görümce görümce görmeyeyim ömrümce!!

tabi anlatabildiniz. eşime karşı o kadar iyi davranıyorlar ki adam herhalde o yüzden inanmıyor :))) ah şu ailesi olmasa eşimle en ufak sorunumuz yok küslüğümüz en fazla 1 saat. ama dediğiniz gibi her fırsatta beni üzen bi ailesi var her gittiğimde sürekli görüşmediğim görümcemden bahseden bi kayınvalidem var. bende çok yoruldum

ah şu ailesi olmasa eşimle en ufak sorunumuz yok

Yanlış düşünüyorsunuz. Sorun eşinizde. Eşiniz sağlam dursa, sizi kayırsa kimse size ters bile bakamaz. Ailesi istediği kadar köpürsün, adamın sizi üzdürmemesi lazım. Yetişkin bir adam elbette ki ailesinin ne mal olduğunu biliyordur ama onlara karşı gelemiyordur saf olmayın.

evet bu da haklı olunan apayrı bi konu. hadi bi de nasıl bir yol izleyeceğimi konuşalım

Kadının size gerizekali demesini unutuyorsunuz mesajla ayy onlarda mi var demesine mi takiliyorsunuz

Eşiniz de bir tuhaf kendi aklı fikri yok is arkadaşlarina sormus
Bence de eşiniz sizi kekliyor o mesajın ne anlama geldiğini cok iyi biliyor ama sanki dışarıdaki insanlar bunu çok normal görmüş gibi uyduruyor
Bir erkek kolay kolay aile içini is arkadaşına sormaz

evet bu da haklı olunan apayrı bi konu. hadi bi de nasıl bir yol izleyeceğimi konuşalım

Yani düğünden sonra tavır alıp katı olmanız gerekiyordu belli ki geçim düşüncesiyle yapmadınız. Bu olayı bahane edebilirsiniz mesafe koymak için. Kızmış, ipleri koparan biri gibi değil de daha çok üzülmüş kırılmış mağdur olmuş şekilde yansıtmalısınız eşinize. Ama bu aile işleri maalesef tartışmalı olarak halloluyor, biraz siniriniz bozulabilir. Eşinizin direncine bağlı.

eveeet bence de ne anlama geldiğini biliyor ama kabul etmiyor

ben eşime kıyamıyorum. üzülmesin diye gittim her defasında. aslında görümcem gerizekalı dediğinde kararlıydım görüşmemeye kayınvalidemin annesi vefat edince eşimi yalnız bırakmak istemediğim için gittim. cenazeden sonra da annen kötüdür yanına gidelim dedim. yani aslında hepsi benim hatam dediğiniz gibi bi o çizgiyi çeksem. ama bu defa kararlıyım madem görümcem istemiyor ki istemeyebilir sonuçta onun da evi bende gitmem

ben eşime kıyamıyorum.

Hanımlar maalesef bu hatayı çok yapıyor. Yeri gelecek o size kıyacak, kıymış da. Laf söyletmiş, annenize laf söylemiş. Eşim üzülür ay ona kıyamam diye düşünmemiş. Siz farkındalık yaratmadığınız sürece de düşünmeyecek, işine gelecek. Bu konularda biraz bencil olmak lazım. Herkes değerinizi bilsin.
Bu kadar anaç olmayın lütfen.

Bence bu kadar araştırmayın, daha çok üzülürsünüz. Yüzümüze gülen her insan maalesef ki samimi değil, arkamızdan kim ne diyor biliyor muyuz? Biz samimiysek kimsenin arkasından gıybetini yapmıyorsak önemli olan o. Arkanızdan konuşmuş da olabilirlerdi daha kötü sözler de olabilirdi, mesajları okumak hata olmuş bu sebeple. Ben eşim bile olsa mesajımı okumasını istemem belki bir arkadaşımın özeli var orda, aynı şekilde mesaj sizinle ilgili olmayabilirdi de, eşiyle kavgalıydı veya özel günündeydi vs. İlla ki sizi sevmediği için değil o an kafası kaldırmayacağı için de tepki vermiş olabilir. Kayınvalidenize gene gideceksiniz sonuçta, kendinizi üzüp, iyice nefret etmekten başka birşeye yaramayacak bu araştırmalar. Kişi kendini severse herkesi sever, kendini sevmeyen de başkalarında kusur arar durur. O yüzden siz kendi hayatınıza odaklanın, hayat kısa, sizi sevseler de yerseler de sonuçta siz kendinizi bilin yeter.

İnsanların mesajlarını neden okursunuz anlamıyorum ki. Ayrıca bu zırt pırt herşeyi kocalarına anlatanları hiç anlamam. Bunda dokunsan ağlayacak bi durumda yok ki. Zaten anlaşamıyornuşsunuz kaldı ki siz kayınvalidenize gitmişsiniz görümcenin evi de değil bu kadar alınacak. Bence bahane arıyormuşsunuz bulmuşsunuz ama eşiniz pek yutmamış

+1000
Kadınlar kocalarına kiyamiyor ama erkekler karilarina kiyma gibi kiyiyor

ne kadar çirkin bir kelime yutmamış falan? görümcem evli değil o evde yaşıyor onun da evi ve beni istememesini anlarım. eğer ben bahane arıyor olsaydım çok daha fazla şeyler yaşandı onları bahane ederdim

Neden üzüldüğünüzü anlamadım.
Zaten birbirinizi sevmiyorsunuz. Bende olsam annem yemeğe davet etse ve sevmediğim kişide yemekte olacaksa aynı sözleri hatıra daha değiştiğini bile söylerdim.
Sonuçta iki ayrı tarafsınız.
Ben sizin yerinizde olsam münasip yerlerimle Gülerdim. Hatta 5. Dakikasında unuturdum bile.

Mesaji okumanizi yanlis buldum.
Bazen insanlarin gercekte ne dusundugunu bilmemek daha iyidir. Hele ki bu insan hayatinizdan kestirip atamayacaginiz biriyse.
Boseverin mesafeli durun yeter. Size nasil duygularla geliyirsa ayni duygulari hissettirin.

görümceniz sizin anneniz ile onun hakkındaki ileri geri yazışmalarınızı okusa ne olur. İkiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz şimdi eşinizi kışkırtıp soğutmaya çalışıyorsunuz, tehlikeli oyunlar bunlar tavsiye etmem onlar abla kardeş bir olurlar yine olan size olur.

Çok abartmışsınız. Bir ayyy yani. Geçmişi bilememem. Ama kimi zaman öyle oluyor ki, insanın kendi kardeşi gelse, bu akşam olmaz modunda oluyor. Öyle bir şey de olabilir. Gitmemek için bahaaneymiş gibi duruyoe burdan. Ama geçmişte başka yapılanlar varsa bilemem

üzülmek falan benim içimde yaşadığım şeyler o gelir geçer. veya şöyle anlatayım böyle mesajda gördüğümde üzüldüğümden çok ben her kötü zamanlarında yanlarında oldum (yanlarında olmayı yaptım ettim demek için yapmadım tabi ki ) şimdi ben böyle yanlarında oldukça anlamıyorum neden böyle yaptıklarını. neyse hadi onu falan da geçiyorum. konuyu açma nedenim acaba benim mi içimde fesatlık var yoksa görümcem gerçekten beni mi istemiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…