görücüler evin eşyasına bakar mı?

Amin canim hepimiz insallah musmutlu olalim zaten takmadan ufak ucuz cozum yaratmaya baslayinca rahatliyorsun.gorumcenide hic takma lafini saygili bi sekilde soyle gec kimseye o firsati tanima istedigini soyleyen istemedigini isitir.kimseye ezdirme bizim ailelerimiz biz okuyalim diye takmamislar Allaha sukur gurur duymamiz lazim.gonlunce olsun canim hersey.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah onları başımızdan eksik etmesin bizlr için nelere göğüs gerdiler bu zamana kadar. o konuda kesinlilkle ezdirmem zaten onlar baştacım. görümce konusunda kendimi geliştirmem lazım biraz:) seninde her şey gönlünce olsun canım...

baktın eşyalara değer veren tipler ağızlarının payını verirsiniz birdaha lafını bile edemezler.Eşya falan umurunda olmasın sana ve ailene verdikleri değer,ilgi önemli gerisi boş işlerin insanları dır.

Konu sahibesi,
Erkeklerden ziyade(cunku cogu erkegin ev esyalari vs dikkatini dahi cekmez) bazi bayanlar icin esyalar dikkate alinip,onemsenebiliyor.
Ancak kimisinin durumu ve ilgisi vardir evine alabilir, kimiside maddi durumu ya da ilgisi olmadigindan alamayabilir.
Bunlar o kadar kucuk mevzular ki,siz bunca zaman gelmesini beklediginiz bu anlarin tadini cikarin bence.
Sizi istemeye geldiklerinde de guler yuzunuzu,sayginizi sunarsiniz onlara.
Buna ragmen sizi kucumsemeye kalkan bir aile olduklarini dusunurseniz de birakin onlar esyalara hizmet etmeye devam etsinler,mutluluklar dilerim..

Buradaki hanımlara katılıyorum gerçekten adı üstünde görücü yani sen önemlisin birde eskiden dedem anlatmıştı babaanneme görücü gittiklerinde dedemin annesi sadece evin temizliğine bakmış birde babaannemin temizliğine sende içini ferah tut senin ailende sende namuslu tertemiz insanlarsınız eminim önemli olanda bu birde ekstradan dip köşe temizlik yaparsın oldu bitti iyi şanslar canım benim umarım çok mutlu bir evlilik yaparsın 🍀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim o kadar genis bir cevrem var ki.ama evinde yemek yedigim sayilidir.benim icin bir eve girildiginde koku ve temizlik onemlidir.maddi durumu cok iyi olan evinde hic birsey yemedigim..maddi durumu olmayan yerde sofra kurup huzurlu ve rahat yemek yedigim arkadaslarim va r.bir eve gitmistim.evde iki cekyat soba ve televizyon vardi.ev mis.gelen yemekler enfes.allahim banyo piril.eski koy tuvaletleri gibi ama duzen tertip.super.bakin sadece ustun koru temizlik demiyorum.sabun koydugunuz yerin bile temizligi onemlidir.pencerelerin onleri yani hani pimapenlerin beyaz macunu varya telle cifliyecen bembeyaz olacak.mutfak dolap duzeni.ozellikle tezgah altlari.her sey duzen ve temiz olsun.temizlik ayrintida gizli cnm.eskiyeni hic farketmez.benim cocuklugum fakirlikle gecti.ama eve gelirdim annem o esyasizlikta bile tertemiz ve misler gibiydi.herkez annemi met ederdi.hadi temizleevini gelsinler.en guzelsey ahlak.

Alkisliyorum:))))))

Benim başıma geldi.Ailemin evi küçüktü ve de o zaman durumlar çok iyi değildi eve çok bakamadılar haliyle..ben isteme öncesi destek sağlamaya çalışasam da çok fazla bişey değişmedi buarada ben başka ilde calışıyordum.Ve kayınvalide o kadar küçümser tavırlarda bulunduki suratını astı hiç gülümsemedi tabi nişan oldu yine de ..ben eşime söyledim o boşver dedi annem kendi evi nasıl ona baksın kimi küçümsüyor ki dedi.Allah yukarda kendi evi de çok bakımsızdı ama kadın beni ve ailemi çok küçümsedi evlendik hala öyle bir sürü problem yaşıyoruz.Beni bitürlü sevemedi hep kendini üstün tuttu laf sokuyordu işte baba evinde şu yok kendi evinde olsun istiyor gibi laflar..hoş ben kendi paramı kazanıyorum Allah'a bin şükür saray yavrusu evimiz oldu ama kadın sayesinde huzurumuz bozuluyor sık sık.Allah görüyor ne diyiim.Umarım sen bunları yaşamazsın.

ne güzel ya sizin gibi olmayı çok isterdim maalesef biri laf sokunca cevabını veremeyenlerdenim ben araba farı görmüş tavşan gibi kalıyorum öylece

hiç olmayın öyle,durumunuz utanılacak bir durum değil çünkü..tamamen para işi..bişey diyen olursa,daha çok gencim inşallah çalışır kazanır daha iyilerini alırız diyin..o görümceye de; kimin ilerde ne durumda olacağı bilinmez dersiniz..öyle ya çok zengin adam 1 gecede batar 5 kuruşu kalmaz elinde..bugün kınadığı durumlara düşmeisn ilerde

işin garibi kendisi kınadığı durumlardan gelmiş. bizimde zamanında çok iyiydi durumumuz ama veren de vermeyen de Allah. Dilerim aynını yaşamaz ama üzüldüm yine de tavrına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…