- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi Buffalosos
Yine görümce sorunu
Gerçekten bu aile ile deli olmamak çok zor..
Sizlerle konuşup rahatlıyorum. Görüşlere ihtiyacım var.
Görümcemler güya zor geçinen paraları çok olmayan kişiler.
Ara ara eşimden borç istiyor eniştesi
eşim hep verip geri alamamış bu zaman kadar.
En son geçen ay kira ödeyememişler diye eşimden para istediler eşimde de o ay para yoktu gerçekten.
Bizde de yok veremeyiz demiş.
Buraya kadar okey (kira ödeyemez haldeler öyle güya)
Bunun yanı sıra;
Eşimin kredi kartını onlar kullanıyor borç 5.000 küsür olmuş ara ara ödeyip boş kalan kısımdan harcayıp öyle devir daim yapıyorlar.
Biz kredi çekemiyoruz kart notu yerlerde kartta borç olduğu icin onlara ait uzun zamandır.
Şimdiye kadar bir şey demedim ama dün görümcem eşimi aradı çocuğu 6 yaşında okula başlayacak ne dese beğenirsiniz?
Çocuğu koleje yazdırdık bizim evin oradaki
Yıllık 25.000₺ gibi bir rakam.
Eşim yani ödeyebilecek misiniz gibi bir şey söyledi görümcem de lafı ağzına tıktı adamın. Eve yakın cart curt size ne gibisinden.
Yahu kart borcun olmuş binlerce lira biz senin yüzünden kredi çekemez durumdayız o borçta muhtemelen bize kalacak
Muhtemelen okul parasını da bize güvenerek yazdırdılar çocuğu aklım almıyor deliricem
Biz eşimle ortak iş yapıyoruz.
Çocuğumuz yok birikim yapıyoruz yeni evliyiz 3 ay olacak..
Ben böyle bir şey görmedim hayatımda hem borç iste hep hem de koleje yazdır!!!
arkadaşlar bizler kolejde okumadık ben köpek gibi gece gündüz bilgisayar basında ağrı kesiciler ile çalışıyorum
Söyleyin ben bunlara ne yapayım????
Gerçekten bu aile ile deli olmamak çok zor..
Sizlerle konuşup rahatlıyorum. Görüşlere ihtiyacım var.
Görümcemler güya zor geçinen paraları çok olmayan kişiler.
Ara ara eşimden borç istiyor eniştesi
eşim hep verip geri alamamış bu zaman kadar.
En son geçen ay kira ödeyememişler diye eşimden para istediler eşimde de o ay para yoktu gerçekten.
Bizde de yok veremeyiz demiş.
Buraya kadar okey (kira ödeyemez haldeler öyle güya)
Bunun yanı sıra;
Eşimin kredi kartını onlar kullanıyor borç 5.000 küsür olmuş ara ara ödeyip boş kalan kısımdan harcayıp öyle devir daim yapıyorlar.
Biz kredi çekemiyoruz kart notu yerlerde kartta borç olduğu icin onlara ait uzun zamandır.
Şimdiye kadar bir şey demedim ama dün görümcem eşimi aradı çocuğu 6 yaşında okula başlayacak ne dese beğenirsiniz?
Çocuğu koleje yazdırdık bizim evin oradaki
Yıllık 25.000₺ gibi bir rakam.
Eşim yani ödeyebilecek misiniz gibi bir şey söyledi görümcem de lafı ağzına tıktı adamın. Eve yakın cart curt size ne gibisinden.
Yahu kart borcun olmuş binlerce lira biz senin yüzünden kredi çekemez durumdayız o borçta muhtemelen bize kalacak
Muhtemelen okul parasını da bize güvenerek yazdırdılar çocuğu aklım almıyor deliricem
Biz eşimle ortak iş yapıyoruz.
Çocuğumuz yok birikim yapıyoruz yeni evliyiz 3 ay olacak..
Ben böyle bir şey görmedim hayatımda hem borç iste hep hem de koleje yazdır!!!
arkadaşlar bizler kolejde okumadık ben köpek gibi gece gündüz bilgisayar basında ağrı kesiciler ile çalışıyorum
Söyleyin ben bunlara ne yapayım????