- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Ayy bazen telaş cümlesidir arkadaşım, öyle mi falan anlamında kullanılmış gibi burda
Sevmiyorsa da sevmiyor napcan.
Salla
Benide sevmiyor ben inadina gidiyom
Kimse kimseyi sevmek zorunda hep derim bunu ama saygi duymak zorunda gorumceniz ayip etmis eve gec gelecegini falan da demis ayyyy dan baska gormek istememis herkes kendine gore hakli demek ki bende bi gorumceyim sevmem fazla evet ama saygi duyarim abime seciminden dolayio srvmis evlemis bize soz dusmez derim benim gorumcem de benden 15 yaş büyük ama benden küçük gibi herse ye küser alınır hatta yazdan beri konuşmuyorduk şimdi yeni yeni merhabalasiyoruz böylesi daha iyi bence fazla samimiyete gerek yok çünkü bazı insanlara insanlık yaramıyo kendi kendine küsüp barisiyo ve ben çocuklarına bakıyordum düşünün oğlum yokken hatta varken bile .
ayyyy demekte ne var... abartmisinizgünaydınlaaar :)
geçen gün uzuuuun bi aradan sonra kayınvalidem bizi yemeğe çağırdı. bende erken gittim oturalım biraz da diye. kayınvalidemle görümcem mesajlaşıyorlardı bunu bana söyledi. bi ara mutfağa gitti telefonun ışığı yanınca bende çaldı sanıp götürecektim ki bi baktım görümcemle mesajı. kayınvalidem kardeşingil akşam var demiş o da ayyyyyy yemeğe mi gelecekler zaten benim gelmem anca 8i bulur demiş. baktığıma bin pişman oldum keşke görmeseydim. biliyordum beni sevmediğini ama böyle görmek çok zoruma gitti ağlasam ağlayamadım gitsem gidemedim. eşime anlattım böyle böyle oldu geldiğinde bana sakın noldu deme dokunsan ağlarım dedim önce her zaman ki gibi bana hak verdi geldiğinde kendi de bakmış telefona daha eve giderken başladı zaten eminmisin ablamın istemediğine diye sormaya. neyse şimdi ben bide size sormak istedim. bu ayyyy sevgi sözcüğü değil demi? yani ben mi fesatlık yapıyorum inanın anlamadım.
dipnot: beni istemeyebilir sevmeyebilir eşime söyleme amacım bi daha gitmek istemediğimde neden diye sormasın istenmediğimi bilsin..
Ya siz zaten iyi anlasamiyormussunuz. Eski konularinizi bilmiyorum ama bir uye yazmis, bosanma asamasina kadar gelmissiniz ve gorumceniz size gerizekali demis galiba.
Simdi bunlari yasadiginiz birinin sizin arkanizdan konusmasi cok mu tuhaf? Ben bu noktayi anlamiyorum. Siz birbirinizi sevmiyorsunuz zaten. Eminim siz de bircok insana gorumce dedikodusu yapmissinizdir. Su anda da yapiyorsunuz. E o yapinca mi zorunuza gidiyor? Sizden sevgiyle bahsetmesi ikiyuzluluk olurdu zaten. Neye sasirip yikildiginizi anlamiyorum gercekten.
Zaten onun evine de gitmemissiniz, istemiyorsa gelmez, siz niye bir daha gitmicem diyorsunuz esinize? Gorumceye gitmeyin tamam iste.
