- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
hersey para mi allah askina.... gelmisin 31 ine degerlendir evde kalirsib bak:)Kızlar saat 4'te bulustuk o benden sonra geldi Özür dilerim trafik çok yogundu falan dedi. Neyse benle aynı yaşta , ozellesen bir kurumda çalışıyor ama özel kısmında yani kamuda değil , benim boyum 1.75 o 185 falan var ve cok konuskan. Neyse sohbet muhabbet güzel geçti. Sonra kalktık nasıl gideceksin birakayim seni istersen dedi araba var teşekkür ederim dedim ben eşlik edeyim o zaman arabaya kadar sana dedi. Sonra yine görüşürüz diyerek ayrıldık. (Kafamı kurcalayan ben kamu sektöründe çalışıyorum o özelde , birde onun ailesinin durumu pek iyi değil heralde yani orta halliler bizimkilerin durumu iyidir. ) eve geçtikten sonra msj attı bana eve geçtin mi diye bende evet dedim "tabi benim düldül ile ancak geçtim ben, sen hızlı şoförsun " falan diye msj atmışbilmiyorum zaman ne gösterecek Rabbim hayirlisini nasip etsin işallah
Aynen yaYa var ya kriterler de değişti artık, eskiden memura kız vermezlerdi
Şimdi de ilk buluşmadan sonra ilk dikkate alınan şey özelde mi devlette mi çalıştığı oluyor
Bizi şu hale düşürenler utansın
Mufettis demissin sen mufettismisin ? Ve o ne is yapiyor ?Kızlar saat 4'te bulustuk o benden sonra geldi Özür dilerim trafik çok yogundu falan dedi. Neyse benle aynı yaşta , ozellesen bir kurumda çalışıyor ama özel kısmında yani kamuda değil , benim boyum 1.75 o 185 falan var ve cok konuskan. Neyse sohbet muhabbet güzel geçti. Sonra kalktık nasıl gideceksin birakayim seni istersen dedi araba var teşekkür ederim dedim ben eşlik edeyim o zaman arabaya kadar sana dedi. Sonra yine görüşürüz diyerek ayrıldık. (Kafamı kurcalayan ben kamu sektöründe çalışıyorum o özelde , birde onun ailesinin durumu pek iyi değil heralde yani orta halliler bizimkilerin durumu iyidir. ) eve geçtikten sonra msj attı bana eve geçtin mi diye bende evet dedim "tabi benim düldül ile ancak geçtim ben, sen hızlı şoförsun " falan diye msj atmışbilmiyorum zaman ne gösterecek Rabbim hayirlisini nasip etsin işallah
bence ailelerin durumu çok öenmli değil sonuçta sizde bir aile olacaksınız ne onun ailesiyle ne kendi ailenle bağlantın kalmayacak durumları seni çok ilgilendirmez bu konuda artık beraber bir hayat kuracaksanızKızlar saat 4'te bulustuk o benden sonra geldi Özür dilerim trafik çok yogundu falan dedi. Neyse benle aynı yaşta , ozellesen bir kurumda çalışıyor ama özel kısmında yani kamuda değil , benim boyum 1.75 o 185 falan var ve cok konuskan. Neyse sohbet muhabbet güzel geçti. Sonra kalktık nasıl gideceksin birakayim seni istersen dedi araba var teşekkür ederim dedim ben eşlik edeyim o zaman arabaya kadar sana dedi. Sonra yine görüşürüz diyerek ayrıldık. (Kafamı kurcalayan ben kamu sektöründe çalışıyorum o özelde , birde onun ailesinin durumu pek iyi değil heralde yani orta halliler bizimkilerin durumu iyidir. ) eve geçtikten sonra msj attı bana eve geçtin mi diye bende evet dedim "tabi benim düldül ile ancak geçtim ben, sen hızlı şoförsun " falan diye msj atmışbilmiyorum zaman ne gösterecek Rabbim hayirlisini nasip etsin işallah
O yakışıklı evlendikten sonra çoraplarını top yapıp atabilirKızlar benim kendime güvenim yok.
Az önce görücü geldi. 3 tane kadın haber vermişlerdi gündüzden. Çıktım ellerini öptüm hosgeldiniz dedim mutfağa geçtim oglumuzda bir gelsin baksın dediler annemde tamam dedi neyse kadın kapıya çıktı çocuğu bekliyor kapıda. dış kapının tam Karşısı mutfak bende kahve yapıyorum görünmemek için kenar bi yere geçtim(niye böyle bi salaklik yapıyorsam. ) çocukla oda'ya gectiler 1 -2 dk sonra annem geldi oğlan çok yakışıklı gel bi hosgeldin de dedi. Neyse çıktım hosgeldiniz dedim hakikaten çok yakışıklı . Bende güzel sayılırım süslenince yoksa tırt . Kahveleri tuttum neyse sende bizle otur dediler oturdum telefon numaramı istediler verdim yarın buluşucaz . Kahveleri ictiler boş fincanları topluyorum ellerim titremeye başladı ama bildiginiz gibi değil (hükümet kadın diye bir film var ya ordaki görücü sahnesinde ki gibiyim ) neyse bunlar kalktilar yarın bulusucaz ilk defa ama korkuyorum kızlar ben çocuk artist gibi ben süslenince güzelim (bu gerçek ) saçlarımın yarıdan fazlası beyaz, kocaman bir popom var , seluliti hiç söylemiyorum bile, ya dişlerim.... Ben çocuğu beğendim ama o benim bakımlı halimi gördü beğendi beni olurda olumlu geçerse görüşmemız evlilik yolunda adım atarsak ilerde bakımsız halimi de görecek o zaman iyiki evlenmişim senle der mi (demez)
Keşke bu kadar yakışıklı olmasaydı .... kendime güvenemiyorum korkuyorum gelecekten
Aaa buluşma olmuş bile
Çocuk benle yaşıt o'da aynı soruyu benim için kullanıyordur belki deAdam o kadar yakışıklı ise neden bu yasa kadar birini bulmamış.Ayrıca kendinize o kadar haksızlık etmeyin biraz bakım yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?