Bu zamanda kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ki niye etsinler. Girin bi işe çalışın sizde etraftan para ummak yerineKızlar merhaba.bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bir yıllık evliyim.eşim 42 yasinda ben 37.görümcemin bitanesi ikinci çocugunu dogurunca baba evine dönmüş. Eşinin 6 yıldır süren ve 1 cocugu olan bi ilişkisi varmış. Neyse 4 yıl sonunda bizim düğüne yakın köyden kalkıp ablasının yanına taşındı aile evine. Bu arada kv kp koyde.biz kiraya çıkalım o zaman dedik.biz evlenince kp vefat etti.cocuklu gorumcek eşine döndü .bu arada kp 2 kez kredi çekmiş damada ve ödememis.adam can sıkıntısindan öldü. Kv yine köyde.maaşı var.büyük görümcek kendi evlerinde tek kalıyo çalışıyo.ben doktora falan rahat zaman bulim diye birazda işten çıktım. Ve şuan zorlanıyoruz.bebek için doktor,geçinmek için para lazım.bu arada kv hala küçük görümceke para yediriyo.bize yardım etmeliler diye düşünüyorum. Ablam etmezler niye etsinler dedi.sizin fikriniz nedir
Normalde konu sahibi çalışıyormuş.Herkesin paraya ihtiyacı var nerden onun tam ihtiyacı olduğunu belirttiniz tanıyırmusun uz aile haksız yaptıkları ayıp
Başka bir üyeye yazdığım cevabı size yazmışım pardonZaten haklı değil. Diyorum ya,görümcesinin para yemesinden sıkılmış biraz da kendisi para yemek istiyormuş konu bu. Sonradan çevirdi olayları.
Evet aynen durum bu valla nasıl bir cesaret işten ayrılmak o da apayrı bir konu.Normalde konu sahibi çalışıyormuş.
Haftaiçi izni varmış fakat izni doktorlarda geçmesin diye keyfi olarak tazminatını alıp işten ayrılmış,KENDİ yapmış yani. Kendisi yapmış.
Maddi olarak yardıma ihtiyaçları olacaklarını biliyordu buradaki niyet "kv hep görümceme yediriyor,ben işten çıkayım da biraz bana yedirsin."
sıze verılmeyecek neden bılıyormusunuz bakıs acınız gorumcek oldugu ıcın !Tüm çocuklarına eşit davranmalı ama dimi.ki eşim bunca yıl onlara vermiş çalıştığını. Ev yaptırmış. Sehirdeki evi tadilat yaptırmış kapsamlı.
Ya kv emekli maaşı alıyor zaten ne kadardır ki yazık günah kadının maaşına resmen göz dikmiş, kızına para yediriyor diye görümceyi görümcek diye adlandırmış, kendi alsa paraları para yiyen demez kendine, para yedirmek de çok çirkin bir tabir,kadıncağız kızına yardım ediyor gelin hanım da para yediriyor diye burda yırtınıyor.Bazı insanlar o kadar itici bir şekilde kendini burda gösteriyor ki, insanin içinden yardım etmek gelmiyor bile. Birileri can derdinde birileri evde oturup onların paralarının hesabını yapıyor hey Allah'im
Konu başlığınız zaten çok çirkin ve eğer yanlış düşünüyorum diye tereddüt etmiş olsaydınız böyle bir başlık yerine kayınvalidem haksızlık mı yapıyor fikirlerinizi almak istiyorum tarzı bişey yazardınız, siz resmen görümceye diş bileyerek ve yediği!!! Paralara hırslanarak açmışsınız konuyuİnsanların yargılamadan fikir sunduğu msjlara cvp verdim.benim amacım zaten ben yanlışmı düşünüyorum du.konuları fikriniz olsun diye yazmıştım.bazı arkadaşlar sağolsun daha ılımlı yaklaşıp bunun böyle olmadıgını daha kibar bi dille linç etmeden yazmışlardi
İnsanların yargılamadan fikir sunduğu msjlara cvp verdim.benim amacım zaten ben yanlışmı düşünüyorum du.konuları fikriniz olsun diye yazmıştım.bazı arkadaşlar sağolsun daha ılımlı yaklaşıp bunun böyle olmadıgını daha kibar bi dille linç etmeden yazmışlardi
Korkmam için bi sebep göremedim ben.herkese açık bi konu açtım.buda insanların fikirlerini almak icindi.cesaretsiz olsam hiç yazmazdım.konu sahibi aktif olmuş ama sanırım konusuna yazacak cesareti bulamamış
Ya kv emekli maaşı alıyor zaten ne kadardır ki yazık günah kadının maaşına resmen göz dikmiş, kızına para yediriyor diye görümceyi görümcek diye adlandırmış, kendi alsa paraları para yiyen demez kendine, para yedirmek de çok çirkin bir tabir,kadıncağız kızına yardım ediyor gelin hanım da para yediriyor diye burda yırtınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?