- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Allah esinize de esinizin ailesine de yardim etsin.onceki konulariniza baktim surekli sorun cikarip esinizi ailesine karsi doldurmaya calisiyorsunuz.
ben bu konuyu açarken neden beni sevmiyo sevsin beni bağrına bassın demedim. ben bi soru sordum ben mi yanlış anlamışım diye. ben eşimle sorun yaşadım da napacam da ne edecem de dememişim. dipnot olarakta beni sevmek zorunda değil demişim. ha bu görümcem değil sokaktan geçen biri de ben seni sevmedim dese ben üzülürüm hele ki çaba harcadıysam daha çok üzülürüm
Anladigim kadariyla yasin kucuk.sen bu gorumceye fena takmissin.isin gucun yokmu kuzum madem seni istemiyor sende uzak dur hic biseye karisma.iyilikde yapma.hep soylerim nekadar mesafe okadar huzur.ikinizde biribirinizi sevmiyorsunuz meraba meraba bitti.sizi sevmek zorunda mi.hadi esinizle aranizi acsa da esiniz sizi terketse siddet vs olsa ayyyy pislik gorumce dicem de sizde ona takmis gibisiniz.kiskanclik sezdim ben sizde biraz.sevmesse sevmesin cok mu lazim.esinle iyiysen gerisi teferruat.
Cok pohpohlanmak istedin galiba ama mesafeli ol gelin ne yapsa yaranamaz.bende gorumceyim ve gelinim.ne gelinle ne eltiler le samimi degilim.hic polemik yasamiyorum niye mesafe ve sifir beklenti.ne kadar az beklenti okadar huzur getirir.
Ayrica mesaj okuman cok ayip birazda seviye meselesi tabi.kimse sizi sevmek zorunda degil.ana kizin ne yaptigi da sizi ilgilendirmez.kendinizi sevdirme cabasini birakin esinizide huzursuz etmeyin.biz gorumcelerde gelinlere bayilmiyoruz malesef idare ediyoruz..
Ben de zaten bunlari dediğinizi iddia etmedim.
Zoruma gidiyor demissiniz, zorunuza gitmesinin gereksiz oldugunu söylüyorum. Ayni seyi siz de yapıyorsunuz cunku niye zorunuza gidiyor diyorum.
Ayy lafinin iyi niyetli ya da kötü niyetli olmasi bir seyi degistirmez, bir onemi de yok diyorum. Onca olay yasadiginiz birinin sizi artik sevmesini beklemek biraz utopik diyorum.
Ayrica kocanizla aranizda bu sorunun konusuldugunu soyleyen bir seyler yazmissiniz, ben de adami bu konuda doldurmaniza gerek yok gorumceye gitmeyiverin diyorum.
Sadece sordugunuz soruya mi yorum yapmam gerekiyordu? Sayfalarca yazdiginiz seylere cevap yazdim.
Diyorum da diyorum.
Insan doktor olur avukat olur kuafor olur cayci olur.. Ama gelin olmak nedir yahu tek sifatiniz bumu gelin diye insan kendjne niye nick alir kafayi gorumce kaynanayla bozmayin
malesef basliginiz bile gosteriyor nasil kinlendiginizi.ve cok kucuk bi olay esinize tasimanin hic bi anlami yokben kimseyle anlaşamayan bir ailenin geliniyim hanımefendi. eşimin ailesi sorunlu olduğu için eşim nişanlısından ayrılmış zamanında. veya açtığım hangi konuda ben bi hata yapmışım hakaret etmişim. umarım siz karşılaşmazsınız böyle durumlarla. karşılaşmayın ki kimse de size bu kadar çirkin yorum yapmasın
ya bide gitmiş iş yerindekilere anlatmış eşim. onlarda ayyy yazmasında ne var küfür mü etmiş sanki bize göre istememezlik de yok demiş.
