yok okumadim . iki uc sayfa okudum sadece.
konu yemesi ve içmesi de aslında,çünkü o bir anne.ve maddi durumu yetmiyor işte,küçücük de bir çocuğu var canı istiyor alamıyor.insanların ona bunu yaşatmaya ne hakkı var?Canm seni anliyorum boyle terbiyesiz gorgusuz birini bende taniyorum allah yardimcin olsun biliyorum konu yemesi icmesi degil yaptigi hareket isin zor
Sağol tatlımS Sargoz canım biz seni biliyoruz takımdan,maddi durumu da halini de.burada 3-4 tane alsaydın o zaman diyenlere,seni pintilikle suçlayanlara takılma lütfen.bütün sayfaları okuyamadım ama güncellemenden yaptım bu çıkarımı.
ayrıca bilip bilmeden konuşan insanlardan da nefret ediyorum ya,alacak durumda olsa kız 1 kavunun derdini yapmazdı değil mi bayanlar? azıcık düşünün ya yeter artık.
Arkasını düşünmeyen,pis boğazlı insanlara gıcık oluyorum..
Bende bi oturuşta bir kavun yerim ama önemli olan bir kavun yemek değil arkadındaki insanları düşünmek.Bu bencillikten,arsızlıktan başka hiçbirşey değil
Eşimin yeğeni geldi tatile daha 2 ay daha bizde çocuk ne bulsa yiyor içiyor hergün başka yemek çıkarıyorum.Gece kalkıyor yemeklerin anasını ağlatmış,abur cubur zaten hiç dayanmıyor;bide cılız yaramıyor.Valla bazen sinirden oturup ağlayasım geliyor
Canım sen dolmuşsun bu ufak tefek şeyler gözüne batar hale gelmiş. Anlıyorum seni. Şöyle uzunca bi tatile çıkma fırsatınız olsa keşke..
Yer yer inanıyorum, görgüsüz insanlarla uğraşmak çok zor. Allah yardımcınız olsun. Keşke dolapdan aldığını anladığınızda hemen mudahale etseydiniz baba oğlanada vereyim ordan isteyip duruyordu diye. Neyse olan olmuş canınızı sıkmayın daha bundan sonra attıkları her adımı evinizde dikkat edersiniz. Siz eşinizle mutluluğunuza bakın kp nizi kv nizi takmayın derim
Kayınvalideniz tam bir terbiyesiz, kayınpederiniz ise pisboğaz, torununun rızkını yemek için evinize gelen bir dağ ayısı. Diğer sıkıntılarınızı da okudum hanımefendi sizi boşatacakmış, bu insanlara ağzınıza geleni söyleyebilirsiniz artık, bence mübah. Mutfaktan kovun, niye izin almadan buzdolabını açtın diyin, çocuğuma almıştım ben onu diyin, artık ağzınıza ne gelirse size mübah. Şaştım kaldım.
eğer paranız varsa hiç bir şeyi dert etmezsiniz kimisi demiş, alt tarafı bir kavun diye, konu sahibi o kavunu iki kere alacak durumda değil açıklamış. acımasızca yorum yapmadan önce düşünün. eğer yokluk varsa her şey çok kıymtli olur bilirim. annem de biz küçükken saklardı bazı şeyleri, kola, kuruyemiş vs. gibi. hani el altında olup da hemen bitmesin diye şimdi aklıma gelince tuhafıma gidiyor. yokluk varsa her şey kıymetlidir, hesabını yaparsınız ve konu sahibi için de önemliymişki canını sıkmış. zaten öyle istediğini alacak gücü olsa sanmıyorum bir kavuna canı bu kadar sıkılsın.
ve inanın buradaki bu acımasız yorumlara çok şaşırıyorum. derdini açan bin pişman oluyor. konu sahibi, kayınpederinizin aç gözlü ve görgüsüz tavrına üzüldüm gerçekten, saygısız başka bir şey değil, canınızı sıkıp kendinizi üzmeyin.
Alamıyorum, yok diyor kadın. 1 tane alıyorum, onu da çocuğuma yediriyorum, kendim bile yemiyorum diyor. 7 yıldır torununa bir gofret bile almayan ama gelip torununun rızkını yiyip içip giden bir kayınvalide kayınpeder var. Üstelik bu insanların maddiyatı yok, sadece çocuğuna alabiliyor. Eve bir bizon sürüsü giriyor, ne var ne yok silip süpürüp çekip gidiyor. Bence okuyun biraz.
