- 30 Eylül 2017
- 473
- 312
- 33
Sanki ben beğenicem o istemeycek beni gibi hissediyorum nedense.Eğer sonuç olumsuz olursa üzülmeyeceksen görüş bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki ben beğenicem o istemeycek beni gibi hissediyorum nedense.Eğer sonuç olumsuz olursa üzülmeyeceksen görüş bence.
Henüz değil =)Tanıstınız mı_? cok merak ettım..
O doktor ve daha çok gezmiş görmüş diye öyle düşünüyorsunuz ama baştan özgüvensiz olarak gitmeyin karşısına. Nerelere gitmiş olura olsun, mesleği ne olursa olsun sonuç olarak o da tanışmak istemiş, sizden üstün bir yanı yok bana kalırsa. Ama herşey olabilir, siz de beğenmeyebilirsiniz o da, istemeyedebilir, bunlara hazırlıklı olup gidin, bir denemeye değer bence.Sanki ben beğenicem o istemeycek beni gibi hissediyorum nedense.
Sanki ben beğenicem o istemeycek beni gibi hissediyorum nedense.
Arkadaşım tanıştıracak olsaydı daha sıcak bakardım. Çünkü anneler teyzeler bu konuda erkeğe biraz baskı yapıyorlar.Ya tam tersi olursa yada teyze anne vasıtasıyla değilde bi arkadaşın tanıştırmış olsaydıda yine böylemi düşünürdün ya mutluluğunu tepiyorsan bilemezsin ki bence ona değil kendine bir şans ver evlilik teklifi kabuö etmiyosun sonuçta![]()
Sizinki gorucu usulu degil birilerinin vesilesi ile ki ben hic soguk bakmiyorum simdi ortamlar degisik adamlar bekarim diyor evli cikiyor,isim gucum var diyor dolandirici cikiyor,Alkol almam diyor alkolik cikiyor, bir suru ornek iste bu tarz tanismalarda en azindan ilk bilgiler gercek oluyor arada birinin olmasi vasitasida bazi seyleri bir noktada dizginliyorEğer tamam dersem çocuk istanbuldan buraya gelecek görüşmek için. Bayağı uzak bir yerdryim istanbul a. Bi yandan da sırf anne zoruyla okadar yol grlinir mi diyorum. Diğer yandan da hala kafama yatmıyor bu olay
Arkadaşım tanıştıracak olsaydı daha sıcak bakardım. Çünkü anneler teyzeler bu konuda erkeğe biraz baskı yapıyorlar.
Benim de aklımda hep acaba mutlu olacağım kişi o mu. Ya sonradan çok pişman olursam gibi sorular geliyor. Burdada çoğu kişi tanışmamdan yana. Bende tanışmaya karar verdim. Ama şimdi şöyle bir sıkıntı var teyzesi aricam demişti bugün 3. Gün aramadı hala. Onlar mı vazgeçti bu sefer anlamadım ki boşa mı kafa yordum okadar![]()
Bazen çok şey görüp geçirmiş bireyler fazla görüp geçirmemiş birisiyle evlilik kurmak istiyorlar. Yani ben ortamşardaki kızlarla gezip takılayım, sonra annem bana saf temiz bi kız bulsun evlenmek için kafası. Ya da ikinci ihtimal sandığınızın aksine belki biraz asosyal, çekingen biridir hani sadece ders çalışma odaklı tipler olur senelerce kız arkadaş filan edinemez ya. Bence bi görüşüp tanımaktan zarar gelmez. İnsanın hayat eşini nerde bulacağı belli olmaz ama ilk ihtimalimdeki gibi biriyse dikkatli olmak lazım.Merhaba arkadaşlar.
Normalde görücü usulune karşı olan biriydim. 1 2 yıldır uzaktan bir akarabamız yiğeni ile tanısştırmak istiyordu beni fakat okulumun bitmesini bekliyordu. Ben o zamanlar olmaz diyordum. Bir kaç gün önce ciddi bir şekilde yine teklif etti. Çocugun annesi de görüşmemizi istiyormuş . fakat şöyle bir durum var. Benim hiçbir sosyal medya hesabım yok ve fotoğrafımı görebilecek bir imkanı da yok.
Bu çocuklaaynı memlekettiniz ama o doğma büyüme çanakkaleli. Tıp okumuş. Bir sürü ülke görmüş. Yabancı dil biliyor. Bayağı sosyal biri. Bende köy gibi bir yerde yaşıyorum. Yakın şehirler dışıda hiçbir yeri görmedim. Arkadaş çevrem yok denecek kadar az. Ve çekingen utangaç biriyim. Ve gördüğüm kadarıyla çocuğun pek çekingen olabilme ihtimali yok.
Anlamadığım böyle bir insan nasıl kendi çevresinden bir kız arkadaş edinmez de annesinin teyzesinin uygun bulduğu bir kızla tanıimak ister. Üstelik fotoğfamımı görmemesine rağmen. Belki çok çirkin biriyim ona göre.
Annem babam tanışmam için çok ısrar ediyor. Fakat ben bu duruma pek anlam veremedim. Sanki çocuk beni görünce hayal kırıklığına uğrayacak gibi hissediyorum. Ve soğuk biriyim maalesef. Annesi falanda görünce vazgeçeçek gibi hissediyorum.
Sizce ne yapmalıyım kabul edeyim mi görüşmeyi ? Üzülen ben mi olurum?
Bazen çok şey görüp geçirmiş bireyler fazla görüp geçirmemiş birisiyle evlilik kurmak istiyorlar. Yani ben ortamşardaki kızlarla gezip takılayım, sonra annem bana saf temiz bi kız bulsun evlenmek için kafası. Ya da ikinci ihtimal sandığınızın aksine belki biraz asosyal, çekingen biridir hani sadece ders çalışma odaklı tipler olur senelerce kız arkadaş filan edinemez ya. Bence bi görüşüp tanımaktan zarar gelmez. İnsanın hayat eşini nerde bulacağı belli olmaz ama ilk ihtimalimdeki gibi biriyse dikkatli olmak lazım.
Hala teyzesinin aramasını bekliyorum. Kadın düşün aricam ben seni demişti kaç gün oldu aramadıPiedra-q son durum ne?