İşin öncesini sonrasını bilmem. Ben bu konuda görümcesine takmış, nerden ne bulsam da ortalığı ayaklandırsam diyen bir gelin görüyorum. Zira ortada ele avuca gelen bir şey yok. Kadın "ayy" demişmiş, bu ne ya? Onları kötülüyorsunuz da siz de pek iyi niyetli gelmediniz bana. Kendinize görümceden başka meşgale edinin.
Ayrıca böyle bir şeyden dolayı iş yerinde huzursuz edilmiş bir adamın bunu iş arkadaşlarıyla paylaşması, sizin bunu buraya yazmanızdan daha mantıklı.
Yahu iyimisiniz siz? Ben ne yazmışım siz neler yazmışsınız? Mesela ben ne yapmışım da kötü niyetliyim bana bunu bi soylermisiniz? Veya ben kocam nasıl gidip anlatır mı demişim? Ha görümcem o niyetle yazmamış olsun da ben yanlış anlamış olayim sevinirim ben buna. Bence bi insana bunları yazan siz kötüsünüz. Ben burda görümcem bunu demiş mi dememiş mi diyorum siz bana ağzınıza geleni sayıyorsunuz.
Bi çenenizi tutun ya.Yememişsin içmemişsin hemen yetiştirmişsin.Şunu öğrenin kendi tarafıma çekecem diye
fitneci oluyorsunuz.Bırakın kendi anlasın görsün varsa birşey.Sen yetiştirmeye cırcır konuşmaya devam
ettikçe suçlu sen olacaksın.
Hanımefendi, siz o görümcenin o cümlesinden ne çıkardınız, onu yazın önce. Yani o cümleden ne gibi kötü anlam çıkar, benim hayal gücüm yetmedi. Yazın da bilelim. Ne yapmışsınız da kötü niyetlisiniz söyliyim, öyle bir sıradan cümleden olay çıkardığınız için kötü niyetlisiniz.
Ağabeyime karşı?..zamanında kavga ettiğiniz birine karşı? geleceğinde genelde evde bulunmadığınız ve evine gitmediğiniz birine karşı?
Ama sen buna karat veremezsin ki derdini yazan risk alır zatengünaydınlaaar :)
geçen gün uzuuuun bi aradan sonra kayınvalidem bizi yemeğe çağırdı. bende erken gittim oturalım biraz da diye. kayınvalidemle görümcem mesajlaşıyorlardı bunu bana söyledi. bi ara mutfağa gitti telefonun ışığı yanınca bende çaldı sanıp götürecektim ki bi baktım görümcemle mesajı. kayınvalidem kardeşingil akşam var demiş o da ayyyyyy yemeğe mi gelecekler zaten benim gelmem anca 8i bulur demiş. baktığıma bin pişman oldum keşke görmeseydim. biliyordum beni sevmediğini ama böyle görmek çok zoruma gitti ağlasam ağlayamadım gitsem gidemedim. eşime anlattım böyle böyle oldu geldiğinde bana sakın noldu deme dokunsan ağlarım dedim önce her zaman ki gibi bana hak verdi geldiğinde kendi de bakmış telefona daha eve giderken başladı zaten eminmisin ablamın istemediğine diye sormaya. neyse şimdi ben bide size sormak istedim. bu ayyyy sevgi sözcüğü değil demi? yani ben mi fesatlık yapıyorum inanın anlamadım.
dipnot: beni istemeyebilir sevmeyebilir eşime söyleme amacım bi daha gitmek istemediğimde neden diye sormasın istenmediğimi bilsin..
Yorum yapan arkadaşlar yaptıkları yorumlarla kendilerini aşmasınlar lütfen. Ben buraya konuyu açarken ben haklıyım görümcem kötü iğrenç yazmadım. Telefonu bile isteye de karistirmadim bunu yapmak isteseydim 1.5 yıl içinde yapardım. Veya kocamı kendi tarafıma nasıl çekerim gibi bi soru da sormadım. Beni haksız bulabilirsiniz ama bunu söylemenin bi üslubu var.
Ama sen buna karat veremezsin ki derdini yazan risk alır zaten
Küfür veya hakaret dışında tabiki de olumsuz eleştiriler gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?