Arkasını düşünmeyen,pis boğazlı insanlara gıcık oluyorum..
Bende bi oturuşta bir kavun yerim ama önemli olan bir kavun yemek değil arkadındaki insanları düşünmek.Bu bencillikten,arsızlıktan başka hiçbirşey değil
Eşimin yeğeni geldi tatile daha 2 ay daha bizde çocuk ne bulsa yiyor içiyor hergün başka yemek çıkarıyorum.Gece kalkıyor yemeklerin anasını ağlatmış,abur cubur zaten hiç dayanmıyor;bide cılız yaramıyor.Valla bazen sinirden oturup ağlayasım geliyor
Canm seni anliyorum boyle terbiyesiz gorgusuz birini bende taniyorum allah yardimcin olsun biliyorum konu yemesi icmesi degil yaptigi hareket isin zor
o zaman mesafe koysun evine gelmesinler, gerekirse açık açık sert bir şekilde söylesin. ben napayım arkadaşım :) ben konu sahibinin ilk yazdığına bakar yorumumu yaparım.sayfa sayfa ne yazmış diye tek tek okuyup ona göre yorum yazamam.İyi de bugün pasta, yarın çikolata, öbür gün karpuz, hiç sonu yok mu bunun??? Sırf yemek yemek için gitmiş öbür oğluna da, okumadınız mı? Ayrıca herkesin maddiyatı olmayabilir, 1 tane alabilmiştir onu da çocuğuna, gelip gövdeye indirip gidiyor, öyle şey olur mu? Madem bu kadar boğazına düşkün, bir Allahın günü de kendi alsın getirsin birşey de ortaya konsun yensin...
o zaman mesafe koysun evine gelmesinler, gerekirse açık açık sert bir şekilde söylesin. ben napayım arkadaşım :) ben konu sahibinin ilk yazdığına bakar yorumumu yaparım.sayfa sayfa ne yazmış diye tek tek okuyup ona göre yorum yazamam.
Canım zaten 4 aylık hamileyim ertesi güne kalsın diye koca tencere yapıyorum kala kala 1 tabak kalıyo;sonra sinirden küçük tencere yapıyorum onunda arkasından Fatiha okuyorumNeyse, sizinki geçici. Bence hiç moralinizi bozmayın
Vallahi bende bir kavunu gayet gun icinde gelip gidip bitirebiliyorum tabii tek sefer de degilArkasını düşünmeyen,pis boğazlı insanlara gıcık oluyorum..
Canım zaten 4 aylık hamileyim ertesi güne kalsın diye koca tencere yapıyorum kala kala 1 tabak kalıyo;sonra sinirden küçük tencere yapıyorum onunda arkasından Fatiha okuyorum
Geçen gün o uyanmadan eşimle kiralık ev bakmaya gittik geldik ki Sucuklu yumurta yapmış,salam sosis ne varsa öğütmüş 3-4 tane poaça 1 tane simit ve kurabiye bi kutu meyve suyu almış (markette ve pastanede eşimin hesabı var)..
Allahtan maddi durumumuz fena değil yoksa bu boğaza bi maaş yetmez
Valla bu çocuğu gördükçe gittiğim yerlerde gıdım gıdım yiyorum çok etkiledi beni
Hamile hamile ne uzun misafirlik bu böyle, Allah kolaylık versin. Yine de üzülmeyin, geçici bir durum, sıkmayın canınızı.
Allah kolaylık versin canımdün kayınpeder gelir gelmez mutfaga geçti, buzdolabı açtı (en sevmediğim şey ) .
B,i tane kavun almıştım oglum istedi diye çok seviyor sıcakta gittim aldım geldim .
Ogluma dogaramak için dolaba koymuştum. Akşam eşimle oglum yer diye ama kp der koca kavunu aldı.
