Gorumce

benim aklıma da eğer abdestli namazlı biriyse su geldi

gusül abdesti konusunda biraz vesveseli olabiliyor bazı insanlar hastalık derecesinde. eğer öyle ise akıntı geldiğinde normal abdest yeterli gelmiyor gusül abdesti almak ihtiyacı hissediyor olabilir.

Ama bu yine de biraz mahcup şekilde istemesini engellemez. ben her türlü çekinirdim. bence meraklı şekilde sorun kendisine. yargılayıp eleştirmeden yaklaşın zaten mahcup değil alınmaz bencr

insan başkasının tuvaletini dahi kullanmaktan çekinirken bu kadar rahat olunmasıı şaşırılacak bir durum bence birde verilen havlu yıkanması gerek her defasında

Merhaba kizlar
Benim derdim gorumcem cunku artik bana dert oldu veya ben mi abartiyorum siz karar verin
Kvye haftada bir giderim kv dem ayda yilda bir gelir gorumcemle de aram iyidir ama gitmiyorum pek haftada 1-2 kendi gelir ve her geldiginde banyo yapar yani banyoyu kullanabilirmiyim degil ben banyoya girecem der ve girer evim dogalgazli kendi evide dogalgaz ve benim evimden daha sicak aslinda sicak sogukla alakasi yok yazinda boyle her geldiginde banyo yapar evinde banyon yok mu senin niye her geldiginde banyoyu kullaniyorsun diyemiyorum esime soyluyorum her geldiginde banyo yapiyor diye yapsin bisey olmaz diyor tamam yapsinda yok yani her defasinda da yapilmaz ki ne demeliyim kizlar sinirlerimi bozmaya basladi artik
Ahh şu görümceler her defasında banyo olmaz size banyo yapmaya geliyo sanırım direk sorun sizin banyoda bi sıkıntımı var diye

benim aklıma da eğer abdestli namazlı biriyse su geldi

gusül abdesti konusunda biraz vesveseli olabiliyor bazı insanlar hastalık derecesinde. eğer öyle ise akıntı geldiğinde normal abdest yeterli gelmiyor gusül abdesti almak ihtiyacı hissediyor olabilir.

Ama bu yine de biraz mahcup şekilde istemesini engellemez. ben her türlü çekinirdim. bence meraklı şekilde sorun kendisine. yargılayıp eleştirmeden yaklaşın zaten mahcup değil alınmaz bencr
gusulle ilgili olsa banyodan onceki kiyafetlerini giymezdi bence

insan başkasının tuvaletini dahi kullanmaktan çekinirken bu kadar rahat olunmasıı şaşırılacak bir durum bence birde verilen havlu yıkanması gerek her defasında
yok valla yikamiyorum havlusunu bi posete koyup birakiyorum kenara

gusulle ilgili olsa banyodan onceki kiyafetlerini giymezdi bence

gusülden sonra aynı kıyafeti giymekte bir sorun yok. sadece iç çamaşırı ile ilgili sıkıntı olur onu da giymez.
eğer namaz kılan biriyse bu ihtimal olabilir. namaz vakitlerini ve eve varis süresini düşünün bence

sordum canim " abla bisey soracam da yanlis anlama sizin banyoda bi sorun yok diye biliyorum hani hep burda banyo yapiyosun " diye burda kendimi rahat hissediyorum dedi :) bisey demedim
Rahatlığın da böylesi...
Sizde deseydiniz ya, aa ne tuhaf, insan en çok evinde rahat eder diye..
Bence rahatsız olduğunuzu hissettirin, yoksa başka türlü çözemezsiniz.

Merhaba kizlar
Benim derdim gorumcem cunku artik bana dert oldu veya ben mi abartiyorum siz karar verin
Kvye haftada bir giderim kv dem ayda yilda bir gelir gorumcemle de aram iyidir ama gitmiyorum pek haftada 1-2 kendi gelir ve her geldiginde banyo yapar yani banyoyu kullanabilirmiyim degil ben banyoya girecem der ve girer evim dogalgazli kendi evide dogalgaz ve benim evimden daha sicak aslinda sicak sogukla alakasi yok yazinda boyle her geldiginde banyo yapar evinde banyon yok mu senin niye her geldiginde banyoyu kullaniyorsun diyemiyorum esime soyluyorum her geldiginde banyo yapiyor diye yapsin bisey olmaz diyor tamam yapsinda yok yani her defasinda da yapilmaz ki ne demeliyim kizlar sinirlerimi bozmaya basladi artik

dedektiflik yapçam şimdi... :KK49: görümcenizin bir erkekle ilişkisi var, haftada bir veya iki defa o kişiyle yasak aşkını meşk ediyor. sonra da eve öyle gidip vücudunda herhangi bir iz bırakmamak dağınıklığı belli etmemek için de sizde duş alıyor öyle gidiyor evine.

Back
X