Üni mezunları yüksek yerlere geliyor ama ben kendimi geliştiremedim diye hayal kırıklığı mı olurum acabaGörüş bence ne kaybedersin ki üni mezunusun heralde bunun köyü şehirimi var nice insanlar köyde okuyup yüksek yerlere geliyor bence bu sıkıntı olmamalı kafa yapısı uysun yeter
Üzülmek derken kendimi paralamicam tabikide. Ama hem görüşülmek istenen taraf olup hem daha sonra reddedilende ben mi olurum diye söyledim. Sanırım kendime güvenim yok ondan dolayıNiye üzüleceksin, o kısmı hiç anlamadım. Bir kere gördüğün birine yıldırım aşkıyla bağlanacak potansiyel görüyor musunuz kendinizde?
Yaw bacım ne kadar gözünde büyüttün sen bu adamı ya. Ben de bir sürü yer gezdim, gördüm. Bu insana level atlattıran bişey değil ki.Üni mezunları yüksek yerlere geliyor ama ben kendimi geliştiremedim diye hayal kırıklığı mı olurum acaba
Çocuüun haberi var o da istiyor diyorlar ama Bilmiyorum bana da biraz sizin dediğiniz gibi geliyor .beni farklı biri gibi anlatmış olabilirler . ne yapsam bilemedim.Çocuğun bütün bunlardan haberi var mı acaba? Büyükler işgüzarlık yapıyor olabilir.
Görüşmekten ne çıkar belli olmaz ki bir bakarsınız düşündüğünüz gibi olmazMerhaba arkadaşlar.
Normalde görücü usulune karşı olan biriydim. 1 2 yıldır uzaktan bir akarabamız yiğeni ile tanısştırmak istiyordu beni fakat okulumun bitmesini bekliyordu. Ben o zamanlar olmaz diyordum. Bir kaç gün önce ciddi bir şekilde yine teklif etti. Çocugun annesi de görüşmemizi istiyormuş . fakat şöyle bir durum var. Benim hiçbir sosyal medya hesabım yok ve fotoğrafımı görebilecek bir imkanı da yok.
Bu çocuklaaynı memlekettiniz ama o doğma büyüme çanakkaleli. Tıp okumuş. Bir sürü ülke görmüş. Yabancı dil biliyor. Bayağı sosyal biri. Bende köy gibi bir yerde yaşıyorum. Yakın şehirler dışıda hiçbir yeri görmedim. Arkadaş çevrem yok denecek kadar az. Ve çekingen utangaç biriyim. Ve gördüğüm kadarıyla çocuğun pek çekingen olabilme ihtimali yok.
Anlamadığım böyle bir insan nasıl kendi çevresinden bir kız arkadaş edinmez de annesinin teyzesinin uygun bulduğu bir kızla tanıimak ister. Üstelik fotoğfamımı görmemesine rağmen. Belki çok çirkin biriyim ona göre.
Annem babam tanışmam için çok ısrar ediyor. Fakat ben bu duruma pek anlam veremedim. Sanki çocuk beni görünce hayal kırıklığına uğrayacak gibi hissediyorum. Ve soğuk biriyim maalesef. Annesi falanda görünce vazgeçeçek gibi hissediyorum.
Sizce ne yapmalıyım kabul edeyim mi görüşmeyi ? Üzülen ben mi olurum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?