Bende yardım edEyim dedi zannettim ki dograyacak inanın 10 dk da 4 5 kiloluk kavunu tek başına yedi. Bide demezmi nasip bu kızım diye bende ogluma almıştım dedim.
ama acayip gerildim çocugun çikolatasını da yemiş acayip görgüsüzler ve bıktım gelmeyin desende anlamıyorlar
SONRA İÇERİ GEÇİNCE Bİ KAŞIK KAVUNU YEDİM Kİ SORMAYIN DEDİ
eşimde nerede yedin baba benimde epeydir canım istiyordu sargoz almış gerçi ya dedi
kp der burda yedim dedi
eşim suspus oldu rengi falan değişti çünkü taa sabahtan istemişti işten gelirken denk gelmez sen çıkacaksın al diye
kayınlarımda geçen yıl çocuga yaptıgım pastayı yemişlerdi ben dışardayken
eşime dedim ooo baban da çok güzel yedi tek hamlede dedim e
şimin de morali bozuldu ama savunacak ya yesin ne olacak dedi sırf tartışmayayım diye uzatmadım ama ben nasıl böyle bir aileye düştüm bilmiyorum Allah ım inşallah aynı apt a taşınma işi iptal olur ve uzaga taşınırız ve inşallah benden uzak dururlar
ASLA CİMRİ YEMEK SAKINAN BİRİ DEĞİLİMDİR AMA BÖYLE OLUNCA SİNİRİM BOZULUYOR
EDİT :Yanlış anlaşıldıgım ,kalbim sorgulandıgı için konumu düzeltmem gerekti 7 yıldır devam eden bir sorun bu yani tek kavun değil kp derim 52 yaşında çalışabilecek durumda cebinde parası olan saglıklı bir adam ama sadece kendi yer
Buraya öneri de almak için yazmadım adı üstünde bdv sadece derdimi anlatmak için yazdım çünkü yanımda kimsem yok
her seferinde susturuldum neymiş kp der oglunun evine gelmeyecekmiymiş ama kendileri her fırsatta kop kv yi yererler (bunu forumdakiler için demiyorum )
o kadar doldum ki yazmak istedim sadece
oglum 3 yaşında canı kavun çekti bende akşam üstü çıkıp son parama kavun aldım geldim o arada kp geldi ve tek başına yedi dolabımı açıp
ve ogluma dünden beri kavun alamayacagımı anlatmaya çalışıyorum çünkü son paramı dün harcadım eşim de de sadece 1 haftalık dolmuş parası var ne diyebilirim
bakın insanız yokluk da varlık da bizim için bugün olur yarın olmaz eşim haftalık sistemiyle çalışiyor haftalık 400 tl önceden de 200 tl miz vardı kira fatura ve pazara borca gitti ne yapabilirim
buraya sıkıntımı paylaşacak kimse olmadığı için yazdım sorun kavun değil 7 yıldır o kadar çektim ki bu insanlardan arkamda duran kimsem yok işim yok 3 yaşında bir çocuk ne yapabilirim o kadar üstüme gelinip günahım alındı ki tutmaya çalıştıgım gözyaşım aktı sonunda yaşamadan bilemezsiniz ALLAH kimseye kötü şeyler yaşatmasın zaten
Canım zaten 4 aylık hamileyim ertesi güne kalsın diye koca tencere yapıyorum kala kala 1 tabak kalıyo;sonra sinirden küçük tencere yapıyorum onunda arkasından Fatiha okuyorum
Geçen gün o uyanmadan eşimle kiralık ev bakmaya gittik geldik ki Sucuklu yumurta yapmış,salam sosis ne varsa öğütmüş 3-4 tane poaça 1 tane simit ve kurabiye bi kutu meyve suyu almış (markette ve pastanede eşimin hesabı var)..
Allahtan maddi durumumuz fena değil yoksa bu boğaza bi maaş yetmez
Valla bu çocuğu gördükçe gittiğim yerlerde gıdım gıdım yiyorum çok etkiledi beni
İşte yerizde evde bi tane kavun varsa eşin yada çocuğun çok seviyorsa nefsimize boğazımıza bi dur deriz ama bazı insanlar çok bencil ve rahat oluyorVallahi bende bir kavunu gayet gun icinde gelip gidip bitirebiliyorum tabii tek sefer de degil
İşte yerizde evde bi tane kavun varsa eşin yada çocuğun çok seviyorsa nefsimize boğazımıza bi dur deriz ama bazı insanlar çok bencil ve rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?