Görücü usulu görüşsem mi?

Hala teyzesinin aramasını bekliyorum. Kadın düşün aricam ben seni demişti kaç gün oldu aramadı

Tüh ya o kadar da heyecan yapmıştık. Aramazlarsa da hiç takma hayırlısı buymuş dersin zira ilk izlenim hiç iyi değildi yalan yok, şirret bir kv ve anakuzusu bir doktor civanım :D

Günümüzde en yaygın tanışma tarzı aslında. Ben de bi arkadaşımın vasıtasıyla eşimle tanışıp evlendim .iyi ki vesile olmuşlar. Çok şükür kararım beni yanıltmadı ve çok mutluyuz.Fakat;Sosyal çevre ve kültür yakınlığı birbirinize uyum sağlamanız açısından oldukça önemli.Hayattan beklentileriniz,arkadaş ortamınız,zevkleriniz,istekleriniz uyuşuyor mu ?bunlar çok çok önemli detaylar. Görüşmeden karar vermeniz imkansız.Ön yargınızı kenara bırakıp bence bir görüşme yapmanız faydalı olacaktır.
Bende görüşmeye karar verdim. çok ön yargılıydım ama dediğniz gibi görüşmeden bilemem. Belkide tam kafa dengim çıkacak. Burada yazılanlardan sonra fikrim bayağı değişti olumlu yönde.fakat bu seferde onlar aramıyor.

Tüh ya o kadar da heyecan yapmıştık. Aramazlarsa da hiç takma hayırlısı buymuş dersin zira ilk izlenim hiç iyi değildi yalan yok, şirret bir kv ve anakuzusu bir doktor civanım :KK70:
Evet yaptığım heyecanla kaldım.bütün ihtimaleri düşündüm kafa yordum o kadar =) 4 5 gün önce aramıstı teyzesi. Normal mi bu kadar zamandır geri cevap için aramaması

Evet yaptığım heyecanla kaldım.bütün ihtimaleri düşündüm kafa yordum o kadar =) 4 5 gün önce aramıstı teyzesi. Normal mi bu kadar zamandır geri cevap için aramaması
insanların iş yoğunlu olabiliyor. İnan ben de yaşadım aynı durumu eşim Amerikadaymış iş için ,dönünce arayacaktı.Üstünden 15- 20 gün geçti bende unutmuştum artık; ama kafasını toparlayınca aradı:)

Hmmmm o zaman pek haberi yok gibi, ya da zaten aynı şehirde değildiniz sanırım ne zaman gelecekmiş belli miydi? Belki geleceği zaman söylerler.

insanların iş yoğunlu olabiliyor. İnan ben de yaşadım aynı durumu eşim Amerikadaymış iş için ,dönünce arayacaktı.Üstünden 15- 20 gün geçti bende unutmuştum artık; ama kafasını toparlayınca aradı:)
15 20 günde fazlaymış. Tabi iş yoğunluğu vs. Gibi mazereetleri varsa olabilir ama yinede bir aramaları gerekiyor artık.

Merhaba arkadaşlar.

Normalde görücü usulune karşı olan biriydim. 1 2 yıldır uzaktan bir akarabamız yiğeni ile tanısştırmak istiyordu beni fakat okulumun bitmesini bekliyordu. Ben o zamanlar olmaz diyordum. Bir kaç gün önce ciddi bir şekilde yine teklif etti. Çocugun annesi de görüşmemizi istiyormuş . fakat şöyle bir durum var. Benim hiçbir sosyal medya hesabım yok ve fotoğrafımı görebilecek bir imkanı da yok.

Bu çocuklaaynı memlekettiniz ama o doğma büyüme çanakkaleli. Tıp okumuş. Bir sürü ülke görmüş. Yabancı dil biliyor. Bayağı sosyal biri. Bende köy gibi bir yerde yaşıyorum. Yakın şehirler dışıda hiçbir yeri görmedim. Arkadaş çevrem yok denecek kadar az. Ve çekingen utangaç biriyim. Ve gördüğüm kadarıyla çocuğun pek çekingen olabilme ihtimali yok.

Anlamadığım böyle bir insan nasıl kendi çevresinden bir kız arkadaş edinmez de annesinin teyzesinin uygun bulduğu bir kızla tanıimak ister. Üstelik fotoğfamımı görmemesine rağmen. Belki çok çirkin biriyim ona göre.

Annem babam tanışmam için çok ısrar ediyor. Fakat ben bu duruma pek anlam veremedim. Sanki çocuk beni görünce hayal kırıklığına uğrayacak gibi hissediyorum. Ve soğuk biriyim maalesef. Annesi falanda görünce vazgeçeçek gibi hissediyorum.

Sizce ne yapmalıyım kabul edeyim mi görüşmeyi ? Üzülen ben mi olurum?
Çok farklı dünyaların insanları değil misiniz, sanki?
Tabi bir görüşün isterseniz, bilemedim.

Back
X