettim kovdum küstüm yok illallah ettim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?