görücüler evin eşyasına bakar mı?

bence anneniz insanları ve hayatı iyi çözmüş

görücüler evinizi değil sizi isteyecekler ..
böyle şeylere takılma cnm ..

temiziz çok şükür o açıdan sorun yok fakat biz de farkındayız bazı eşyalarımız eski ama maddiyat müsait değil şuanda. çalışmıyorum ama eylülden itibaren başlayacağım inşaallah.

Ailenin ne güzel değiştirecek durumu varmış bu da vesile olmuş. Ya olmayan ne yapacak?

kv elime babanın evinde ne gördün diye aşağılamıştı olay gözümün önünde vuku buldu ilk anda bişey demesede karakterlerinde bu varsa illaki bigün söylerler

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Allaha şükür hiçbir lafımız sözümüz çıkmadı edebimizle okuduk ettik severler de ailemi eminim ama işte görümce canımı sıktı :)

temiziz çok şükür o açıdan sorun yok fakat biz de farkındayız bazı eşyalarımız eski ama maddiyat müsait değil şuanda. çalışmıyorum ama eylülden itibaren başlayacağım inşaallah.

Hangi şehirde yaşıyorsun sakıncası yoksa?

Anladm canım .temizse sorun yok tabi eski derken nekadar eski.mesela bizm durumuz çok iyiydi ama babm çlstgı yre hacz geldi battı falan çok ktü olduk tam o sıradada görüçüler gelecekti bizm koltk takmı eski hemde çok yıpranmştı bende gttm koltk örtüsü aldm.çok şık olduçokta pahalı degl

benim korkumda tam olarak bu işte canım yıkılırım böyle şey duyarsam halbuki rızkı veren Allah kimine bol veriyor kimine de aratıyor bizim gibi

Ailenin ne güzel değiştirecek durumu varmış bu da vesile olmuş. Ya olmayan ne yapacak?

çok doğru...
şimdi olsa yapamaz...
insanın bi zamanı bi zamanını tutmuyo ki..
o yüzden fazla takılmaya gerek yok...
hatta ben sordu diye yazdım hani bizde böyle olmuştu diye....
şimdi "bak bana yapıldı" der gibi oldu tekrar bakınca mesajıma...
kusura bakma konu sahibi arkadaşım birden düşünemedim nispet yapar gibi yazmışım..
sen bunları boşver keyfini çıkarmaya bak olan bitenin...

geçmiş olsun size de zor günler atlatmışsınız ya hani viran değil ev küçük ama sevimlidir beş altı bin masrafla çok şiirin olur gardrop halı vs. eski kapılar yıpranmış öyle şeyler

duymasam inanmazdım böyle bişey diyecegine ki kv kendiside yokluk görmüş kadındır ama işte. ..

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Bu soru yillar once izledigim bir skeci aklima getirdi kuz istemeye geldiklerinde herkes konu komsudan esya istiyordu hatta evin salonunda iki tane camasir makinesi oluyordu falan. Ne yazikki ulkemizde insanlar gosterise pek bir merakli ihtiyacimiz icin degil amannn koltugu ne kadar eski ya da amannn vitrini yok demesinler diye evimizi esya dolduruyoruz. Burada pek cok arkadasin dedigi gibi onemli olan temiz olmasi. Mesela ben evlenirken banyomuz su akitmis ve kuvet cikmisti yerine kucuk bir dusa kabin yapilmisti ve ayni fayanslar bulunmadigi için farkli fayans takilmisti annem babama banyoyu yaptiralim dedi babam da bir hiddetlendi gelen benim esyama gelmiyor bana geliyor diye nisanda vs. De banyo kullanildi hic kimseden tek bir söz de duymadim akillarinda kalmis midir onu bile bilmiyorum. Onemli olan guler yuzlu temiz olmak. Gerisi faso fiso. Pek cok arkadasin dedigi gibi zaten eger birsey soylerlerse uzaklas o insanlardan maddi seylere deger veren insanlardan hayir gelmez. Sakin bunlari kafana takma. Esya eski diye sen ve ailen kuculmezsin bunu dile getiren seni kucuk goren kuculur insanlarin gozunde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun size de zor günler atlatmışsınız ya hani viran değil ev küçük ama sevimlidir beş altı bin masrafla çok şiirin olur gardrop halı vs. eski kapılar yıpranmış öyle şeyler

Şöyle yapın inanın çokta pahalı da degl.halıların üstne pike falan satılyor çok güzellerl var.eski kapılara bkmazlaq yatak oda falanda bkmazlar mtfak tuvalet ve salona bkarlar .
Zaten görücüler direk salona geçerler sonrada tuvalet ne tarafta deyip gdne kadar heryere bkarlar.odaların kapılarınıda kapatn

hayır hayır asla kötü algılamadım bizim tanıdığımızda sırf bu yüzden evliliği erteledi evlerini düzeltene kadar haklıydı da laf duymak istemedi çok zengidi karşı taraf. ilişki yeni olsa beklerdim de uzun yıllar oldu bi de bunun için bklemek istemiyorum o yüzden sordum ben de tecrübelerinizi öğrenmek için ona göre ya bekleyeceğim ya da nişan yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…