görücüler evin eşyasına bakar mı?

dediğim gibi anne babasından beklemiyorum zaten öyle bir şey özellikle babası çok naif biri. abla gıcık etti beni. onların durumu bize göre daha iyi ama uçurumda yok aramızda. Allah uyumunuzu mutluluğunuzu devam ettirsin sizinde umarım bizimde öyle olur :)

iki parça eşya senin ve ailenin insanlığından kişiliğinden daha değerliyse, seni bu yüzden küçümseyeceklerse o insanları sil at zaten.. eve yeni eşya almak zor değil, ama bir şahsiyet sahibi olmak işte o parayla satın alınmıyor.. o yüzden için rahat olsun.

Canim ayni seyi daha once baska bir konuyada yazdim.badana yapip kapilari vernikleyip koltuklara en kotu bi polar alip evi temizlemeniz yeterde artar bence.buna da imkanyoksa duvar silip bi ortu fazlaliklari ortadan kaldirmak kafi gelir bence sikma canini hicc.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ablasni fln bosver canim yaa sevdigne bak sen :))
Amiin canim :)))

malesef benim annemde çok takar böyle şeyleri ve eve bir misafir geleceğinde bile stres olur...
ben evliyim evim ayrı ama annemin stresi taa bana ulaşır...
bizim de yakında kız isteme merasimimiz olacak inşallah hayırlısıyla olur....
eminim kız tarafı misafir olacağında annem deli gibi temizliğe sağı solu değiştirmeye düzeltmeye kalkışacak...

Teşekkür ederim içim rahatladı biraz her biriniz ayrı ayrı haklısınız

eylülde çalışmaya başlarsam beş altı ay bir şeyler yaparım sonra çağırırım artık çoook teşekkür ederim

aslında benim normalde böyle takıntım yoktu maddi durum kısıtlıydı üni okuduk üç kişi aynı anda zor oldu eve bakamadı ailemde haklı olarak şimdi de açıldığımz zamanı kapatmaya çalışıyoruz. Ama görümce stres yaptı bende de maalesef

hayırlı olsun size de şimdiden annenize de kolay gelsin :)

sağol canım ben kişiliğime karakterime güveniyorum herkeste belirtir bunu ama ablası bi laf etti içime kurt düşürdü işte yıllardır hevesle beklediğim şey sıkıntıya dönüştü resmen

şu sözüyle görümceniz kendini na kadar yetiştiremediğini fark etmiş önemli olna ev değil insaniyettir..
önemli olan evinizin temiz tertemix olmsı badena yapılır halı yıkanır koltuklar silinir mis gibi olur ev..

eylülde çalışmaya başlarsam beş altı ay bir şeyler yaparım sonra çağırırım artık çoook teşekkür ederim

Canim hic takma benide gelip isteyecekler ekim gibi bende cok taktim kiraciyiz evimiz kapilar vs eski badanasiz esyalar da eski ama iyi durumda biz bi hali aldik salona duvarlari sildik kapilar kaldi vernikliycez badanada yapabilirsek yapicaz inan bi hali bile cok fark ettiriyor psikolojik olarak rahatlatiyor hicc sikma canini hele calisirsan bi saatlik is hali almak salona bi perde almak hazir dikilmislerden secersiniz cok uygun mutluluklar dilerim :)

Hiç kafaya takılcak bir şey değil. İnan, insanlar ilk tedirginliklerini attıktan ve ortam samimi ve sıcak olursa gelen taraf hiç öyle şeylere dikkat etmiyor. Bizim bir eylül ayındaki tanışma merasimi bildiğin balkonda oldu ve gecenin sonunda sanki aileler kırk yıllık akraba gibi fındık yiyip birbirlerine başlarından geçen komik şeyleri anlatıp yarılıyolardı. Sevgilimle ben birbirimize bakıp keşke 7 sene bekleyeceğimize daha önce tanıştırsaymışız bunları, bizden bile iyi anlaşıyorlar demiştik :)

Öncesinde annemin ya evi, bizi beğenmezlerse kuruntularının da ne kadar yersiz olduğunu anlamış olduk. Çünkü öncesinde o kadar kafaya takıyordu ki sanki eve dünür değil haciz memuru gelicek her eşyaya ayrı ayrı bakıcakmış gibi tedirgin hale sokmuştu bizi.

saolonu kendileride badana yapablirlerki biz kaç defa kendimşz yaptık..tuvalet banyo hol duvarları çok kirlise boyayın oraları birde mutfak dolaplarını aygaz..buzdoabı.vs yağlı olmasın..

derli toplu olsun, düzenli ve temiz olsun yeter. herkes son model eşyalar alıp, en iyi yerlerde oturmak zorunda değil. durumuna göre alınır böyle şeyler. sizi durumunuza göre yargılayacak insanlar zaten hiç olmasın hayatınızda. güleryüzünüz, sıcakkanlılığınız, misafirperverliğiniz yeter karşısınızdakileri memnun etmeye..

böyle şeyler düşünmekten asıl mutluluğumuzu doğru düzgün yaşayamıyoruz maaalesef, ben de öyle düşündüm ufak tefek düzeltirsem yeter olduğu kadar artık
ben de size mutluluklar dilerim her şey dilediğiniz gibi olsun :)

saolonu kendileride badana yapablirlerki biz kaç defa kendimşz yaptık..tuvalet banyo hol duvarları çok kirlise boyayın oraları birde mutfak dolaplarını aygaz..buzdoabı.vs yağlı olmasın..

Evet canim aynen temiz olmasi icin yapilan seyler kafi gerisi zaten dunya mali millet icin ailemizi borca sokmaya luzum yok ha paramiz vardir ailemizede guzellik olsun diye kendimiz gireriz borca o ayri :)

borca gireceklerse çeyiz için girsinler..kız evi erkek evi farketmez temizlik önemli bence ben bir eve ilk giriyorsam gözüme temizlik çarpar eski olması hiç önemli değil..burada bir komşumuz vardı evi bal dök yala kimsenin evi öyle temiz değildi eşyaları 30 senelik ama tertemizdi..

evin boyasını ben yapıyorum desem :) temiziz çok şükür dikkat ederiz hepimiz birkaç eşya lazım işte onu da çalışsam alırım gerisinide ufak ufak hallederim aslında

Bizde şu anlayiş vardir eski olsun ama pis olmasin yani kafana takma ayip degil ya seni istemeye geliyorkar ne onemi var ha koltukta oturmussun ha sandalyede Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah

maalesef öyle aslında aramızda iyiydi ama güvenmemek lazımmış demek ki bir nevi gözümü açtı sağolsun :) öyle yaparız artık bir iki de yeni eşya yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…