- 1 Ekim 2018
- 309
- 210
- 53
- 44
Geçici olarak bi sosyal medya hesabı acabilirsiniz görüntü önemliyse illa.siz onu gorürsunüz oda sizi.bak kız bu derken verdiği tepkiyi görmemiş olursunuz.olmicaksa o dk olmaz.bunun haricinde komplekslerinizden sıyrılmaya çalışın.isterseniz ayak uydurabilirsiniz karsınızdaki kisiyeMerhaba arkadaşlar.
Normalde görücü usulune karşı olan biriydim. 1 2 yıldır uzaktan bir akarabamız yiğeni ile tanısştırmak istiyordu beni fakat okulumun bitmesini bekliyordu. Ben o zamanlar olmaz diyordum. Bir kaç gün önce ciddi bir şekilde yine teklif etti. Çocugun annesi de görüşmemizi istiyormuş . fakat şöyle bir durum var. Benim hiçbir sosyal medya hesabım yok ve fotoğrafımı görebilecek bir imkanı da yok.
Bu çocuklaaynı memlekettiniz ama o doğma büyüme çanakkaleli. Tıp okumuş. Bir sürü ülke görmüş. Yabancı dil biliyor. Bayağı sosyal biri. Bende köy gibi bir yerde yaşıyorum. Yakın şehirler dışıda hiçbir yeri görmedim. Arkadaş çevrem yok denecek kadar az. Ve çekingen utangaç biriyim. Ve gördüğüm kadarıyla çocuğun pek çekingen olabilme ihtimali yok.
Anlamadığım böyle bir insan nasıl kendi çevresinden bir kız arkadaş edinmez de annesinin teyzesinin uygun bulduğu bir kızla tanıimak ister. Üstelik fotoğfamımı görmemesine rağmen. Belki çok çirkin biriyim ona göre.
Annem babam tanışmam için çok ısrar ediyor. Fakat ben bu duruma pek anlam veremedim. Sanki çocuk beni görünce hayal kırıklığına uğrayacak gibi hissediyorum. Ve soğuk biriyim maalesef. Annesi falanda görünce vazgeçeçek gibi hissediyorum.
Sizce ne yapmalıyım kabul edeyim mi görüşmeyi ? Üzülen ben mi olurum?