Görümce magdurları

Büyük kızınla neden görüsemiyorsun?
Neden biraktın ki onuda alsaydın keske

Evden çıktığım gün gorumcem onu kaçırdı kac ay bulamadık daha sonra dava asamalari o zman ikinci kızıma hamileyim isimde yoktu babalari tehditle biri sende biri bendde kalacak dedi yoksa ikiside alirim o süreç cok uzun geçti alamadim mahkeme babaya verdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim canim Allah razi olsun beni geçtim çocuklarım onun yuzunden ayri ayrı büyüyorlar.

Aminnn benim tek tesellim bu hep ağlardi kardesiyle konuştuğunda halbuki ben 18 o 32 yaşındaydı ayakta çiğ çiğ yerdi beni ama yok göndereceğim dedi gönderdi

kızzzz o görümcen kimmm yolacam onu amannn bir insan bukadar olamazzzzzz yuhhhhhhhh ayyyy anam çıldırdım

Bak canım belli bir yaşa gelince insanlar kendi kararlarını verecekdir ben inaniyorum çocugunla aranızda giç bir eksiklik olmayacak saglıklı olki çocuklarnda olsun yani sen ii ol onlarda olsun önce kendin ol

Tedavi gordum canım suan iyi gibiyim ama onun hayatta olmasi bile beni rahatsiz ediyor mutlu olmasin istiyorum

Aile bireylerinin iki kişi arasında yaşanan evlilikleri bitirme noktasına kadar getiren insanlardan haz etmiyorum Hakkında hayırlısı olsun

Kızınla belirli günlerde görüşebiliyorsundur değil mi? Durumuna çok üzüldüm. Anne olduktan sonra çocuklardır bizleri hayata bağlayan en büyük bağ. İlahi adalet bir gün muhakkak ki tecelli edecektir. Eski görümcenizi Allah'a havale edin. Sağlıcakla kalın.

Kızkardeşine bunları yapmasına müsaade eden kocanız daha suçlu bence. İzin verilmediği sürece kimse kötülük yapamazdı.

Görümcenizin eline ne geçti acaba sizi ayırmakla. Bende bir görümceyim abim ve yengemi mutlu görmek beni daha da mutlu ediyor, onlar ayrılınca benim elime ne geçecek mutlu mutlu yaşasınlar. Yengemle biz kardeş gibiyiz ablalarına anlatamadığını bana anlatır, abimle tartıştıklarında benimle dertleşir ve ben genel olarak abime kızarım. Abim inattır küsünce kolay kolay konuşmaz benimde yengeme sende konuşma çok üstüne düşme ki hatasını anlasın, nasıl olsa düşecek peşine bırak ne hali varsa görsün demişliğim bile vardır.

Insallah simdi büyük kizimla gorusmemede izin vermiyor malesef

kocanız sizi dövmüş hem de doğum yaptığınız gün...sebebi görümce de olsa başak biri de olsa önemli değil..kocanızın öküzlüğü..başak birşey değil.öküze hakaret gerçi...öküz bile eşi doğum yaptığında kötü davranmaz ki..
evladınızı nasıl bırakırsınız böyle insanların eline,üstelik görüşmüyorsunuz da..ne kadar zamandır??tamam yaşınız küçüktü vs ama artık alabirlsiniz yanınıza..yazık etmeyin büyük çoucğunuza..
mahkeme nasıl bir sebeple babaya verdi? 18 yaşından küçük çocuklar ,anneye verilir,hem de böyle döven söven bir babaya??*

o sebep olduysa iki evladına rağmen boşanmana yazıklar olsun öyle kadına...
ama görümcen kadar eşinde hatalı...

Allah yardımcınız olsun kimsenin zulmü yanına kalmaz bundan emin olun Allah herşeyi biliyor görüyor.Sınavınız bu sizin sabır zordur fakat en güçlü anahtar..

o kadın rahat uyuyormuu acaba???
Rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın kimseyi. üzüldümm allah yardımcın olsun

Kisa özet şöyle geçeyim ayrildigimizda büyük kızım 9 aylik küçük kızımada 1 aylık hamileydim örümcek kızımı elimden alinca uzun bir süre ulaşamadım daha sonra sağolsun bir komşuları haber verdi bende hemen gittim ayri memeleketlerdeyiz bu arada yine yok polisle gittim yok en son ifadeye aldılar sonra mahkeme aşaması kizim oldu 8 yaşında bu defa bilirkişi psikolog eşliğinde sordu kizim baba dedi bu arada diger kizimi 6 sene hic görmedi babasi simdide tekrar velayet davasi açtım birde küçük kizima nafaka bana dedikleri şu eger nafaka alirsan diger kizida birgün kaciririz olay bu arkadaslar ben küçük kizima hamileyken herkes aldir zaten bosandiniz dedi ama ben dogurdum aslanlar gibi baktim.Burada hayatimi çocuklarımı evliligimi çalan bir kalpsiz vijdansizdan size bahsettim bahsettimki kimseye fırsat vermeyin....

Elimden geleni yaptım yapiyorum Ben sütümü bos biberonlara sagdim hem agladim hem sagdim ilaçlardan kafami kaldiramiyordum onlara birakmayi ben istermiyim mücadele verdim hemde çok yinede veriyorm ama beni bu kizimla cok tehdit ediyorlar korkum bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…