görgüsüzlük sinirden ölüyorum

ben sadece 2 3 ay makarna yediğimi bilirim o zaman nedense hiç gelmediler
Peki bilmediğim ve eğer yazıysan görmediğim için soruyorum onların durumu nasıl
belki onlarda da para yok ve sizde görünce canı çekip yiyor olabilir mi
ne biliyim yani o açıdan bakınca da onlara üzülüyor insan
senin açından sen de haklısın olmayınca 1 lira bile çok

Gerçi editlemissiniz ama ilkten sadece kavun gitti diye dert eder olmuş gibi göründünuz ver adresi bi kavun yollayayım da bitsin bu mesele diyesim geldi.

Siz kp nizden hoslanmadiginiz için bi kavun bile batar olmuş.
Birikmislik var. Ama sadece biriktiren taraf bence sizsiniz. Onların bir derdi olsa sizinle yada sizin bu davranislarla dertlendiginizi bilseler yapmazlardi gibi.
adam sizi ne kadar samimi görmüş ki nasip nu kızım demiş cekinmeden gelinine değilde kızına der gibi. ..

Sizi sinir eden davranışları oluyor demek ki ama yine de ben kasıtlı değil gibi düşünüyorum bu yüzden kendini çok üzme değmez. Bazıları var ki onlar bile bile yapıyor sinir etmek için oylelerine katlanilmiyor ama bunlar idare edilebilir.

kp derin maaşı var ama eve harcamaz kv deyle anlaşamama ragmen yedirir içiririm çünkü kadın bildiğin aç geziyor ama para verincede sigaraya harcıyor yani gıda ya markete verilen parayı lüks görüyorlar kv de meyve alınca falan ban meyveye paramı verlirmiş derdi ben artık üzülmüyorum yani

Allah yardımcınız olsun, dar zamanlarınızı çabucak atlatırsınız inşallah.
bazı insanlar gerçekten görgüsüz oluyor, anlamak çok zor.
ben de kayınvalidemi çok yadırgadım zamanında, ama artık aldırış etmiyorum, huyu böyle ben değiştiremem bu saatten sonra.
mesela yemeğin yanına , ortaya zeytinyağlı, yoğurtlu meze tarzı şeyler hazırlar iki tabak. herkes çorbasını içerken o sofranın altında tabağın birini yer ( yer sofrasında yerler )
sofrada 7 kişiyizdir, ayran yapılır 5 bardak koyar, miktarı da az yapar, herkes oturana kadar kendi iki bardak içer yarısını bitirir
ilk zamanlarda inanamıyordum bu durumlara, şimdi hiç umrumda olmuyor. bardak yok diye ayran almazdım mesela, çünkü çocuklarına verirdi ben bebekle falan uğrasırken sofradaki bardaklar kullanılmış olurdu.
şimdi aa bardak eksik deyip getirip içiyorum. ya da sofranın altında yiyorsa şöyle ortaya koyalım da herkes uzansın diyorum. cevap olarak yaa tabi koyalım onlar çorba içiyor diye koymamıştım diyor. ilk zamanlar numara yapıyor sanırdım ama artık anladım, kadın düşünemiyor, o kadarını akıl ediyor.
siz de üzmeyin kendinizi bu durumlarda, müdahale edin, kendi istediğiniz şekilde yönetin işleri

Son düzenleme:
eşime rest çek,iyorum ve 1 yıldır düzelmeler var çok şükür Allah bozmasın tek istegim oglumla ve kocamla huzurlu bir yuva ve kilo verip saglıgıma kavuşmak

Ara kayinpederi baba gelirken kavun al cocuk istiyor param yok de..

Arada pazar parasi iste.. Bu kadar rahat davraniyorsa sizde rahat olun.
Siz para ya da yiyecek istedikce o zaten sogur hem sizden hem evinizden...

En temiz kurtulus...

Ayrica dolabinizi actigi anda baba ne lazim vereyim deseniz, elinden alip zahmet etme ben hazirlarim deseniz arkanizi donup patates soymak yerine...

