görgüsüzlük sinirden ölüyorum

yok okumadim . iki uc sayfa okudum sadece.

Alamıyorum, yok diyor kadın. 1 tane alıyorum, onu da çocuğuma yediriyorum, kendim bile yemiyorum diyor. 7 yıldır torununa bir gofret bile almayan ama gelip torununun rızkını yiyip içip giden bir kayınvalide kayınpeder var. Üstelik bu insanların maddiyatı yok, sadece çocuğuna alabiliyor. Eve bir bizon sürüsü giriyor, ne var ne yok silip süpürüp çekip gidiyor. Bence okuyun biraz.

Arkasını düşünmeyen,pis boğazlı insanlara gıcık oluyorum..
Bende bi oturuşta bir kavun yerim ama önemli olan bir kavun yemek değil arkadındaki insanları düşünmek.Bu bencillikten,arsızlıktan başka hiçbirşey değil
Eşimin yeğeni geldi tatile daha 2 ay daha bizde çocuk ne bulsa yiyor içiyor hergün başka yemek çıkarıyorum.Gece kalkıyor yemeklerin anasını ağlatmış,abur cubur zaten hiç dayanmıyor;bide cılız yaramıyor.Valla bazen sinirden oturup ağlayasım geliyor

Canm seni anliyorum boyle terbiyesiz gorgusuz birini bende taniyorum allah yardimcin olsun biliyorum konu yemesi icmesi degil yaptigi hareket isin zor

S Sargoz canım biz seni biliyoruz takımdan,maddi durumu da halini de.burada 3-4 tane alsaydın o zaman diyenlere,seni pintilikle suçlayanlara takılma lütfen.bütün sayfaları okuyamadım ama güncellemenden yaptım bu çıkarımı.
ayrıca bilip bilmeden konuşan insanlardan da nefret ediyorum ya,alacak durumda olsa kız 1 kavunun derdini yapmazdı değil mi bayanlar? azıcık düşünün ya yeter artık.

Canm seni anliyorum boyle terbiyesiz gorgusuz birini bende taniyorum allah yardimcin olsun biliyorum konu yemesi icmesi degil yaptigi hareket isin zor
konu yemesi ve içmesi de aslında,çünkü o bir anne.ve maddi durumu yetmiyor işte,küçücük de bir çocuğu var canı istiyor alamıyor.insanların ona bunu yaşatmaya ne hakkı var?

Sağol tatlım

Neyse, sizinki geçici. Bence hiç moralinizi bozmayın

Allah razı olsun kızlar
Canım sen dolmuşsun bu ufak tefek şeyler gözüne batar hale gelmiş. Anlıyorum seni. Şöyle uzunca bi tatile çıkma fırsatınız olsa keşke..

o zaman mesafe koysun evine gelmesinler, gerekirse açık açık sert bir şekilde söylesin. ben napayım arkadaşım :) ben konu sahibinin ilk yazdığına bakar yorumumu yaparım.sayfa sayfa ne yazmış diye tek tek okuyup ona göre yorum yazamam.

Ilk basta bir kavunun lafini ediyor diye konu sahibine kizacaktim ama konuyu okudukca hak verdim
Biz birinin dolabindan izinsiz su bile alamiyorken insanlar nasil bu kadar rahat oluyor
Ustelik habersiz sık sık gelmeleri varmis
Insan torunun yedigine goz koyacagina kendisi torununa cikarir bir cikolata alir
Isiniz zor
Konu sahibi size su konuda hak vermiyorum insan yiyecegi sakinmamali keske kesseydin kavunu berkesin önüne bir yabak koysaydin gerisini ogluna saklasaydin

Valla bu konu herkesi sinirlendirdi, tek tek birbirimizi okuyup tartıştık, çünkü artık mağdur duruma düşmüş bir kadın var. Dediğiniz konuyu da çoktan geçtik, çünkü kapıdan kovsa bacadan giriyorlarmış, alma, elleme, yeme diye üstü kapalı rica edince de bağırıp çağırıp beddua ediyormuş aile büyükleri(!) Zaten kayınvalidenin boşatma fantezisi de varmış. Ohoooo neler oldu sen yokken

Neyse, sizinki geçici. Bence hiç moralinizi bozmayın
Canım zaten 4 aylık hamileyim ertesi güne kalsın diye koca tencere yapıyorum kala kala 1 tabak kalıyo;sonra sinirden küçük tencere yapıyorum onunda arkasından Fatiha okuyorum
Geçen gün o uyanmadan eşimle kiralık ev bakmaya gittik geldik ki Sucuklu yumurta yapmış,salam sosis ne varsa öğütmüş 3-4 tane poaça 1 tane simit ve kurabiye bi kutu meyve suyu almış (markette ve pastanede eşimin hesabı var)..
Allahtan maddi durumumuz fena değil yoksa bu boğaza bi maaş yetmez

Valla bu çocuğu gördükçe gittiğim yerlerde gıdım gıdım yiyorum çok etkiledi beni

Vallahi bende bir kavunu gayet gun icinde gelip gidip bitirebiliyorum tabii tek sefer de degil

Allah kolaylık versin canım

Hamile hamile ne uzun misafirlik bu böyle, Allah kolaylık versin. Yine de geçici bir durum, sıkmayın canınızı.

Kp hatalı. Koca Ada'm evdekilere bir sorar insan istermisiniz diye. Aile bireyleri bile sorar dolapta birşeyin sonu varsa. Yiyecek olan var mı bakın bitiriyorum diye. Allah sabır versin. Sen de uyanık ol. Arkam dönük patates doğruyordum olmaz. Kokusunu da mı almadın kavunun. Hemen alacaktın elinden, hep beraber yiyelim diye.

İşte yerizde evde bi tane kavun varsa eşin yada çocuğun çok seviyorsa nefsimize boğazımıza bi dur deriz ama bazı insanlar çok bencil ve rahat oluyor

Aynen öyle. Her aklımıza düşeni düştüğü an ne pahasına olursa olsun arayıp bulup yiyor muyuz? Hem de başkasının evinde, oğlunun evi bile olsa, gelini mutfakta iş yaparken, sorma yok danışma yok, dolapları deşe deşe. Bu kadar boğazsak olmanın sonu da iyi değildir zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…