Görümce sorunsalı🫤

Ben de görümceyim 22 yıllık bir gelinimiz var ve gelinimize bir kez haddimi aşmış değilim. Mesafemi korurum yardım isterse yanında olurum. Gereksiz şekilde asla rahatsızlık vermem ne giderek ne de dilimle…
ya anladım da 20 yaşında bir kız
size hakaret etmemiş bir şey yapmamış.
sevmiyorsanız almayın evinize ama ben davranislarnda abartılacak bir şey göremedim

Biraz mesafe koysaniz iyi olur. Musait degilim vs deseniz mesela.
İlk yazdiginiz konuda ise biraz fazla hassas buldum sizi. Ben olsam “ooh gece kalkip sen emzirsen ya ben de mışıl mışıl uyurum” der bir de kahkaha patlatirdim.

Abartılacak bir şey yok bence ya. En fazla densizlik etmiş diyebilirsiniz. Eşiniz de ne desin kardeşi bir laf etti diye yerden yere mi vursun?
Keşke tek bir laf etmiş olsa, cahillik der geçerim… bu tarz da şeyler çok olduğu için son noktam da bu oldu

Ben de görümceyim 22 yıllık bir gelinimiz var ve gelinimize bir kez haddimi aşmış değilim. Mesafemi korurum yardım isterse yanında olurum. Gereksiz şekilde asla rahatsızlık vermem ne giderek ne de dilimle…
Belki sizin gorumceniz de aynısını düşünüyor, gerekirse onlar yorulmasın diye çocuklarına bile bakarım diyorum yine yaranamıyorum diye anlatıyordur. Yengenize sormak lazım.

Densiz,kendini gösterme ve ilgi çabası olan biri orda okeyiz. Ama bu kadar da abartılacak bir şey görmedim ben. Koyun mesafeyi geçin gidin. Zaten mesafeliyim diyorsanız mesafeli olduğunuz halde bu şekilde davranıyorsa mesafeden haz etmiyor her şeyde her an bulunmak ben de burdayım demek istiyordur ki bence öyle.

Bir densizliği daha olursa verin cevabını. Öyle bu bize hakaret falan. Değil yani. Anladığı dilden konuşun geçin.

Bu arada yasiniz 32 gorunuyor. 22 yillik gelininiz varsa siz 10 yasindayken abiniz evlendi demektir. Eminim o yaslarda sizin de gicik hareketleriniz olmustur yengenize.

Bunu mu dert ettiniz? İnanın çocuğu eline verseniz iki güne ağlar.

Belki sizin gorumceniz de aynısını düşünüyor, gerekirse onlar yorulmasın diye çocuklarına bile bakarım diyorum yine yaranamıyorum diye anlatıyordur. Yengenize sormak lazım.
Benim bir yardım talebim yok ki. Hele
Ki cocuk konusunda asla olamaz. Ben kendim yetiştirmek isterim müdahale asla istemem. Sevsinler ilgileneler haklarıdır ama bu kadar büyük bir laf da hala anlamlandıramıyorum

Evet, eşiniz haklı.Abartiyorsunuz.

Benim bir yardım talebim yok ki. Hele
Ki cocuk konusunda asla olamaz. Ben kendim yetiştirmek isterim müdahale asla istemem. Sevsinler ilgileneler haklarıdır ama bu kadar büyük bir laf da hala anlamlandıramıyorum
ilk gebeliginiz mi ?
bebek sağlıkla doğsun umarım , doğunca şu alintinizi bir guncelleyin lütfen, son fikirlerinizi de duymak isterim

Ortada hakaret yok da patavatsızlık var.

İnsanlar ne kadar meraklı başkasının çocuğuna karışmaya, şaşıyorum.

Hemen sahiplenmeler,eleştirmeler,onu bunu öğretmeye çalışmalar…

Boş ver arkadaşım. Zaten bebeğin doğunca emmesi,banyosu,uyuması derken düzenimiz bozuluyor diye hiç kimseyi evine kabul etmezsin.

Sağlıklı mutlu gebelik ve doğum diliyorum.

Bende bunu söylemeye çalışıyorum, cocuk benim cocugumken aylarca kalma isteği bakma isteği ve ben hiçbir yardım talep etmezken benim misafirlerime müdahale etme isteği şaşıp kalıyorm

Hayır, bir çocuğum daha var erken doğum yaptığım halde kimseden bir yardım talebim olmadan kendim baktım çocuğuma.
güzel ikisine de bakarsiniz o halde tek başınıza yardım almadan ,
zaten almamanız da en doğru karar sizin için bu kadar basit şeylere bile takılan yapınız var ise
bu kadar kontrolcu iseniz vs

ama siz yine de unutmazsaniz güncelleme yapın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…