- Konu Sahibi dogruyolubulmak
-
Ikiniz de aynı kişi misiniz? Çift üyelik mi seziyorum acaba?????
Büyük kızınla neden görüsemiyorsun?
Neden biraktın ki onuda alsaydın keske
Yazıklar olsun! Allahından bulacak merak etme canım. Insanlar nasıl da Allah'tan korkmadan yuva yıkıyorlar? Ölmeyecek mi acaba kendisi ? Of çok üzüldüm kardeşim Allah yardımcın olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde vardi basimda psikopat bir gorumce on taneye bedeldi kurtulduguma sukrediyorum su an bosanma asamasindayim A'dan Z'ye herseyimi burnunu sokardi kiskanc fesat kompleksi biriydi kendisini dunyalar guzeli zannederdi ki yuzune baksan tukurmessin bile annesiyle bir olup planli projeli huzurumu bozardi sonunda yuvami dagittilar ki kendiside evli ama evliligi gercekten bitmis hala oyle yada boyle devam eden evliliginede bir tane daha cocuk yapmis psikopat ustune ustluk cok komikki o benim annelik duygularimi bile caldi iste sen anne olsan ne olcak olmassan ne olcak cocuga bile bakamassin vs vs surekli sozlu saldirilarda bulunurdu kardesinide alsin basina calsin disardan mutlu gozukurler ama hayatlari bes para etmez simdi bakiyorumda sanki boylelerine hic bisi olmuyor yada disardan oyle yansitiyorlar bilemiyorum ama eminim yuce Rabbim zamanini ve vaktini beklio kimsenin ahi kimsede kalmaz sen hic merak etme bu dunyada olmasada ahirette elbet hesap verecekler !
Görümcem çok fena sinir birinin tekiydi benle kardeşinin arasını hep bozardi hep bana derdiki bir gün göndericem srni velhasil gönderdi bosandim.Nefret ediyorum ondan ahim kalmasin onda iki tane kızım vardi gunahlarina girdi.Vijdan azabı ceksin istiyorum. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bak canım belli bir yaşa gelince insanlar kendi kararlarını verecekdir ben inaniyorum çocugunla aranızda giç bir eksiklik olmayacak saglıklı olki çocuklarnda olsun yani sen ii ol onlarda olsun önce kendin ol
Görümcem çok fena sinir birinin tekiydi benle kardeşinin arasını hep bozardi hep bana derdiki bir gün göndericem srni velhasil gönderdi bosandim.Nefret ediyorum ondan ahim kalmasin onda iki tane kızım vardi gunahlarina girdi.Vijdan azabı ceksin istiyorum. ..
Insallah simdi büyük kizimla gorusmemede izin vermiyor malesef
Evden çıktığım gün gorumcem onu kaçırdı kac ay bulamadık daha sonra dava asamalari o zman ikinci kızıma hamileyim isimde yoktu babalari tehditle biri sende biri bendde kalacak dedi yoksa ikiside alirim o süreç cok uzun geçti alamadim mahkeme babaya verdi
ya kızlar ikinci üyelik fake konu derken paranoyak oldunuz haaa ...arkadaş görümce dert derken bende dertliyim dedim onada beddua etme çeker bigün dedim aynı kişi olsam niye kendimi teselli edeyim...:)))))Ikiniz de aynı kişi misiniz? Çift üyelik mi seziyorum acaba?????
Insallah simdi büyük kizimla gorusmemede izin vermiyor malesef
kocanız sizi dövmüş hem de doğum yaptığınız gün...sebebi görümce de olsa başak biri de olsa önemli değil..kocanızın öküzlüğü..başak birşey değil.öküze hakaret gerçi...öküz bile eşi doğum yaptığında kötü davranmaz ki..
evladınızı nasıl bırakırsınız böyle insanların eline,üstelik görüşmüyorsunuz da..ne kadar zamandır??tamam yaşınız küçüktü vs ama artık alabirlsiniz yanınıza..yazık etmeyin büyük çoucğunuza..
mahkeme nasıl bir sebeple babaya verdi? 18 yaşından küçük çocuklar ,anneye verilir,hem de böyle döven söven bir babaya??*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?