Allah yardimciniz olsun..

bende sizin gibi dusundugum için şikayet edip hesabımı kapatmak istediler... hem anlatım bozuklukları var hemde bizi suçluyorlar fikir isteyip bizde eleştiri yapınca... buraya ne yazarsanız biz onu bılırız sizin hayatınızı nerden bilelim neyse bu konuyla ilgilenmıyorum daha fazla yorum da yapmayacagım

Tebrik ediyorum, sabahtan beri bunları yazdık biz de parça parça, net olarak maddelemişsiniz.
Hala okumadan git ikincisini al diyenler var, ne kadar yaralayıcı yorumlar geliyor, ben üzüldüm sabahtan beri ya.

Konu sahibi gözünü seveyim, kurtarmaya hevesli ol, at şu ölü toprağını üzerinden ne olur ya! Hiçbir şey yapamıyorsan @Ayata 'nın dediklerini uygula, rica ediyorum.

Azcık empati kurarsan eğer sonuca ulasirsin. Sen beni şikayet etmistin demi ne oldu? 2. Hesabimmiymis

Azcık empati kurarsan eğer sonuca ulasirsin. Sen beni şikayet etmistin demi ne oldu? 2. Hesabimmiymis
empati kuramam benım konumda hiç suçum yokken üstüme geldiklerinde kimse benım için empati kurmamıştı benide hamıle halimle ağlatmıştılar bu sitede kims eempati yapmıyor bende yapmayacağım

empati kuramam benım konumda hiç suçum yokken üstüme geldiklerinde kimse benım için empati kurmamıştı benide hamıle halimle ağlatmıştılar bu sitede kims eempati yapmıyor bende yapmayacağım

Bu yaştan sonra karakterini değiştirme. 3-5 kişiden oluşan bi site değil sonuçta

Bu konuyu okuyunca "Allah Allaah alt tarafı bi kavun yaaa" diyerek abarttığınızı düşündüm.
Sonra merak edip üşenmeyip eski konularının çoğuna göz attım.. Evliliğiniz boyunca maddi sorunlarla savaşıyorsunuz arkadaşım, bi kavunun hesabını yapmanız, kayınpederinin\kayınvalideninizin durumunuzu bildiği halde destek olacak yere köstek olmaları seni gittikçe dibe çekiyor..
Ben genel bi yorum yapacağım sadece. Ne olur ama ne olur kendine bir fırsat yaratıp, bir iş bulup çalış. Bi elin nesi var, iki elin sesi var demiş atalarımız. Gençsin, 3-5 kuruş bile girse eve kârdır. Aş bu olumsuzlukları. Ve kendini maddi ve manevi olarak toparlamadan sakın 2. Bebeği düşünme.

Evet kadının sorunu kavun arkadaşlar.Kavun tek problem şu an...Bazı insanları anlamıyorum gerçekten.Demek ki buzdolabının izinsiz açılması,yiyeceklerin misafir tarafından bir anda yenilmesi ( içeridekilere de yer misiniz diye sorulmadan ) normal demek ki bazı evlerde.
Biri benim buzdolabımı açsa izinsiz,duran bir kavunu tek başına yese içerideki insanları düşünmeden tabiki de kızarım ki kadın çocuğum için almıştım demiş benim içim acıdı o çocuk için.O çocuk nerden bilsin annesinin son parası olduğunu canı istiyordur.En azından hadi canı kavun çekmiş içeri girip bir ''kavun yer misiniz'' diye sorsaymış insanlara küçücük çocuk var evde ne bileyim çok garip bir durum gerçekten...Yorum yapamıyorum.

iş arıyorum eşimde bende çocuk işini düşünmüyoruz ama önce ogluma bir düzen kurmam lazım kreşten gelince alacak ve ben gelinceye kadar bakcak birini bulmam lazım inanın deniyorum herşeyi ama tıkanıp kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…