Görücü usulu görüşsem mi?

Ben olumsuz bakiyorum olaya.cocuk da buyuk ihtimal meraktan yanina gelmek istiyordur yada annesinin zoruyla falan.seni uzmek istemem ama doktorlarin gozu yuksekte oluyor bayagi.yani onu etkilemen icin ya elinde bi meslegin olcak avukat polis ogretmen falan gibi yada boyle aklino basindan alcak bi guzelligin olmali.bu ikisinden biri yoksa şansin cok az cnm

Doktor olması çok çekici :KK66:
Ama tecrübelerime göre damadın onayı olmadan anneler kendi kendine gelin güvey oluyor. Başıma geldi, olmasını istedim ama damat adayinin görüsme umrunda bile degildi. Annesinin zoruyla gelmisti.
Ve bu tavrı beni kırmıştı. Senin dedigin gibi, üzülen taraf ben olmuştum.

Ama tabi tam terside olabilir :KK37:

Canım bende görücü usulü tanıştım, o üni bitirmiş, devlet memuru olmuş birisiydi, bende hala uzatmalarla okula devam ediyorum, bende senin gibi düşünmedim değil, o beni beğenmez diye, ve onun sosyal medya hesabı yoktu, emin ol ki daha gizemli yapıyor insanı, ve tanış kaybedecek birşeyin yok, tecrübe olur saana, bu yönden düşün.

Kayinvalide durumu sıkıntılı, çocugun sizi hic görmeden tamam demesi de biraz şüphe uyandırıcı.

Ama neyin nasil sonuclanacagi belli olmaz. Hayir gelmez diye basladigim islerden hayır gördüğüm cok oldu.
Konuşun tanisin hemen imza atacak haliniz yok. Istemezseniz hayir dersiniz.

Merhaba arkadaşlar.

Normalde görücü usulune karşı olan biriydim. 1 2 yıldır uzaktan bir akarabamız yiğeni ile tanısştırmak istiyordu beni fakat okulumun bitmesini bekliyordu. Ben o zamanlar olmaz diyordum. Bir kaç gün önce ciddi bir şekilde yine teklif etti. Çocugun annesi de görüşmemizi istiyormuş . fakat şöyle bir durum var. Benim hiçbir sosyal medya hesabım yok ve fotoğrafımı görebilecek bir imkanı da yok.

Bu çocuklaaynı memlekettiniz ama o doğma büyüme çanakkaleli. Tıp okumuş. Bir sürü ülke görmüş. Yabancı dil biliyor. Bayağı sosyal biri. Bende köy gibi bir yerde yaşıyorum. Yakın şehirler dışıda hiçbir yeri görmedim. Arkadaş çevrem yok denecek kadar az. Ve çekingen utangaç biriyim. Ve gördüğüm kadarıyla çocuğun pek çekingen olabilme ihtimali yok.

Anlamadığım böyle bir insan nasıl kendi çevresinden bir kız arkadaş edinmez de annesinin teyzesinin uygun bulduğu bir kızla tanıimak ister. Üstelik fotoğfamımı görmemesine rağmen. Belki çok çirkin biriyim ona göre.

Annem babam tanışmam için çok ısrar ediyor. Fakat ben bu duruma pek anlam veremedim. Sanki çocuk beni görünce hayal kırıklığına uğrayacak gibi hissediyorum. Ve soğuk biriyim maalesef. Annesi falanda görünce vazgeçeçek gibi hissediyorum.

Sizce ne yapmalıyım kabul edeyim mi görüşmeyi ? Üzülen ben mi olurum?
Hiç dr diyip korkmayın. 2 drla takılmaya çalıştım. 1- keltoş, kendini hiç geliştirmemiş biriydi. 2- asosyal bir alkolikti.

Hergün dışarıda tonla insan görüyoruz. Ne farkı var? Fark birbinizi beğenirseniz olur. Bence denemeye değer.

1 saat Bir çay içmek hayatınızda ne tür Sorunlara hayal kırıklıklarına yol açabilir ki?
Tanışın siz veya o beğenmez veya ikinizde beğenir görüşürsünüz.
Tanımadan bilemezsiniz.
Bi kerecik görüşmeyle bişey olmaz.
Bol şans :)

Eğer tamam dersem çocuk istanbuldan buraya gelecek görüşmek için. Bayağı uzak bir yerdryim istanbul a. Bi yandan da sırf anne zoruyla okadar yol grlinir mi diyorum. Diğer yandan da hala kafama yatmıyor bu olay
Bunları şuan kendi içinizde soruyorsunuz
Öyle mi böyle mi diye.
Adam gelsin direkt kendisine sorun.
O kadar yol sırf anne hatrı için mi gelecek?
Sanmam.

Peki gelirse ne zaman olacak bu bulusma..bizi haberdar edin merak ettim sonucu ama bence siz begenmiyeceksiniz gibi geliyor bana

Merhaba arkadaşlar.

Normalde görücü usulune karşı olan biriydim. 1 2 yıldır uzaktan bir akarabamız yiğeni ile tanısştırmak istiyordu beni fakat okulumun bitmesini bekliyordu. Ben o zamanlar olmaz diyordum. Bir kaç gün önce ciddi bir şekilde yine teklif etti. Çocugun annesi de görüşmemizi istiyormuş . fakat şöyle bir durum var. Benim hiçbir sosyal medya hesabım yok ve fotoğrafımı görebilecek bir imkanı da yok.

