görücü mevzusu :) :(

hersey para mi allah askina.... gelmisin 31 ine degerlendir evde kalirsib bak:)

Aynen ya
Anneannem memura evlenmiş dedem memurdu . Hala diyor ki ben çok fakir adama gittim

Mufettis demissin sen mufettismisin ? Ve o ne is yapiyor ?

bence ailelerin durumu çok öenmli değil sonuçta sizde bir aile olacaksınız ne onun ailesiyle ne kendi ailenle bağlantın kalmayacak durumları seni çok ilgilendirmez bu konuda artık beraber bir hayat kuracaksanız biraz konuşkan neşeli birne benziyor bir deneyin derim özel olması çok sıkıntı olmaz bence işten çıksada ilerde başka yerde işe girer zaten siz kamudasınız iş bulana kadar sıkışmamış olursunuz çok sıkıntı bir durum değil zaten artık her yer özel konuşun bakalım biraz sizden o da elektrik almış demek ayrıca boyun çok iyiymiş ya

kız sabah beni beğenmezse die tırsıodun şimdi burun mu kıvırıosun teeey
özel ya da kamuda olmasından ziyade çalışkan olması önemli bence, kamu olmasına bu kadar takılmamalısın
eee sonra ne msjlaştınız

bi geyiğe bağlayasım var bu akşam hadi hayırlısı, yine ban yemesek bari

Anam bırak yakışıklı çocuk bulmuşsun annen destekliyorsa duzgundur de işi gücü de vardır anaaammm sefasini sur o da seni beğenirse evlen kız ... bak böyle dusun olumlu ahaha

O yakışıklı evlendikten sonra çoraplarını top yapıp atabilir Biraz kendinize güvenin ayol sanki saçta beyaz olunca noluyormuş ? Çok abartmadan hazırlanın gidin ve konuşun. Bol şanssss.

Adam o kadar yakışıklı ise neden bu yasa kadar birini bulmamış.Ayrıca kendinize o kadar haksızlık etmeyin biraz bakım yeter.

Hayırlısı neyse o olsun. Çok yakışıklıydı hatta karşıma çıkan en yakışıklı aday diyebilirim. Bir süre görüşelim sonra RABBİM ne yazdiysa o olur

Kızlar malesef olmadı ,bana karşı soğuk davrandığı bigün msj attım bu iş olmayacak gibi yolun açık olsun hoşçakal dedim ve bitirdim ALLAH hayırlı birini çıkarsın karşıma işallahhhhhhh en kısa zamanda nisanlanayim burda haykirayim " Kizlarrrrrrrrrrrrrrrr ben nisanlandim "diye (Aminnnnnnnnn ) :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…