Görümce magdurları

Herkes sen hibi düşünmüyor ya birakmazdi eşim banyodayken bazen bişeyler isterdi sen durrrrr ben veririm sen yat biz oturacagiz sen otur biz gideriz hep bu anlayacagin....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcınız olsun kimsenin zulmü yanına kalmaz bundan emin olun Allah herşeyi biliyor görüyor.Sınavınız bu sizin sabır zordur fakat en güçlü anahtar..

Insallah tek istegim bu bana yasattiklari yaşasın yeter. Ben aslinda kendimide gectim insan evlatlarini öyle ayri olduğunu bilince kizimin annesiz diger kızımın babasiz olduğu aklima gelince cildiriyorum....

o kadın rahat uyuyormuu acaba???
Rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın kimseyi. üzüldümm allah yardımcın olsun

Uyumaz insalllah krem ortadan sıkılmış diye dayak yenirmi ben yedim dikislerim patladı annrm tatli getirdi diye yapmadığını birakamadi yaaaa bu kadinin derdi bitmez.....

Sizin görümceniz bildiğin dengesizmiş eşin banyodayken bir şey istediğinde tabii ki sen götüreceksin neden görümcen götürsün ki. Bizimkiler bir yere gideceği zaman beni de zorlarlardı sende gel diye ne işim var gidin başbaşa arada kara kedi gibi derdim.

Dedim ya canım bu başka bir sey senin teyzelerin acik saçık onlara bakinca midem bulaniyor derdi....carsida bir sürü insan gosteriridi bak biz bunu almak istiyorduk sunu almak istiyorduk. ...Aklima geliyor ya ....Keşke simdiki ruh halimle karşilassak....

Ah canım ya neden bu kadar sessiz kaldın ki, madem öyle alaydınız sizi tutan mı oldu deseydin en azından.

başkasının aklıyla hareket eden adama koca dememek sizin için daha hayırlı.eşimin dört tane kızakardesi var. bazen krizleri tutar,organize olurlar akılları sıra , atak yapmaya kalkışırlar. karşılığını da daha fena alırlar.

Allah bildiği gibi yapsın inşallah .

Keşke kızınızı alabilseniz ama 8 yaşındaki kız artık size gelmez ki ?
Tanıyor mu sizi peki ?

Sayfalara biraz göz attım ama göremedim .

Tabi canım eşim tam destek ti ablasina o ne derse o bana dediği su senin gibi kizimiz gibi bi daha bulurum ama bir abla asla bulamam

Allah bildiği gibi yapsın inşallah .

Keşke kızınızı alabilseniz ama 8 yaşındaki kız artık size gelmez ki ?
Tanıyor mu sizi peki ?

Sayfalara biraz göz attım ama göremedim .

Sağol canim bikiyor söyledim ama soğuk bende sık sık arayıp konuşuyorum

Ah canım ya neden bu kadar sessiz kaldın ki, madem öyle alaydınız sizi tutan mı oldu deseydin en azından.

Çok korkuyordum ondan çokkk.Nasil anlatayim bana şiddet uyguladığı an zaten korkum yersiz değilmiş dedim...Normal değildi korkum bundan...

Sağol canim bikiyor söyledim ama soğuk bende sık sık arayıp konuşuyorum

Resminiz var mı kızınız da , yüz yüze görüştünüz mü hiç ?

Tamam görümceyi anladım ama annesi , babası hiç bir vicdanlı akrabası da mı yok ?

suç görümcende değil..eşinde...nasıl bir adam ya bu...tipik türk erkeğinden yine...ama evladını yanına almaya bak...iyikide boşandın...bunlarla hat mı geçer...

Resminiz var mı kızınız da , yüz yüze görüştünüz mü hiç ?

Tamam görümceyi anladım ama annesi , babası hiç bir vicdanlı akrabası da mı yok ?

Nette görüşüyoruz babasi yok iyidi ama başa çıkamaz di anne ona ayak uydururdu ama akrabalar sagolsunlar mücadele ettiler ama nafile çünkü onlarda ne mal olduğunu biliyorlardı. Bana teselli verirlerdi başkada birsey yapamazlardi.Bir amcasi vardi kv baya laf saymis senin yatacak yerin yok demis neye yarar dediklerini yaptılar. ..

Sana şiddet mi uyguladı Yok artık ne terbiyesiz insanmış, Allah düşmanımın başına dahi vermesin böyle insanı. Bu arada kızınız kaç yaşında hiç görüşemiyor musunuz? Yeniden velayet davası açsanız alma ihtimaliniz yok mu?

Allah yardımcınız olsun , bundan sonra kızınıza kavuşur da , kızlarınız beraber büyütür , sizin de yüzünüz güler inşallah .
Çok üzüldüm .

10 yaşında canım görüşüyoruz ama en son yine o allahin cezası yanindaydi tlf suratima kapattirdi o gün aglamaktan perişan oldum...Ben nasıl unuturum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…