görümce görümce görmeyeyim ömrümce!!

Mesaji okumanizi yanlis buldum.
Bazen insanlarin gercekte ne dusundugunu bilmemek daha iyidir. Hele ki bu insan hayatinizdan kestirip atamayacaginiz biriyse.
Boseverin mesafeli durun yeter. Size nasil duygularla geliyirsa ayni duygulari hissettirin.

ahhh ahhh banane ki biri arıyosa demi? inanın bende pişman oldum ama 2 saniyelik bi durumdu. ilkokul çocuğu değiliz ki bir yazıyı 5 dk da okuyalım. ekranın açılması ve benim görmem bir oldu. asıl soru ben fesatlık yapıp ters yöne mi çekmişim yoksa görümcem istememiş mi :)

ben eşime olayı anlatmadan önce kimse bilmesin diye yemin ettirdim yalnız :) kışkırtmak ara bozmak niyetinde olsam orda ortalığı birbirine katardım.

konuda net anlatamamışım sanırım. sorun beni istememesi değil zaten kimse kimseyi sevmek zorunda değil. sadece soruyorum ben mi yanlış anlamışım diye. geçmişte de yaşanılan bir çok olay var

konuda net anlatamamışım sanırım. sorun beni istememesi değil zaten kimse kimseyi sevmek zorunda değil. sadece soruyorum ben mi yanlış anlamışım diye. geçmişte de yaşanılan bir çok olay var
Buradan bir ayyy çok büyütülmüş gibi duruyor. Ayyy akşama kendime göre bir programım vardı da olabilir. Sevmek zorunda değilsiniz zaten karşılıklı. O başka bir mesele ama açıkça yazılan bir dedikodu filan yok gitmemeyi gerektirecek

tabi sizin düşünceniz bu da. bana ayyyy yemeğe mi gelecekler zaten gelmem 8i bulur demesi ne kadar az görsem o kadar iyi demek gibi geldi :))) hoş bende onun kaşına gözüne hasret değilim :))

Kayinvalidenize gelen mesajı mı okudunuz? Yok artık. Çalan telefonu götürürken içeriği bu kadar ayrıntılı görmeniz mümkün değil.

Mesajda da bir sorun göremedim. Fazla anlam yuklemissiniz. Hemen eşinize anlatmanız da gereksiz bence.

Kısacası davranışlarınız hep hatalı olmuş.

Ben msjda birşey göremedim,ama farz edelim ki kötü birşey demiş,bu basit şeyi kalkıp eşine neden söylüyorsun?
"Ayyyyy" kelimesinden ne çıkartmasını bekliyorsun? Senin kötü niyetli olduğunu düşünür anca. Böyle ufak tefek herşeyi de eşine yansıtma bence çünkü sorun yaşarsın.

ufak tefek? hanımefendi resmen istenmemişim :))) ayyy demesi bir sevgi sözcüğü olmadığına göre ? :) yok yani kızın yüzünden halinden tavrından aslında az çok anlaşılıyordu da ben konduramıyordum o kadar attığım adımdan sonra böyle kötü olamazlar diyodum ama insanlar işte... eşime anlatmakta ki amacım da gelecek ve yüzümden anlayacaktı annesinin yanında sorup duracaktı. allah kimseye yaşatmasın da evinde olduğunuz biri tarafından istenmeseniz inanın ki zorunuza gider o an

canım telefon çalmamış ışığı yandı bende arayan oldu sandım baktım. insanın içinde kötülük olmayınca bu tür şeyleri pek bilmiyor. mesajda bi sorun görmediyseniz de ne güzel demek ki az da olsa benim yanlış anlamam var inanın bu beni mutlu eder

Gorumcenizle araniz kötüyse evet olumsuz olabilir. Yinede msj bence ne olumlu ne olumsuz bosverin. Ben tel almasaydiniz demek istedim aslinda . hepimiz insaniz ve merakliyiz o an bende tel almis olsam msj gorurunce okurdum buyuk ihtimalle. Kimse kolay kolay ben okumazdim diyemez. Amliyorum o yuzden sizi.
Esinizle hemen paylasmayin derim bu tarz olaylari. Cevabini yine siz verin esinizin bulunmadigi ortamlarda.

bende okumasaydın diyenleri anlıyorum evet keşke okumasaydım gayet güzel gidiyodu herşey

Bence siz yanlış düşünüyorsunuz. Ben sevinince yazarım ayyyy diye. İstemese açık açık yazar nihayetinde annesiyle konuşuyor cekineceği bi durum yok

Ya şunu anlamıyorum buraya konu açarken hep senin düşünce tarzına göre mı yorum yazacaklar?
Evet ufak tefek. Bir erkek ayyyyyyyy kelimesini kötü bir yere çekmez ki bunun dışında da başka birşey yazmamış. Sen fark ediyorr olabilirsin ama eşin bu kelimeden senin istenmediğini düşünmez,ki zaten düşünmemiş. Herkese sormuş.
Ben böyle basit olaylara takılmıyorum daha kötüsünü de gördüm ve eşime yansıtmadım bile.ayrıca kadının telefonuna bakmak da çok ayıp. Eşin heralde olayın şokundan orayı atlamış olmalı.

Kimse kimseyi sevmek zorunda hep derim bunu ama saygi duymak zorunda gorumceniz ayip etmis eve gec gelecegini falan da demis ayyyy dan baska gormek istememis herkes kendine gore hakli demek ki bende bi gorumceyim sevmem fazla evet ama saygi duyarim abime seciminden dolayio srvmis evlemis bize soz dusmez derim benim gorumcem de benden 15 yaş büyük ama benden küçük gibi herse ye küser alınır hatta yazdan beri konuşmuyorduk şimdi yeni yeni merhabalasiyoruz böylesi daha iyi bence fazla samimiyete gerek yok çünkü bazı insanlara insanlık yaramıyo kendi kendine küsüp barisiyo ve ben çocuklarına bakıyordum düşünün oğlum yokken hatta varken bile .

Ayy bazen telaş cümlesidir arkadaşım, öyle mi falan anlamında kullanılmış gibi burda

benimle aynı fikirde olmayan insanlara karşı gayet güzel açıklamalar yapmışım zahmet edip yorumları okursanız. mesela size göre ufak tefek bana göre büyük bir olay ama ben buna ufak tefek mi? yazdığım da sizinle aynı fikirde olmadığım için siniriniz ortada :) ben size de gülerek cevap vermişim. ben burda eşimle sorun yaşıyorum napacam ne edecem de dememişim. eşimin düşüncesini nasıl değiştirsem de dememişim. ben bu aile yüzünden fazla ağladığım için niyetlerini biliyorum. yaptığım yorumlar hoşunuza gitmiyorsa da ne kendinizi sinirlendirin nede beni :) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…