- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
Ekimde evleniyormuş :)
Kıza yazık mı 2. Kadın olma görevini zevkle yerine getirirken düşünecekti inşallah yukarda yazdıkların bir bir başına gelir gelir de mugişimin ahı çıkarbence o hırs yapmış o yüzden inatla bu kadar hızlı davranıyor, affetmedin diye kendince ceza veriyor aklı sıra. kıza yazık inşallah hırsları söndüğü zaman içindeki inat durulduğu zaman kıza kötü bi evlilik yaşatmaz, çünkü sonunu öyle gördüm onun..
Olabilir mi? Gerçi eski eşinin baştan ısrar kıyamet ayrılmak istemeyip sonra da "hadi hemen boşanalım " moduna girmesini, eski kaynananın "yenisinden gelinlik görüyorum" minvalinde konuşmaları ancak böyle bir durumla anlaşılır...Galiba kız hamile. Öyle düşünüyorum ben, başka bir açıklaması olamaz. Çünkü yeni boşandık daha...
Kıza yazık mı 2. Kadın olma görevini zevkle yerine getirirken düşünecekti inşallah yukarda yazdıkların bir bir başına gelir gelir de mugişimin ahı çıkar
"Belliki karşıma sürekli böyle talipler çıkacak" olan cümlenize katılmıyorum zira benim de ikinci evliliğim ve benim ilk evliliğimden bir kızım vardı ben tekrat evlendim hemde görücü usulü ilk görüşte birbirimize aşık olduğumuz, daha önce hiç evlenmemiş çocuksuz biriyle evlendim.
Bence bu şekilde kendinizi sınırlamayın.
Herşey nasip kısmet görüştüğünüz kişide geçmiş değil karakter yürek elektrik aşk huzur ve güven arayın.İlşa boşandınız diye boşanmış çocuklu yada çocuksuz biriyle evlenmek zorunda değilsiniz.
Pekâlâ hiç evlenmemiş biriyle de evlenebilirsiniz
Fakat görücü usûlünün şöyle bir avantajı var.
Aracı olan kimseler size yakınsa ve sizden tarafsa karşı tarafı da daha önceden bilip tanıyorsa kefilde oluyorlarsa tanışmakta fayda var zira böylesi hayati bir mevzuda kimse kimseye kefil olup kendini rezil etmez.Hele ki konu evlilik gibi ciddi bir iş ise aracı olanları dikkate alıp tanışmakta fayda var.
aaa sen şu enişteye kapak yapan değil misinhani sana ''sana sıfır km oğlan verdik kıymetini bil'' demişti de, sen de ''sizin oğlan deneme sürüşü yapmaktan hurdaya çıkmış, en azından benim tek şoförüm vardı o da ruhsatlı ve resmiydi'' demiştin
Hakkaten bunu mu demişaaa sen şu enişteye kapak yapan değil misinhani sana ''sana sıfır km oğlan verdik kıymetini bil'' demişti de, sen de ''sizin oğlan deneme sürüşü yapmaktan hurdaya çıkmış, en azından benim tek şoförüm vardı o da ruhsatlı ve resmiydi'' demiştin
aaa sen şu enişteye kapak yapan değil misinhani sana ''sana sıfır km oğlan verdik kıymetini bil'' demişti de, sen de ''sizin oğlan deneme sürüşü yapmaktan hurdaya çıkmış, en azından benim tek şoförüm vardı o da ruhsatlı ve resmiydi'' demiştin
Bu ne doktorrrr????aaa sen şu enişteye kapak yapan değil misinhani sana ''sana sıfır km oğlan verdik kıymetini bil'' demişti de, sen de ''sizin oğlan deneme sürüşü yapmaktan hurdaya çıkmış, en azından benim tek şoförüm vardı o da ruhsatlı ve resmiydi'' demiştin
Vurdu ve gol olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaa sen şu enişteye kapak yapan değil misinhani sana ''sana sıfır km oğlan verdik kıymetini bil'' demişti de, sen de ''sizin oğlan deneme sürüşü yapmaktan hurdaya çıkmış, en azından benim tek şoförüm vardı o da ruhsatlı ve resmiydi'' demiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?