görücüler evin eşyasına bakar mı?

mihrihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
202
43
118
hanımlar merhaba, erkek arkadaşımla eylülde nişanlanmak istiyoruz ama şöyle bir durum var. evimizin eşyaları çok düzgün değil. çeşitli borçlardan dolayı eve bakmadı ailem. şimdi ben bir yere gittiğimde evin eşyasına bakarım ama gerçekten kimseyi küçümsemedim bu zamana kadar durumu olan var olmayan var sonuçta. ama arkadaşımın ailesi dikkat eder yüzüme vurur gibime geliyor. saçma mı düşünüyorum bilemedim. var mı aranızda böyle şeyler yaşayan duyan bilen? hani belki dersiniz tek derdin bu mu diye ama ne ailem ne ben küçümsenmeyelim istiyorum...

adı üstünde görücü eşya için değil senin için geliyolar..
ayrıca farzetki küçümsediler hemen def et başından gitsin öyle insanları benim ailemi benim yaşantımı küçümsiycek kimseyle işim olmaz..
NOKTA

çok takıyorsan sahibinden.com da 2. el öyle guzel eşyalar var ki bir bak istersen.gerçekten ele çıkmak zor

senin eşyana bakan insan senin malına mülküne maddiyatına değer veriyor senin kişiliğini hiçe sayıyor demektir bence...

canım eski olsun ama temiz olsun,eşyaya laf ederse hiç üzülme çünkü kendi karakteri o, o yüzden eski ama temiz olsun

çok takıyorsan sahibinden.com da 2. el öyle guzel eşyalar var ki bir bak istersen.gerçekten ele çıkmak zor

siteden alamam zaten şuan çalışmıyorum insanlar eşyalarla uğraşacağına kişiliğe baksalar ne güzel olur. başlığı açmama da görümce adayımın bi sözü neden oldu zaten

senin eşyana bakan insan senin malına mülküne maddiyatına değer veriyor senin kişiliğini hiçe sayıyor demektir bence...

ben de öyle düşünüyorum erkek arkadaşıma bahsettim takmazlar dedi ama emin değilim beni tanıyolar sevdiklerini söylüyolar gelip böyle şey için burun kıvırırlarsa kötü olur

canım eski olsun ama temiz olsun,eşyaya laf ederse hiç üzülme çünkü kendi karakteri o, o yüzden eski ama temiz olsun
sağol canım ben kişiliğime karakterime güveniyorum herkeste belirtir bunu ama ablası bi laf etti içime kurt düşürdü işte yıllardır hevesle beklediğim şey sıkıntıya dönüştü resmen

benim şimdiye kadar gördüğüm istemeydi tanışmaydı öncelerinde evin kötü durumda olan eşyeları değiştirilir...
benim eşimde tanışmaya gelmeden önce yeni taşınmıştık bazı eksikler vardı onlar alındı banyo fln yaptırıldı....
aslında bunlar zaten yapılacaktı ama bu durum olunca hemen yapıldı...
arkadaşımda koltuklarını halılarını fln değiştirmişti...
kuzenim aynı şekilde koltuk fln yeni aldı...
bana kalsa yapmazdım böyle şeyler eve bakmaya gelmiyolar sonuçta ama işte anneler daha hassas oluyo bu konuda..
annem sormamıştı bile bana yaparken bunları...

Canim eski olsun ama temiz olunca yeni gibi durur.ozmana kadar evi kücük degşikliklerle bile yepyeni yapablrsn.ayrıca mtlaka lafını yaparlar annenide küçümserler..kadınlar eve geldgnde ilk tuvalet ve mtfaga bkarlar oralar temizse ev temizdir.çalışymusun?

Mutlaka bakılır ama bunu malzeme olarak kullanmak çok alçakça ve insanlığa sığmaz. Bunu küçümseyen insan senin bin türlü halinle dalga geçebilir.
Sen bunu çok fazla düşündüğün için sana öyle gibi geliyor. Hatta bence saygı duyarlar. Kaç kardeşsiniz bilmiyorum ama mesela “ adama bak helal olsun 3-4 çocuk büyütmüş namusuyla” diye…
Ailenizde bir namussuzluk yok canım neden üzülüyorsun ki?

Eger durumunuz varsa, zaten degistirmeyi dusunuyoruz dersen erkene alin degistirin bence. Ama suan durumumuz yok diyorsan kesinlikle bunlari dusunme bence. Kusur bulmak isteyen her sekilde bulur. Evin ici guzel olur, disini begenmez. Hepsi guzel olur ikrami begenmez. Eviniz temiz olsun yeter. Bu konuda kendini kesinlikle ezdirme. Ben buyum dersin. Seni evindeki esyan icin alacak yada vazgececek degil ya. Oyleyse eger yol yakinken don derim ben. Oyle insanlarin soyadini yasimaya degmez..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anneniz iyi yapmış kimseye meydan vermeden halletmiş ben de ailem de takmayız biz de temiz olsun yeter ki ama bir gerçek var ki gelen giden inceliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…