benimle aynı fikirde olmayan insanlara karşı gayet güzel açıklamalar yapmışım zahmet edip yorumları okursanız. mesela size göre ufak tefek bana göre büyük bir olay ama ben buna ufak tefek mi? yazdığım da sizinle aynı fikirde olmadığım için siniriniz ortada :) ben size de gülerek cevap vermişim. ben burda eşimle sorun yaşıyorum napacam ne edecem de dememişim. eşimin düşüncesini nasıl değiştirsem de dememişim. ben bu aile yüzünden fazla ağladığım için niyetlerini biliyorum. yaptığım yorumlar hoşunuza gitmiyorsa da ne kendinizi sinirlendirin nede beni :) teşekkür ederim
Olabilir canim sende ondan pek hoslanmadigin icin oyle bir mana cikarmia olabilirsin.yok sevmesin çokta önemli değil ben uzuuuunca bi süre gitmem de artık. sadece acaba benmi yanlış düşünüyorum diye yazmak istedim buraya :)
+1000Yo gayet iyi okuyorum, yeri gelir çok faydalı yorumlar da yaparım bizzat kendi yaşadıklarımdan örneklendirerek, elimden geldiğince. Kendimden 9 yaş küçük kardeşimin telefonuna mesaj gelse-biri arasa, telefonu kardeşime götürürken telefon ekrarına bakmam. Bilmem anlatabildim mi? Yani değil açılmış bir mesajı okumak, hani insan arayınca telefonda koca koca "X arıyor" yazısı çıkar ya, onu bile görmem-bakmam ve bu yüzden de iki soru sorarak başladım size:
Mesajı mı açıp okudunuz? Cevap: Hayır açıp okumadım, mesaj açılmış haliyle duruyordu gibi.
Niye bakıyorsunuz ki size ait olmayan telefona? Alışkanlıktan baktım, hep bakarım ekrana gayri ihtiyari, denk geldi gördüm.
Bakın, kendimde hiç yaşamadığım bir şeyden emin olmak için (Kazara(!) mesaj okuma gibi :) ), olası cevaplarınız için yine de sormuşum, siz yorumumu ne kadar iyi okudunuz? :)
Ki sorduğum halde görmeyip direkt genelleyerek savunma moduna geçiyorsunuz, görümceniz size "A" dese de batar, "B" dese de. Karşılıklı enerjinizin tutmadığı insanın, hakkınızda ne dediğini de kafanıza takmamanızı, çünkü keskin sirkenin küpüne zarar olduğunu da yazayım, gideyim bari.
Hiç polemik ve tekrar tekrar izah etme havamda değilim.
Kolay gelsin size.
Çoğu kişi yanlış anlamış olabileceğinizi söylüyor ama siz ısrarla hayır öyle değil diyorsunuz.
Madem sizin bildiğiniz gibi o zaman öyle olsun :)
Kardeşingil gelecek demiş.. Sadece sizden bahsetmemiş.
Canınızı sıkmaya değmeyecek kadar basit bir mesele sadece.
Aynene canim bende bazen kendimi öyle görüyorum hakettiğinden fazla değer vermeyeceksin kimseye bu hayattayani beni sevmek zorunda değil ki bende ağzımın payını aldım bi daha da asla kötü zamanlarında da iyi zamanlarında da yanlarında olmayacam kendi kendimi salak durumuna düşürüyorum ben
Ya siz zaten iyi anlasamiyormussunuz. Eski konularinizi bilmiyorum ama bir uye yazmis, bosanma asamasina kadar gelmissiniz ve gorumceniz size gerizekali demis galiba.
Simdi bunlari yasadiginiz birinin sizin arkanizdan konusmasi cok mu tuhaf? Ben bu noktayi anlamiyorum. Siz birbirinizi sevmiyorsunuz zaten. Eminim siz de bircok insana gorumce dedikodusu yapmissinizdir. Su anda da yapiyorsunuz. E o yapinca mi zorunuza gidiyor? Sizden sevgiyle bahsetmesi ikiyuzluluk olurdu zaten. Neye sasirip yikildiginizi anlamiyorum gercekten.
Zaten onun evine de gitmemissiniz, istemiyorsa gelmez, siz niye bir daha gitmicem diyorsunuz esinize? Gorumceye gitmeyin tamam iste.
"Ayyyyyy" sinirlendiğimi de nereden çıkardın tatlım? :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?