ALLAH razı olsun acaba anlatmakta sıkıntımı çekiyorum diye uzun uzun yazdım
Allah razı olsun gönlünün muradını versin şıkışmış kalmış gibiyimİnşallah cnm sırf olmasın diye dua bile ederim sana. Rabbim yuvanı korusun.
Peki bilmediğim ve eğer yazıysan görmediğim için soruyorum onların durumu nasılben sadece 2 3 ay makarna yediğimi bilirim o zaman nedense hiç gelmediler
kp derin maaşı var ama eve harcamaz kv deyle anlaşamama ragmen yedirir içiririm çünkü kadın bildiğin aç geziyor ama para verincede sigaraya harcıyor yani gıda ya markete verilen parayı lüks görüyorlar kv de meyve alınca falan ban meyveye paramı verlirmiş derdi ben artık üzülmüyorum yaniPeki bilmediğim ve eğer yazıysan görmediğim için soruyorum onların durumu nasıl
belki onlarda da para yok ve sizde görünce canı çekip yiyor olabilir mi
ne biliyim yani o açıdan bakınca da onlara üzülüyor insan
senin açından sen de haklısın olmayınca 1 lira bile çok
eşime rest çek,iyorum ve 1 yıldır düzelmeler var çok şükür Allah bozmasın tek istegim oglumla ve kocamla huzurlu bir yuva ve kilo verip saglıgıma kavuşmak
Gerçi editlemissiniz ama ilkten sadece kavun gitti diye dert eder olmuş gibi göründünuz ver adresi bi kavun yollayayım da bitsin bu mesele diyesim geldi.
Siz kp nizden hoslanmadiginiz için bi kavun bile batar olmuş.
Birikmislik var. Ama sadece biriktiren taraf bence sizsiniz. Onların bir derdi olsa sizinle yada sizin bu davranislarla dertlendiginizi bilseler yapmazlardi gibi.
adam sizi ne kadar samimi görmüş ki nasip nu kızım demiş cekinmeden gelinine değilde kızına der gibi. ..
Sizi sinir eden davranışları oluyor demek ki ama yine de ben kasıtlı değil gibi düşünüyorum bu yüzden kendini çok üzme değmez. Bazıları var ki onlar bile bile yapıyor sinir etmek için oylelerine katlanilmiyor ama bunlar idare edilebilir.
Tebrik ediyorum, sabahtan beri bunları yazdık biz de parça parça, net olarak maddelemişsiniz.Bu forumda gördüğüm en ilginç konulardan biri sizin konunuz konu sahibi. Ancak sizin yüzünüzden değil.
1. Maddi durumdan ve mevcut gıdanın çeşidinden bağımsız olarak, izinsiz dolap açmak terbiyesizliktir.
2. Misafirken bir şey istiyorsanız rica edersiniz, kendiniz alamazsınız.
3. Kendi eviniz dışında her yerde misafirsiniz, aksi size tüm ev ahalisi tarafından adeta dikte edilmediği takdirde.
4. Yatak odası veya değil, ortak kullanımda olmayan odalara izinsiz girmek de terbiyesizliktir. Mesela kiler.
5. Size küçük bir çocuk için alındığı belirtilen bir şeye karşı, kendi nasibiniz olduğunu söylüyorsanız hem terbiyesiz, hem düşüncesizsiniz hem de kötü bir insansınız. Burada bazı üyeler bana böyle dense o eve bir daha girmem demiş mesela, zaten çocukların yiyeceklerine inatla göz dikiyorsanız o evlere girmeyiniz.
Maddi durumu hiçbir şekilde katmadım bile. Maddi durum da katıldığında olay resmen bazı muhafazakar kanallardaki ibretlik hikayeler kadar kötü bana göre.
Bir tane kavunu mu sorun yaptınız? diyen insanlar da gerçekten maddiyatçı anladığım kadarıyla. Demek kavun olunca sorun değil de, araba çalınınca sorun sadece. Demek ki siz terbiyesizlik üzerinden değil de maddi değer üzerinden hesap yapıyorsunuz.
Konu sahibi, konu sizin ilk anlattığınız hali ile bile yeterince açık. Mesela gözünde kavunu ortadan ikiye bölünmüş ve kaşıkla içerisine dalınmış hayal edebilenler düşünsünler, tamamı yenmese bile o kavunun kalanı yenir mi?
Kendinizi ezdirmeyin, asla o apartmana taşınmayın. Başka ucuz evler de vardır. Kimsenin söylediklerini umursamadan eşinize rest çekin, asalak insanlardan kurtulun.
bende sizin gibi dusundugum için şikayet edip hesabımı kapatmak istediler... hem anlatım bozuklukları var hemde bizi suçluyorlar fikir isteyip bizde eleştiri yapınca... buraya ne yazarsanız biz onu bılırız sizin hayatınızı nerden bilelim neyse bu konuyla ilgilenmıyorum daha fazla yorum da yapmayacagım
değilmiş medya da bilgi kirliliği var herşey olabılırAzcık empati kurarsan eğer sonuca ulasirsin. Sen beni şikayet etmistin demi ne oldu? 2. Hesabimmiymis
empati kuramam benım konumda hiç suçum yokken üstüme geldiklerinde kimse benım için empati kurmamıştı benide hamıle halimle ağlatmıştılar bu sitede kims eempati yapmıyor bende yapmayacağımAzcık empati kurarsan eğer sonuca ulasirsin. Sen beni şikayet etmistin demi ne oldu? 2. Hesabimmiymis
değilmiş medya da bilgi kirliliği var herşey olabılır
empati kuramam benım konumda hiç suçum yokken üstüme geldiklerinde kimse benım için empati kurmamıştı benide hamıle halimle ağlatmıştılar bu sitede kims eempati yapmıyor bende yapmayacağım
iş arıyorum eşimde bende çocuk işini düşünmüyoruz ama önce ogluma bir düzen kurmam lazım kreşten gelince alacak ve ben gelinceye kadar bakcak birini bulmam lazım inanın deniyorum herşeyi ama tıkanıp kalıyorBu konuyu okuyunca "Allah Allaah alt tarafı bi kavun yaaa" diyerek abarttığınızı düşündüm.
Sonra merak edip üşenmeyip eski konularının çoğuna göz attım.. Evliliğiniz boyunca maddi sorunlarla savaşıyorsunuz arkadaşım, bi kavunun hesabını yapmanız, kayınpederinin\kayınvalideninizin durumunuzu bildiği halde destek olacak yere köstek olmaları seni gittikçe dibe çekiyor..
Ben genel bi yorum yapacağım sadece. Ne olur ama ne olur kendine bir fırsat yaratıp, bir iş bulup çalış. Bi elin nesi var, iki elin sesi var demiş atalarımız. Gençsin, 3-5 kuruş bile girse eve kârdır. Aş bu olumsuzlukları. Ve kendini maddi ve manevi olarak toparlamadan sakın 2. Bebeği düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?