görücü mevzusu :) :(

en önemli unsur özgüven. o buluşmaya öyle bi edayla öyle bi özgüvenle git ki viktorya sikrıt meleğiyle buluştuğunu düşünsün :)

ama tabi fazla da şımarma.

not: bakımlı olmak güzeldir. hem artık bi çok şeyin çaresi var. üzülme.

Kızlarrrrrrrrrr buluştuk güzel geçti ama çocuk özelde çalışıyormuş . Yaş olarak aynı yastayiz ama çok yakışıklıydı yaaaa ama bende fena değilim sanki yanyanayken cama yansıyan goruntumuzden baktım fena değilim görüşürüz diyerek ayrıldık durun bakalım nolacak

Yakışıklı olsun da isterse çöp toplasın ya Ne olcak kız , memur olmak artık çok zor be.
Dediğin kadar yakışıklıysa işi gücü dert etme leym.

Özelde çalışsın ne olacak yani. Huyu güzel olsun. Yakında diplomatik pasaport isteyeceksiniz.
Not: çok sevindim.

Ya var ya kriterler de değişti artık, eskiden memura kız vermezlerdi
Şimdi de ilk buluşmadan sonra ilk dikkate alınan şey özelde mi devlette mi çalıştığı oluyor
Bizi şu hale düşürenler utansın

Ozelde calismasinin ne onemi var ki,yeter ki huyu guzel olsun.Cok sevindim senin adina:)

vuu işte bu
detay versene kız azcık sabahtan beri seni beklioz gel de anlat die

görücü usulunu sekline yorum yapacaktım ama konu sahibi senden çok elektrik aldım yorum yapasım gelmedi ben bile heyecanlandım acaba etrafa söylesem banada görücü gelsin mi desem o moda girdim çok tatlı yazmışsın e hayırlısı olsun ayrıca artık devlette çalışabilen mi var zaten özel sektör olsun çalışsında

Kızlar saat 4'te bulustuk o benden sonra geldi Özür dilerim trafik çok yogundu falan dedi. Neyse benle aynı yaşta , ozellesen bir kurumda çalışıyor ama özel kısmında yani kamuda değil , benim boyum 1.75 o 185 falan var ve cok konuskan. Neyse sohbet muhabbet güzel geçti. Sonra kalktık nasıl gideceksin birakayim seni istersen dedi araba var teşekkür ederim dedim ben eşlik edeyim o zaman arabaya kadar sana dedi. Sonra yine görüşürüz diyerek ayrıldık. (Kafamı kurcalayan ben kamu sektöründe çalışıyorum o özelde , birde onun ailesinin durumu pek iyi değil heralde yani orta halliler bizimkilerin durumu iyidir. ) eve geçtikten sonra msj attı bana eve geçtin mi diye bende evet dedim "tabi benim düldül ile ancak geçtim ben, sen hızlı şoförsun " falan diye msj atmış bilmiyorum zaman ne gösterecek Rabbim hayirlisini nasip etsin işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…