Bu çocuklaaynı memlekettiniz ama o doğma büyüme çanakkaleli. Tıp okumuş. Bir sürü ülke görmüş. Yabancı dil biliyor. Bayağı sosyal biri. Bende köy gibi bir yerde yaşıyorum. Yakın şehirler dışıda hiçbir yeri görmedim. Arkadaş çevrem yok denecek kadar az. Ve çekingen utangaç biriyim. Ve gördüğüm kadarıyla çocuğun pek çekingen olabilme ihtimali yok.

Anlamadığım böyle bir insan nasıl kendi çevresinden bir kız arkadaş edinmez de annesinin teyzesinin uygun bulduğu bir kızla tanıimak ister. Üstelik fotoğfamımı görmemesine rağmen. Belki çok çirkin biriyim ona göre.

Annem babam tanışmam için çok ısrar ediyor. Fakat ben bu duruma pek anlam veremedim. Sanki çocuk beni görünce hayal kırıklığına uğrayacak gibi hissediyorum. Ve soğuk biriyim maalesef. Annesi falanda görünce vazgeçeçek gibi hissediyorum.

Sizce ne yapmalıyım kabul edeyim mi görüşmeyi ? Üzülen ben mi olurum?
Niye kendine tüm olumsuz sifatlari yükledin
Bakalım sen onu beğenecek mısın asıl?
Ayrıca bi gördüm evleneceğim mecbur diye de bisey yok
sadece kendin ol ve görüş ama kendinden de emin ol
Eşim üni mezunu 3 dil biliyor
Ben lise dil falan yok ama ben hep kendimden emin duruyorum ve bu farklılık bizi hiç yol ayrımına getirmedi
Ahlâk görgü ve saygı insanı insan yapan özelliklerdir gerisi teferruat

Temiz elletmemiş kız olayınıda düşündüm aslında. Bundan sebep mi bu kadar ısrar ediyorlar diye. köy işlerinden de anlarım . bi gelinleri onlara göre fazla eşitlikçi olduğu için ve de kaynanaların ıstediği gelin tarzında olmadığı için boşanmışlar. Bu yüzden de kendi köylerinden bir kız istiyor olabilirler.
Uzak durun..

Ben olumsuz bakiyorum olaya.cocuk da buyuk ihtimal meraktan yanina gelmek istiyordur yada annesinin zoruyla falan.seni uzmek istemem ama doktorlarin gozu yuksekte oluyor bayagi.yani onu etkilemen icin ya elinde bi meslegin olcak avukat polis ogretmen falan gibi yada boyle aklino basindan alcak bi guzelligin olmali.bu ikisinden biri yoksa şansin cok az cnm

Şu yazdıklarınızla doktorları ilah haline getirmişsiniz resmen. Bir çok doktor tanıyorum, hiç de anlattığınız gibi değil.

Yok aklını başından alacak güzellikmiş bilmem neymiş, Brad Pitt falan mı bu doktorların hepsi?

Boşanmalarında ki tek neden bu mu bilmiyorum ama çocuğun teyzesi anlatmıştı bana bi kaç yıl önce. Gelin ev işini yemeği temizliği falan eşiyle dönüşümlü yapmak istiyotmuş.ki gelin de yorucu bir işte çalışıyordu istemesi çok normal. Bende yapması gerek ikisininde drmiştim. Öylr şry mi olur falan drmişti teyzesi. yeni nesil bu konularda daha anlayayışlı diyede düşünüyorum . belki bu öocuk öylr drğildir. O kadar dünya görmüş hala taşdevri kafasında değildir herhalde .

Çocukla tanışman iletişime geçmen lazım ve ilk adım ondan gelirse olabilir bu ancak. Eğer öyle bir adım gelirse değerlendirirsin durumu. Belki elektirik almazsın görüşünce belki etkilenirsin ama şimdiden kendini sıkmana gerek yok. Başka biri de çıkabilir önüne. Anne babasının bulduğu kızla evlenmek bana hep garip gelmiştir. Ya çok pasif biridir bu şekilde evlenen kişi ya da daha önceden bir kalp kırıklığı vardır aşka küsmüştür bari annem birini bulsun da evleneyim kafasındadır.

Eşimle beni de bir arkadaşımız tanıştırdı ama annemin birini bulması farklı bir boyut bence.

Bu doktor belki kimsenin begenmedigi bir tiptir
Bana da garip geldi konu sahibine hak verdim fakat konu sahibi işim gucum yok diye uzulmesin kadiniz ve gucluyuz bunu unutmamalisin.

Yalnız burda tam tersi söz konusu.Dr oğlumuz sosyal,yurtdışına çıkan,gezen tozan bir tip.Aksine konu sahibesi küçük bir yerde yaşıyorum,çevrem pek yok demiş
Evet konuyu anladım yurtdışına gidip gelmek demek asosyal olup olmadığını değiştirmiyor ki adamlar yurtdışında master yapıyo geliyo karşına iki lafı toplayamıyor arkadaş çevresi yok kendini işine yada dersine adamış kişiler oluyorlar. Demek istediğim konu sahibesi karşıdaki kişiyi gözünde büyütüp beni beğenmezse sosyal değilim demesin karşısındaki bey daha asosyal çıkabilir

Peki gelirse ne zaman olacak bu bulusma..bizi haberdar edin merak ettim sonucu ama bence siz begenmiyeceksiniz gibi geliyor bana
Çocuğun teyzesi 3 gün önce aramıştı beni. Konuştuğumuzda düşün aricam tekrar demişti ama henüz aramadı.
Görüşmeye tanam dersem ne zamam gelir buluşuruz hiç bilmiyorum bende. Bi gelişme olursa buraya yazacağım

Back
X