• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumce

havlusu benden :) ama tekrar ayni kiyafetlerini giyiniyor
Ay cikardigim iç camasirini tekrar giymek....
Ust hadi neyse de alt camasiri insan nasil tekrar giyer ya
Dobra dobra soyleyemeyecekseniz rahatini kacirmalisiniz
Havlusuna kasinti tozu koyabilirsiniz belki ( icerigini bilmiyorun, zararli bisi degildir herhalde.s )
Ya da arkadaslarin dedigi gibi hamam bocegi ve fare korkusu salip gozunu korkutabilirsiniz.

Hatta coluk cocuk toplanin
Habersizce gorumcenin kapisina dayanin
Bizim banyodan kedi kadar lagim faresi cikti, hatta beni isirmaya yeltendi
Cok korktuk, ilaclattik ama ilac gecene kadar sizde yikanacagiz deyip
Ailece banyo sefasi yapin
(Gerci ben bilmedigim evde yikanamam ama bol su akitip sacimi yikayarak yikanmis taklidi yapabilirim)

Peki banyodan sonra ne giyiyor?ne bileyim yani banyo yaptiktan sonra cikardigin donu tekrar giymek ayyy igrenc bence.yaninda tedarikli gelip ustunu basini degistiriyor mu banyodan sonra?eger degistiriyorsa kirli donunu ne yapiyor?yikanmasi icin sizde mi birakiyor yoksa posetleyip yaninda mi goturuyor?banyoya girme kismindan daha cok bunlar takildi benim aklima:))
yok yok tekrar ayni kiyafetlerini giyiniyor

Bu aralar buralar görümce konularından yıkılıyor ha gayret kizlar yok mu artiran:halay:
Görümce demişken
Benim iki görümcem var sagduyulu ince kibar adildirler çok severim ikisinedep
Bazen hata yaptığında anneleri bize karsı annelerinin karsında durup biz yengeleri savunurlar
Olumlu bir örnek diye yazdım görümceninde iyisi çok sevilir

Yahu anlamadınız mı kadın tembel, arkasından konu sahibi duşa dökülen saçlarını toplasın. banyoyu kurulasin. havlusunu yıkasın. Ohh miss. Kendi banyosu kirlenmesin diye yapıyo bence.:63:

kullandığınız şampuan,duş jelini beğeniyor desem,kendine de alır.çok mu pahalı şeyler.birer tane ona da alın,belki mesajı alır.

Banyomda zorunluluk dışında sürekli bir başkasının duş almasından hiç hoşlanmazdım sanırım.. haklısın.. bence bidahaki geldiğinde sor yanlış anlama abla yada kardeş neyse ama böyle her gittiğin yerde duşmu alırsın bi rahatsızlığın falanmı var de sonrada buraya yaz çok merak ettim :skandal: daha neler görücez yaa :KK48:

Kadın tembellikten ve sizin evin sıcaklığından yapıyor baska açıklaması yok halamda her hafta bize gelirdi yıkanmaya annem sinir hastası olmuştu ilaç kullanmaya baslamıştı. Ama bzmki hazırlıklı geliyordu şampuan havlu fln. Laf etsekte geliyordu.

Back
X