- Konu Sahibi dogruyolubulmak
-
Görümcenizin eline ne geçti acaba sizi ayırmakla. Bende bir görümceyim abim ve yengemi mutlu görmek beni daha da mutlu ediyor, onlar ayrılınca benim elime ne geçecek mutlu mutlu yaşasınlar. Yengemle biz kardeş gibiyiz ablalarına anlatamadığını bana anlatır, abimle tartıştıklarında benimle dertleşir ve ben genel olarak abime kızarım. Abim inattır küsünce kolay kolay konuşmaz benimde yengeme sende konuşma çok üstüne düşme ki hatasını anlasın, nasıl olsa düşecek peşine bırak ne hali varsa görsün demişliğim bile vardır.
Allah yardımcınız olsun kimsenin zulmü yanına kalmaz bundan emin olun Allah herşeyi biliyor görüyor.Sınavınız bu sizin sabır zordur fakat en güçlü anahtar..
Görümcen fenaymış, eşin ondan da beter...
Seni kızındanda ayırmışlar, inşallah kavuşursun kızına...
o kadın rahat uyuyormuu acaba???
Rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın kimseyi. üzüldümm allah yardımcın olsun
Herkes sen hibi düşünmüyor ya birakmazdi eşim banyodayken bazen bişeyler isterdi sen durrrrr ben veririm sen yat biz oturacagiz sen otur biz gideriz hep bu anlayacagin....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sizin görümceniz bildiğin dengesizmiş eşin banyodayken bir şey istediğinde tabii ki sen götüreceksin neden görümcen götürsün ki. Bizimkiler bir yere gideceği zaman beni de zorlarlardı sende gel diye ne işim var gidin başbaşa arada kara kedi gibi derdim.
büyük kızın velayeti babada mı?
Dedim ya canım bu başka bir sey senin teyzelerin acik saçık onlara bakinca midem bulaniyor derdi....carsida bir sürü insan gosteriridi bak biz bunu almak istiyorduk sunu almak istiyorduk. ...Aklima geliyor ya ....Keşke simdiki ruh halimle karşilassak....
başkasının aklıyla hareket eden adama koca dememek sizin için daha hayırlı.eşimin dört tane kızakardesi var. bazen krizleri tutar,organize olurlar akılları sıra , atak yapmaya kalkışırlar. karşılığını da daha fena alırlar.
Allah bildiği gibi yapsın inşallah .
Keşke kızınızı alabilseniz ama 8 yaşındaki kız artık size gelmez ki ?
Tanıyor mu sizi peki ?
Sayfalara biraz göz attım ama göremedim .
Ah canım ya neden bu kadar sessiz kaldın ki, madem öyle alaydınız sizi tutan mı oldu deseydin en azından.
Sağol canim bikiyor söyledim ama soğuk bende sık sık arayıp konuşuyorum
Resminiz var mı kızınız da , yüz yüze görüştünüz mü hiç ?
Tamam görümceyi anladım ama annesi , babası hiç bir vicdanlı akrabası da mı yok ?
Çok korkuyordum ondan çokkk.Nasil anlatayim bana şiddet uyguladığı an zaten korkum yersiz değilmiş dedim...Normal değildi korkum bundan...
Allah yardımcınız olsun , bundan sonra kızınıza kavuşur da , kızlarınız beraber büyütür , sizin de yüzünüz güler inşallah .Nette görüşüyoruz babasi yok iyidi ama başa çıkamaz di anne ona ayak uydururdu ama akrabalar sagolsunlar mücadele ettiler ama nafile çünkü onlarda ne mal olduğunu biliyorlardı. Bana teselli verirlerdi başkada birsey yapamazlardi.Bir amcasi vardi kv baya laf saymis senin yatacak yerin yok demis neye yarar dediklerini yaptılar. ..
Sana şiddet mi uyguladıYok artık ne terbiyesiz insanmış, Allah düşmanımın başına dahi vermesin böyle insanı. Bu arada kızınız kaç yaşında hiç görüşemiyor musunuz? Yeniden velayet davası açsanız alma ihtimaliniz yok mu?
Allah yardımcınız olsun , bundan sonra kızınıza kavuşur da , kızlarınız beraber büyütür , sizin de yüzünüz güler inşallah .
Çok üzüldüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?