Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İibf den mezunum. Öyle ihtimalde var tabi belkide ben beğenmemSiz.ne mezunusunz neden üzulecek taraf olacaginizi dusunuyorsunuz ki belki de siz begenmeyeceksinz?
Hiç fotoğraf talep edilmediki benden.Doğal haline en yakın fotonu gösterme imkanın yokmudur? Sonra hayal kırıklığı yaşamaman için. Bu devirde ilginç ama neticede evlenip ayrılanların çoğu önceden sevgili olanlar.
Kızlar yeni aldığım habere göre bizim köyden bi kızı daha söylemişler çocuğa ve öocuk kızın fotoğrafını görüp beğenmemiş. 1 2 ay önce olmuş bu olay.
Görücülü usulu dedikleri şey kendimi kurbanlık koyun gibi hissettirdi şimdi. Sanki sırayla kız sunuyorlar çocuğun önüne ve o evet hayır diyor. Ben de o kızlardan biriyim
Sanirim bu cokta iyi olmadiArkadaşım da bu şekilde evlendi.Oglan tarafı oldukça zengin ,iyi eğitimli bir aileydi.Dagmat adayı da iyi bir üniversiteden mezun yüksek lisanslı mesleğini yapan işi gücü olan birisiydi.Kayinvalide adayı çok beğenmişti arkadaşımı....Damadımız annesi otur diyince oturan,şurada yeyemek yemeyin diyince yemeyen,bu makarnayı eve alın diyince de alan bir adam çıktı ...
Tatlım eğer sen farkında olmadan bi şekilde gördü ise ve tanışmak istiyorsa görüş istersen yoksa çok saçma yani.Hiç fotoğraf talep edilmediki benden.
Yaaa cok şekersin. Ama ben bu durumu söyle düşündum biraz olumsuz olabilir ama.Eğer buluşrusam heyacandan bayılırım diye korkuyorum.Daha önce hiç kimseyle böyle bir amaç için buluşmadım
Kadın kadının düşmanı diye boşuna dememişler. Ne olsaydı peki deseydiniz ? Kadın hem işe gitsin hem de eve gelince eşek gibi kocasına hizmet etsin. Niye ? Çünkü "ev işi kadının görevi". Bu zihniyetteki insanları duydukça hasta olucam sinirden bir gün. Kısa zaman önce bir tanıdığımda aynı şeyden yakınıyordu. Gelini işten eve gelince eşiyle yemek yapıyormuş ya da çay demliyormuş. Nasıl olurmuş. Kayınvalide hanım istiyor ki oğlu ayaklarını uzatsın gelin de işten gelmiş olsa bile oğluna hizmet etsin. Eğer çocukta bu zihniyette biri ise kaçarak uzaklaşın. Tabi bunu tanımadan bilemezsiniz.Boşanmalarında ki tek neden bu mu bilmiyorum ama çocuğun teyzesi anlatmıştı bana bi kaç yıl önce. Gelin ev işini yemeği temizliği falan eşiyle dönüşümlü yapmak istiyotmuş.ki gelin de yorucu bir işte çalışıyordu istemesi çok normal. Bende yapması gerek ikisininde drmiştim. Öylr şry mi olur falan drmişti teyzesi. yeni nesil bu konularda daha anlayayışlı diyede düşünüyorum . belki bu öocuk öylr drğildir. O kadar dünya görmüş hala taşdevri kafasında değildir herhalde .
Niye kendine özgüvenin yok?Merhaba arkadaşlar.
Normalde görücü usulune karşı olan biriydim. 1 2 yıldır uzaktan bir akarabamız yiğeni ile tanısştırmak istiyordu beni fakat okulumun bitmesini bekliyordu. Ben o zamanlar olmaz diyordum. Bir kaç gün önce ciddi bir şekilde yine teklif etti. Çocugun annesi de görüşmemizi istiyormuş . fakat şöyle bir durum var. Benim hiçbir sosyal medya hesabım yok ve fotoğrafımı görebilecek bir imkanı da yok.
Bu çocuklaaynı memlekettiniz ama o doğma büyüme çanakkaleli. Tıp okumuş. Bir sürü ülke görmüş. Yabancı dil biliyor. Bayağı sosyal biri. Bende köy gibi bir yerde yaşıyorum. Yakın şehirler dışıda hiçbir yeri görmedim. Arkadaş çevrem yok denecek kadar az. Ve çekingen utangaç biriyim. Ve gördüğüm kadarıyla çocuğun pek çekingen olabilme ihtimali yok.
Anlamadığım böyle bir insan nasıl kendi çevresinden bir kız arkadaş edinmez de annesinin teyzesinin uygun bulduğu bir kızla tanıimak ister. Üstelik fotoğfamımı görmemesine rağmen. Belki çok çirkin biriyim ona göre.
Annem babam tanışmam için çok ısrar ediyor. Fakat ben bu duruma pek anlam veremedim. Sanki çocuk beni görünce hayal kırıklığına uğrayacak gibi hissediyorum. Ve soğuk biriyim maalesef. Annesi falanda görünce vazgeçeçek gibi hissediyorum.
Sizce ne yapmalıyım kabul edeyim mi görüşmeyi ? Üzülen ben mi olurum?
Bunu adam sorun etmemistir, annesi sorun etmiştir ve gelinini kötüleye kötüleye boşanmalarini sağlamıştır...imzamı basarımGelin ev işini yemeği temizliği falan eşiyle dönüşümlü yapmak istiyotmuş.ki gelin de yorucu bir işte çalışıyordu istemesi çok normal.